Teraz jest 11 kwi 2025, 08:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 kwi 2003, 00:58 

Po pierwsze tego posta nie napisal Maniac (a co ??? moze mysleliscie ze to on :P) tylko BooSHmaN - jego brat po prostu kurna wylogowac sie nie moglem :| :P

Wiec cala sprawa przedstawia sie tak: jestem i bylem (z mala przerwa) w WA od samego poczatku czyli od Red Faction, wlasciwie to mialem duzy wplyw na to jak wygladal i jak wyglada klan -- chociaz moj braciszek sie z tym nie zgadza, no ale nie o to chodzi w tym poscie.

przejdzmy do sedna .... yyy... posta

Przez to ze Maniac jest CL -=]WA[=- i dotego bardzo egoistycznym w stosunku do mnie -- nie pozwala mi grac treningow, sparow, klanowek itd , itp. Z biegiem czasu zaczelo mnie to szczegolnie irytowac, zwlaszcza ze Ethan i Luki graja nazmiane i jakos nie maja z tym problemow a przeciez tez sa bracmi i poki co tez maja jednego kompa. A ten tzw Maniac uwazajac sie z jakiegos wszechwladnego mastera za nic w swiecie nie chce w ten sposob grac (tzn na zmiane :P)

W zwiazku z tym ze ze moje doswiadczenie i umiejetnosci staja na tym samym poziomie co Maniaca [(pewnie tez sie z tym nie zgodzi) (no dobra moze jest troche lepszy)]
zwracam sie w tm miejscu z pytaniem do wszystkich polskich klanow (poza wa ofcorz :))
z pytaniem : CZY WIDZIAL BY MNIE KTOS W SWOIM KLANIE ??

Zapewne niedlugo pod tym postem znajdzie sie odpowiedz Maniaca w ktorym stwierdzi ze jestem cieniasem, lamerem i team killerem -- to tylko kwestia czasu

aha napisalem tego posta zeby sie dowiedziec czy wogole istnieje szansa na to by mnie ktos przyjal -- nie chcialem w ciemno slac tych ten tego eeee nazwijmy to "prosbami o przyjecie" :P

heh to chyba najdluzszy nie pozbawiony bledoe ortograficznych stylistycznych i logicznych post :P (a za niecale 6 dni maturka)
naszczesci mam dysortografie ale kogo moze to obchodzic :P:P:P

SZCZERE GRATULACJE DLA TYCH KTORYM CHCIALO SIE PRZECZYTAC POWYZSZY TXT !!!

THE END
(w koncu)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 08:02 

A może weź jeszcze przemyśl to? Skoro jak twierdzisz byłeś od początku, to szkoda tracić "staż" ;) przez jakieś tam nieporozumienia.

Odpowiadając na twoje pytanie: w SPQR i w 69 nie znajdzie się dla Ciebie miejsce - ze względu na granie z jednego kompa z kimś z innego klanu (co się równa też dostępowi do nieraz poufnych spraw klanowych).

Może inne klany mają mniejsze rygory? ;)

Życzę powodzenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 08:22 

Scaevola ale on tam nie miał stażu przez to że wogóle nie grał na treningach klanówkach itp. No cóż możesz u nas sprubować.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 08:33 

Taaa, moglbys do nas sie przylaczyc,ale musisz wtedy niezle zahaslowac swoj komp ;) chociaz wątpie aby WA mialo taką tendencje jak niekotre inne klany zeby w tak perfidny sposob szpiegować,w koncu to jeden z lepszych i "milszych" klanow niz niektore ktortch nie przytocze.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 08:52 

Boosh nie wiem co ty wyrabiasz. Cała ta sytuacja i przedstawianie problemów osobistych są nie na miejscu i dalekie od zachowania klanowicza.
Uważam ze powinienes pogadac z bratem oraz ze mna a dopiero pozniej slac tu jakies prosby o przyjecie.
Jeśli WA bedzie gralo mecz w tym smaym dniu i o tej samej godzinie co twoj przyszly klan to dopiero będą wojny domowe. Uważam że jesteś wartściowym graczem, często grywałem z Tobą na public servers więc wiem co z sobą reprezentujesz. Uważam, że tego typu posty poniżają Twoją osobę.
Skontaktuj się ze mną na gg i omówimy szczegółowo ten temat. Nie lubię jak coś się dzieje za moimi plecami.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 16:06 

Veln napisał(a):
Taaa, moglbys do nas sie przylaczyc,ale musisz wtedy niezle zahaslowac swoj komp ;) chociaz wątpie aby WA mialo taką tendencje jak niekotre inne klany zeby w tak perfidny sposob szpiegować,w koncu to jeden z lepszych i "milszych" klanow niz niektore ktortch nie przytocze.

taaa veln to prawda, wcale nie logowales sie u nas na forum i nie chciales czytac niepożądanych rzeczy ;-) nakrylem cie, niestety wpadles bratku ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 16:12 

Homer napisał(a):
taaa veln to prawda, wcale nie logowales sie u nas na forum i nie chciales czytac niepożądanych rzeczy ;-) nakrylem cie, niestety wpadles bratku ;-)

Eeee,tam to taskie moje hobby sprawdzanie zabezpieczen ;) jendi maja zablokowna rejestracje,drudzy do potwierdzenie ;) zreszta jak juz znalazlem tą stronkę w siecie to myslalem ze jakis forum jest otwarte dla ogolu ;) a skad ty homuś o tym wiesz :D ? nie wiedzialem ze tma o takic rzeczach dowiaduja sie vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvCL (vicevicevicevicevicevicevicevicevicev icevicevicevicevicevicevicevicevicevicevice Clan Lider ;) ) a o tym oskarzeniu ze niektore klany sa dosc nie mile to nie dotyczylo was,bo wy tez nalezycie do spoko ;) klanow ,

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 18:38 
Oldboy Battlefield.pl

ehhh Veln ty script kiddy...... zachowoj sie, byle jak ale sie zachowoj...

A predewszystkim wyluzuj..... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2003, 18:47 

Okota napisał(a):
ehhh Veln ty script kiddy...... zachowoj sie, byle jak ale sie zachowoj...

A predewszystkim wyluzuj..... 8)

Jak na razie to ty powinieneś wyluzować :D ja to jestem wyluzowany ;) a ty kid in adult jestes swoja droga ;)

Strefa czasowa: UTC + 2