Teraz jest 11 kwi 2025, 08:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 kwi 2003, 22:25 

Ostatnio przytrafiło mi sie kilka dziwnych akcji:
:shock: - Udało mi sie wyladowac na lotnisku Al Alamein malym samolotem Osi (nie wiem jak sie nazywaja) do gory nogami/kolami. Nie mam pojecia jak to sie stalo, grunt ze jeszcze zylem kiedy samolot zachamowal na szybce, oczywiscie po nie wiecej niz 2 sekundach postoju wybuchl.
:shock: - Dziwi mnie tez ze kilka razy udalo mi sie postawic samolot na ziemie wczesniej z niego wyskakujac... w zasadzie samolot sam laduje.
:shock: - Zdziwilem sie rowniez choc juz nieco mniej, kiedy wyskoczywszy z samolotu i naciskawszy nerwowo kilka razy "E" (zapomnialem ze spadochron jest pod "9") znalazlem sie po 3 sekundach spowrotem w jego wnetrzu, od razu waląc w grunt.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 22:53 

heh postawić samolot na dachu to nic nowego.......sztuka to jest postawienie go na dachu tak aby nie wybuchł

mianowicie jak odwruciłem mustanga na market....to leciałem nim do góry nogami......az zblizyłem sie do równiny niedaleko kamiennego mostu.....zmniejszyłem obroty....i gdy byłem kila metów nad ziemia.....i leciałem strasznie powoli........podciagnełem samolot do góry i sie katapultowałem......samolot odbił sie od ziemi...i wyladował na szybce....

podlazłem do niego....i zauważyłem że wogóle nie dotyka skrzydłami ziemii.....poprostu stał na szybie :D

ale gdy otarł skrzydłem o ziemie.....boooooom ......is no more :D

czyli na to wynika....że dopóki samolot nie dotknie skrzydłami ziemi to nie wybuchnie :D

spróbójcie na mapach z głębokimi lejami uderzyć o krawędzi samolotem....tak aby sie nie rozwalił......(mój wisiał dopóki grawitacja zaczeła robić swoje :) )

c'ya !

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 23:46 

Moj tez nie wybuchl od razu:) postalem ze 2 sekundy i paseczek zycia szybko spadl. No i ja sie nie odbilem ale wslizgnalem bez najmniejszego drgnięcia. Lecac dosc szybko w pozycji regularnej stracilem kontrole i tak sie to skonczylo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 00:29 

BF-109 na El Alamein wyladowalem na piasku bez otwartego podwozia, po czym podwozie sie otworzylo u podnioslo samolot na kola :lol: .

i zdarzenie z wczorajszej klanowki:
na mapie Kharkov Colar jadac Pancer IV przez mostek dostaje od T34 z boku po czym jego czolg przelatuje nad barrierka i wpada do rzeki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2003, 08:39 

Jeep na OMG z botami, jadę se przez większy most, kosząc boty maską samochodu, a tu nagle jeden wskakuje mi na maskę i kulka w łeb. Słyszałem że jakiś gracz na MP tak zrobił, ale bot ?? :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2003, 18:32 

jak chcesz zobaczyć żeczy dziwne i śmieszne to ściągnij se filmik NBrigadeTheStuntsHigh.avi tam to sie idzie pośmiać :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 12:11 

Moje doswiadczenia moze nie sa takie smieszne, ale moze sie przydadza :wink: Jak boty wam podkradna Tigera sprzed nosa wystaczy podjesc i naciskac E - za chwili znajdziecie sie w jego wnetrzu a bot wyleci na pysk. Nie wiem czy dziala to w wersji 1.31, ale w mojej 1.2 i starszych bez problemu. Niezla zabawa jest przy strzelaniu Wespe/Priest do samolotow.

Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2003, 17:39 

:shock:
o co ci lazi :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2003, 19:25 

ja to mam pecha lece sobie a tu nagle mnie bombowiec zbombował :cry:

Strefa czasowa: UTC + 2