Ok braci boardowska skoro Cenega podala termin wydania na 28.04 to taki bedzie i nie bedzie to z winy EA!!!! tak dobze pisze nie z winy EA.
Sprawa nie rozaszla sie o RTR ale o ... kontrakt!! Tak przed chwila doslownie zakonczylem rozmowe z jednym z przedstawicieli EA w polsce (a propos EA wejdzie na rynek polski wlasnie jest w trakcie rejestrowania firmy:))) wracajac do kontraktu - Cenega nie chciala podpisac nowego kontraktu z EA a miala to zrobic juz okolo ROK TEMU!!! tak to nie blad ROK - przez ten rok nic nie zrobili az sprawa przybrala powazny charakter ... blokady tytulow!!! ok teraz ktos pomysli a co z C&C Generals i Sims 4?? - tytuly poszly na polske w limitowanej partii tylko do 2 sieci sklepow - MediaMarkt i EMPiK ! i to tylko z powodu ze byly one - te tytuly obiecane tym dwum sieciom sklepow przez przedstawicieli EA w PL
Dopiero ultimatum EA cos pomoglo...
Pisalem wczesniej ze Cenega wisiala pieniadze EA potem ze EA Cenedze potem ze EA ma wejsc na Polski rynek i RTR bedzie tym wejsciowym produktem.... ech... jak sie latwo dalem manipulowac... Nie pytajcie mnie z Kim rozmawialem - nie powiem tego i mam nadzieje ze EA mi wybaczy wczesniej te moje wypociny ...
Wracajac jeszcze na poczatku tego tygodnia a nawet chyba jescze wczoraj nie byl podpisany kontrakt!!!!

podobno prakowalo kompromisu co do 1 sprawy.... no a dzisiaj ja biegne pisac Goracy news a tu Cenega mnie ubiegla....
uff na wszelkie pytania pewnie moge odpowiedziec.....
Aha bf1942 i RTR bedzidzie chyba sprzedawany tez jako pack 2 w 1 - bo jest zrobiona wspolna okladka na pudelko po DVD na ten tytul Combo:)

Wasz Szpieg Imperium.... Okota