Teraz jest 7 kwi 2025, 01:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: ODPOWIADAM...
PostNapisane: 17 sie 2004, 15:06 

...na ataki przeprowadzone na nasz klan przez wielu forumowiczow:

#gracze klanu SSR którzy przeklinali (miedzy innymi Maciejek)zostali wyrzuceni z klanu
#co do nabijania statsów w chamski sposób to jedyna osoba która robila to caly czas byl DUCY ...zostalby wyrzucony z klanu ale zdazyl przejsc do PRGK
#co do ataków Fidziego -Na Stalingradzie gralismy tylko jeden paring (z PRGK)...a Fidzio nie mogl tego widziec wiec niech nic nie wymysla dodam takze ze byl to sparing infantry a wiec bez pojazdow itp.

#gralismy trening na serwie PUBLICZNYM na Stalingradzie i owszem nie byl ten serwer zahaslowany poniewaz chcielismy pograc z innymi graczami dodam takze ze serwer nie byl nasz i zawsze jak ktos sie pytal o to czy ma wyjsc odpowiadalem:"nie wychodz bo to jest serwer publiczny a my chcemy sobie pograc z graczami z po za klanu"
#nie uwazam zeby nasz klan byl chamski -wszystkie incydenty byly spowodowane przez osoby ktore wymienilem wczesniej.
#a co do propozycji gry u nas danej Fidziemu to ja wiedzialem tylko o jednej i to DUCY powtorzyl ja drugi raz.
#o kopaniu najlepszych czy w ogole ludzi z po za klanu nic nie wiem,Czesiek sobie to wymyslil
#wiem ze zaraz znowu zaatakujecie nasz klan ale wiekszosc waszych przykladow chamstwa lub nabijania sobie latwych fragow jest poprostu zmyslona
#jesli ktos ma jakas sprawe do SSR niech napisze mi na gg
#rzeczywiscie temat deec'a byl w ogole nie potrzebny i podkreslam ze on takze poniesie konsekwencje

Mam nadzieje ze wyjasnilem wszystko to o co macie jakies pretensje do SSR

PS:Fidzio i czesiek pisali byle co bo chcieli sobie posty nabic
PS2:taktyka naszego klanu nie powinna nikogo z poza klanu obchodzic a powiem tylko ze nie polega ona na campieniu bazy wroga

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 15:08 

prosze o zamkniecie tego tematu

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2004, 19:26 
Oldboy Battlefield.pl

#gracze klanu SSR którzy przeklinali (miedzy innymi Maciejek)zostali wyrzuceni z klanu
nadal ma taga waszego
bodajze na forum dotyczacym broni i ww2

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2