Teraz jest 11 kwi 2025, 08:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Gwiezdne Wojny
PostNapisane: 24 kwi 2003, 09:18 

HHE myślałem że do tego nie dojdzie a jednak........... Ten mod zapewnie ucieszy CLone Troper-a :)...........Ciekawe jakie będą samoloty ( jeżeli można tak nazwać szturmowce Imperium ) :lol: ..........bo to mnie z koleji interesuje............mam nadzieję że chodź na chilkę zostanie umieszczony na polskich serwerach ( bo ich jest tak wiele :lol: hehheh )

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, 14:06 

Ja czekam na ten mod z większą niecierpliwością niż DC :) Maszyny Kroczące impeirum, świst laserów itp to jest to :twisted:.

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, 15:40 
Oldboy Battlefield.pl

lol Pawel wyluzuj... czekasz na Sw a moze bys sie tak zajol bardziej zkopaniem 4liter koledze szanownemu od strony??? co a moze by tak wreszcie jakis sparing co??
sory ze pisze to akurat na forum ale ... coz staraj sie bardziej!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, 18:56 

ja też czekam moze już wkrótce ... ciekawe jakie będąspecjalnoście i czy będą miecze świetlne???

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, 19:20 

Mieczy świetlnych jaki i mocy nie będzie bowiem to niemożliwe. Silnik (każdy mod jest oparty na silniku) jest przystosowany tylko i wyłacznie do broni palnej. No chyba że miecz świetlny ma mieć ruchy noża :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, 20:28 
Moderator forum

Ciekawie się zapowiada, ale do w pełni funkcjonalnego moda to jeszcze daleko. Ośmielę się nawet zaryzykować stwierdzenie, że ten mod będzie wymagał dużo więcej roboty niż DC (dużo więcej trzeba będzie zrobić od zera).

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 10:34 

No ciekawy jestem jak bedzie wygladal ten mod! Wkoncu naprawde trzeba bylo by duzo roboty wlazyc zeby cos fajnego uzyskac!! Ciekawe jak tworcy zrobia strzaly z blasterow- czy bada lasery czy moze kule (bo jak to drugie to bedzie poraszka) Ja czekam na tego moda prawie z taka nie cierpliwoscia jak na Epizod III Gwiezdnych Wojen (no moze troche przesadzilem). Mam nadzieje, że wyjdzie jeszcze przed e III czyli przed rokiem 2005 :P. I fajnie jak admni puszcza go chociaz na tydzien na serverach bo malo widze na tej scenie fanow star wars'ow. 8). Z tego co mozna zauwazyc mod napewno bedzie odzwierciedlal slynna bitwe o Hoth z epizodu V. Ciekaw jestem jak bedzie sie wchodzilo do AT-AT, wkoncu to naprwde duze maszyny. I czy bedzie mozna uzywac harpuna z Snowspeederow na te maszyny kroczace :)...Troche co do tego moda mam zastrzezenia...obawiam sie ze nie bedzie az tak fajny jak mozna sobie wyobrazic. Wkoncu BF1942 zostal stworzyny na mysl o II wojnie światowej. W DC chyba nie bylo dla tworocow zbyt wielkim problem zmiany czasow II wojny na wspolczesne. W Star Wars natomiast bedzie niezlym problem po zmieniac doslowanie wszytsko... Jak to powiedzial Mace Widnu w II epizodzie "Will See"

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 13:26 
Oldboy Battlefield.pl

Hehehe eXar jest tu nas wiecej - Dark force clouds everything.... :twisted:
co do mieczy swietlnych to Pawel raczej jedi je mieli... a tych bylo w okresie w jakim rozgrywac sie ma ten mod cale 3 i pol sztuki.. z czego tylko 1 i pol sie bilo hehehe wiec mysle ze mozna sobie darowac .. co do blasterow to jest przeciesz model lecacej kuli armatniej zmieniasz texture, trajektorie i masz laser heh
co do wzywania artylerii to chcial bym zobaczyc cos takiego w wykonaniu star desrtroyera.. no w ostatecznosci Gwiazdy Smierci... :twisted:
i tu sie cos nasuwa mi tie fightery... hmm oj beda spadac.... skoro x-wingi beda... i Millenium Falcon

Aeh a wyobrazacie sobie mape cloud city?

Strefa czasowa: UTC + 2