No ciekawy jestem jak bedzie wygladal ten mod! Wkoncu naprawde trzeba bylo by duzo roboty wlazyc zeby cos fajnego uzyskac!! Ciekawe jak tworcy zrobia strzaly z blasterow- czy bada lasery czy moze kule (bo jak to drugie to bedzie poraszka) Ja czekam na tego moda prawie z taka nie cierpliwoscia jak na Epizod III Gwiezdnych Wojen (no moze troche przesadzilem). Mam nadzieje, że wyjdzie jeszcze przed e III czyli przed rokiem 2005

. I fajnie jak admni puszcza go chociaz na tydzien na serverach bo malo widze na tej scenie fanow star wars'ow.

. Z tego co mozna zauwazyc mod napewno bedzie odzwierciedlal slynna bitwe o Hoth z epizodu V. Ciekaw jestem jak bedzie sie wchodzilo do AT-AT, wkoncu to naprwde duze maszyny. I czy bedzie mozna uzywac harpuna z Snowspeederow na te maszyny kroczace

...Troche co do tego moda mam zastrzezenia...obawiam sie ze nie bedzie az tak fajny jak mozna sobie wyobrazic. Wkoncu BF1942 zostal stworzyny na mysl o II wojnie światowej. W DC chyba nie bylo dla tworocow zbyt wielkim problem zmiany czasow II wojny na wspolczesne. W Star Wars natomiast bedzie niezlym problem po zmieniac doslowanie wszytsko... Jak to powiedzial Mace Widnu w II epizodzie "Will See"