Teraz jest 7 kwi 2025, 01:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 11:38 

SUB-COMMANDER KAL`EL napisał(a):
nie wiem dlaczego ale Pan Wojtas ma rację :lol:

tesh mi sie tak wydaje ;p

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 11:39 

Wojtas napisał(a):
sezon ogorkowy w pelni a tu wysyp jakichs nowych kalafiorow...<LOL>
juz kiedys to mowilem...co to za manaia stwarzania nowych klanow na sile przez ludzi ktorzy pojawiaja sie znikad...jestem za tym by scena sie rozrastala ale rozsadnie i zeby to nie byl przerost formy nad trescia czego ostatnio przykladow mamy pelno...

Każdy klan ziomie zaczynał tak samo i dzieki temu z 10 nowopowstałych jeden lub dwa sie uchowają i rosną w siłę przez co scena polska się rozwija...takie komentarze jak twoje sa zbyteczne ...daj chłopakom nawet tym nowym szansę stworzenia czegoś... i nietłamś ich takimi tekstami

.....a scena BF-a to nie ogródek ...tu nie rośnie wszystko rozsądnie jak ogórki....... :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 11:53 
Moderator forum

<niT> napisał(a):
Wojtas napisał(a):
juz kiedys to mowilem...co to za manaia stwarzania nowych klanow na sile przez ludzi ktorzy pojawiaja sie znikad...jestem za tym by scena sie rozrastala ale rozsadnie i zeby to nie byl przerost formy nad trescia czego ostatnio przykladow mamy pelno...

Każdy klan ziomie zaczynał tak samo i dzieki temu z 10 nowopowstałych jeden lub dwa sie uchowają i rosną w siłę przez co scena polska się rozwija...takie komentarze jak twoje sa zbyteczne ...daj chłopakom nawet tym nowym szansę stworzenia czegoś... i nietłamś ich takimi tekstami

.....a scena BF-a to nie ogródek ...tu nie rośnie wszystko rozsądnie jak ogórki....... :lol: :wink:

czytac potrafisz widze ale z rozumieniem textu pisanego to chyba na bakier jest u Ciebie...przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wyciagnij z tego wnioski o czym pisze...ja im daje szanse ale niekoniecznie w nowiutkim klanie niech ida do tych co nie tak dawno powstaly wtedy bedzie lepiej dla nas wszytkich...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 11:54 

Wiest_PL napisał(a):
Czy ja moglbym byc u was pilotem??

A tak na serio to mamy juz pewne osiagniecia,przegrany trening z 3C ale i tak bylo fajnie... :D

taki rasowy trening to to nie był ....pozatym wy z tego co zaobaczyłem nie mieliście pełnego składu........ zdziwiło mnie to, iż jako młody klan jush pokazaliście grę zespołową ...faktycznie zabrakło wam pilotów....jak nie znajdziecie takowych ( a tych na naszej scenie jest akurat niewielu) to zacznijcie grać mapy czołgowo - asaultowe.

czekamy na następne spotkanie-GL.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 11:57 

WOJTAS - zrozumiałem co napisałes ale nie odniosłem się konkretnie do twoich słów lecz do intencji jakie miałeś je pisząc ..... i najlepiej będzie jak jush przestaniesz dalej odpisywac bo to traci sens

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 14:13 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Artih jedna rada. Uważaj co piszesz ;). Tutaj dużo ludzi może spowodować że nawet na polski serwer nie wejdziesz więc nie wdawaj się w konflikty tylko uprzejmie odpowiadaj ;).

W takim razie pokaż w którym momencie użyłem wulgarnego czy niegrzecznego słowa :?:

Myślę, że wszyscy którzy życzą nam szczęścia mówią szczerze (no moze "prawie" :D ) zaś Ci co "dopiepszają" mają poprostu kupę kompleksów ... i boja się że ktoś im znowu skopie dupsko i zasadzi ... ogórki :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 18:46 
Moderator forum

Witam na scenie. Niech moc będzie z wami.
W razie jakbyście potrzebowali jakiejś pomocy, to na GG możecie uderzać - pomoge na miare moich możliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 19:00 
Oldboy Battlefield.pl

Serdecznie uprasza sie panow Nooorka i Wojtasa o zachowanie zdrowego rozsadku i nie pitolenie bzdur - za przeproszeniem... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 19:53 

Wojtas napisał(a):
Igor [PL] napisał(a):
Wojtas napisał(a):

ten fragment był wybitnie konstruktywny. Nie zabraniam ci się wypowiadać, ale mógłbyś sobie darować chamskie dogryzki..:/

nie nie bede sobie darowal takich odzywek bo taki juz jestem...

Nie masz się czym chwalić... :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2004, 22:28 
Moderator forum

artih- nie nie mam kompleksow :) jestem bardzo zadowolony z siebie i ze swojej pozycji jaka mam na razie w zyciu...

okota- wszyscy wiemy ze od pitolenia glupot jestes Ty tu.. dajesz popisy wszedzie nawet u nas na forum :D

igor-nie chwale sie taki mam styl bycia i calkiem dobrze na tym wychodze 8)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2