Werminator napisał(a):
Heh, ja tam się mogę dołączyć - ale co to da?

Jedni są mocni w gębie i piszą na forum, a drudzy lubią "czyny" - tych spotyka się na serverach. Pamiętam dobrze, jak Dowodce_Pawla wyzywało się od obrońców trolli i wcale się nie dziwię, że przystopował - wcześniej była taka kiepska atmosfera, że jego samego okrzyknęli by trollem

Wiechol - mi osobiscie sie wydaje ze to nie chodzilo tylko o sama obrone ,ale o cala otoczke tego. "Obronca trolli" - tu chyba nie chodzi o to zeby bronic kazdego trolla ,tylko wylapac tych inteligentynych ale nowych i popelnijacych gafy. Ich da sie "wychowac" i sprowadzic na normlny tor. trolli nalezy natychmiast odrzucic.
Moim zdaniem potrzebna jest alternatywna strona ,ale tylko dla vietnama.
Te gry juz oddalily sie od siebie i oddala sie jeszcze bardziej,dlatego ja bym ich nie laczyl.
A co do nowych ,to zauwazylem ciekawa rzecz. Otoz teraz kazdy chce nalezec do klanu ,ewentualnie go zalozyc. Rozwalila mnie dzisiejsza rozmowa na serwerze z niejakim Mateuszem ktory koniecznie chcial do klanu bo on "nie gra w to od wczoraj, ale od calego miecha!". Potem dodal ze on moze stawiac serwery bo przez LAN w inne gry byl serwerem i dzialalo ok.
A opcji szukaj naprawde warto uzywac. Mnie nie dziwi frustracja gdy po raz kolejny jakis osobnik woli komus zawrocic dupe anizeli samemu ruszyc sie.