Teraz jest 11 kwi 2025, 06:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2003, 22:15 

Kaczy napisał(a):
A ja tam mam te statystyki gdzies

Zgadzam się z kaczym i też mam te statystyki gdzieś! Jednak niektórzy,aż do przesady przejmują się swoimi wynikami. Jest kilka osób wśród graczy grających w klanach,którzy grają tylko po to by nabić sobie punktów! W chwili kiedy kiepsko im idzie (brak szans na medal) od razu mówią pa pa i znikają z serwerka. Szkoda mi takich ludzi! Chyba nie mają się czym w życiu dowartościować. :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 06:46 

Mi osobiście podoba się pomysł http://www.bfstats.com . O tej statystyce dowiedziałem się z pewnej strony .... ;) jakiś czas temu. Wpłynęło to na mnie diametrialnie. Moje granie w BF kończyło się zabawą w "puzzle" z klawiaturą... Stwierdziłem w końcu, że to wypacza moją psychikę i wyluzowałem. Zaglądam tam dosyć często, ale nie ma to dla mnie już takiego znaczenia.
Sama statystyka ta, aktualizuję się raz na dobę, większości serwerów nie skanuje lub przypadkowo. Po za tym te wyniki muszą być wypatrzone bo koleś na pierwszym miejscu ma takie kill ratio i wogóle jakby zabił virtualnego CHitlera i jeżeli by pomyśleć w ogóle... :) No ale miło popatrzeć się na jakiś medal. Osobiście przeprowadziłem badania które serwery są najszybciej aktualizowane :) . Serwer bfstats - Killing Grounds nie zaktualizował mi się :!: :?:
Jak mówie statystyka jest wypaczona i wypacza.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 08:26 

adamos napisał(a):
Kaczy napisał(a):
A ja tam mam te statystyki gdzies

Zgadzam się z kaczym i też mam te statystyki gdzieś! Jednak niektórzy,aż do przesady przejmują się swoimi wynikami. Jest kilka osób wśród graczy grających w klanach,którzy grają tylko po to by nabić sobie punktów! W chwili kiedy kiepsko im idzie (brak szans na medal) od razu mówią pa pa i znikają z serwerka. Szkoda mi takich ludzi! Chyba nie mają się czym w życiu dowartościować. :)

ano... najgorzej jak nabijaja sobie punkty stojac w hangarze.. no tragedia panowie, tragedia

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 09:54 

Dobra ta stronka nawet mnie tam umiescili hehe :D .

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 10:31 

Statystyki zabijają prawdziwą gre.... :(

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 11:45 

eh znowu się zaczyna lamerstwo ze statystykami....I po co wam to ludzie....to bedzie tak jak w cs-a ......nie liczy sie jush gra zespołowa tylko myśli sie żeby jak najwięcej nastukać --- być numer jeden w statsach.......................TOTALNA ŻENADA............skończy się na tym że statsiarze będą stsłymi spawnkamerami...eh szkoda słów ...

Zaraz będzie pościk z kąd sciągnąć najlepsze cheaty żeby być największym mastuchem w bf-a ..........żal mi takich ludzi.....spróbujcie się dowartościować w realnym świecie np. przeprowadzająć bsbcie przez ulice :) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 13:10 

no coz - mysle ze to kwestia osobistego podejscia do tematu grania w ogole. odbylem wczoraj dwie ciekawe i bardzo mile konwersacje na gg z dwoma przedstawicielami polskich klanow, ktorych z przykroscia musialem troche rozczarowac - osobiście nie oceniam moich umiejetnosci tak wysoko jak to robi bfstats.com.

ja po prostu gram praktycznie tylko na coral sea, bo - nie wiem czemu - sprawia mi to frajde. na szczescie nie jestem sam w swoim zboczeniu, znam juz paru typow z europy ktorzy tez tylko tam młócą :)

co do statsow - nie gram w klanach, wiec nie ukrywam ze z przyjemnoscia sobie patrze na moje wlasne medale :))
gdybym gral w klanie i trenowal na serwerach monitorowanych przez statsy - prawdopodobnie zwracalbym na to mniejsza uwage, bo wowczas liczy sie dla mnie wynik mojej druzyny.

pozdrawiam
massca

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 14:23 

massca - cieninko :D bratku ja cie juz lalem tyle razy pod innymi ksykwami :D a ty nawet o tem nie wiedziales. z przyjemnoscia podejmuje rekawiczke. dostaniesz lomot hej! ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2003, 20:20 

ZooltaR napisał(a):
massca - cieninko :D bratku ja cie juz lalem tyle razy pod innymi ksykwami :D a ty nawet o tem nie wiedziales. z przyjemnoscia podejmuje rekawiczke. dostaniesz lomot hej! ;)

hahaha, no to sie chlopie ubawilem, z tego co pamietam to pod swoim nickiem dostales baty na TDC :)
ale prosze bardzo, z reguly bywam tutaj :) wpadnij na kolejke ołowiu :)

212.159.6.231:14568

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2