Tak sobie ostatnimi czasy umówiłem kilka sparów i za każdym razem to pytanie... więc sorry chłopaki, ale odpisuję i tłumaczę wszem i wobec i w ogóle.... żeby się już tylko nie pytali.
PRGK to multiklan. Powstał dawno dawno temu i w odległej galaktyce. Gdy nadeszły czasy Battlefielda, wystawił dwie ekipy graczy...
Kiedyś było tak - drużyny PRGK i PRGK-42.
Później było tak - tylko drużyna PRGK (PRGK-42 przeszło w stan hibernacji na skutek licznych dezercji - bądźmy szczerzy - przestało istnieć)
Teraz jest tak - drużyny PRGK-BF (wywodząca się z PRGK) i PRGK-42, którą kilku napaleńców (i ja, i ja) postanowiło reanimować.
I nic więcej - żadnych ukrytych sensacji, ani rozłączania teamów, ani podziałów, ani rewolucji, ani animozji tudzież scysji, ani drużyn lepszej i gorszej/podstawowej i rezerwowej/pierwszej i drugiej*
Zatem od teraz nie zagracie już z PRGK - gracie albo z PRGK-42 albo z PRGK-BF. Klan PRGK ma dwie drużyny - to wszystko... mamy sporo klanowiczów i serwerów i mamy gest - stać nas na to
Dodatkowe dane, które mogłyby Was zainteresować, typu CL, WA czy składy w przyklejonym topiku Clone Troopera. Obydwie nasze drużyny są juz tam wpisane.
* - niepotrzebne skreślić