Dowodca_Pawel napisał(a):
Wiedziałem że z tym kampieniem na lotniku to tak to rozwiążą

. I po co było się głowić

to bylo oczywiste

. A co do mercilesa to nie używałem go ale zgadzam się z Xenem to asamo mi przyszło do głowy. Zresztą nie możecie być źli na EA tylko na idiotów któzy używają Mercillesa do takich celów.
#1. Było to jedyne sensowne, a zarazem wykonalne rozwiązanie.
#2. Moja xywa to XENA (wiem, że deko nietypowa), nie XEN - zwykle nie przyczepiam się do tego typu drobiazgów, ale w klanie mam teammate-a o xywie XeN (jest on głównym adminem klanowego serwa CS) więc jest to raczej istotna pomyłka....
#3. Z podmianą tekstur to mnie raczej nie zrozumiałeś - nie mam nic przeciwko Merciless jako takiemu i nie znam sposobu w jaki sposób można by było go do cheatów uzyć. Ale pisałem że nic nie stoi na przeszkodzie stworzyć jego WZOREM własny zestaw tekstur (takich by się wyróżniały bardzo z otoczenia) i jego używać.
Z tego co wiem, to realistyczne teksturki nawet nieco utrudniają grę gdyż zwykle nowsze wzory są lepiej dobrane do terenu. W czasie wojny przywiązywano dużą wagę do maskowania, więc zwykle nowe tekstury są mniej widoczne na tle terenu niż te z gry (które niekiedy nie są najlepiej dopasowane do mapy).