Teraz jest 11 kwi 2025, 06:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 10:26 

Gorefest napisał(a):
Raz widziałem na serwie polskim gościa (nie śmiać się) [=ONZ=]Pan Ścierwo (bez kitu)...TKilował jak najęty,miał chyba z -17....
(aha wcześniejszy nickname to "rucham_twoja_stara" n/c)

Hehehehe... sorry ale nie wytrzymalem :P No coz.. niestety lamerzy byli, sa i beda.. i nic na to sie poradzic nie da.. najlepiej kicknac, zbanowac albo olac :wink:

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2003, 10:37 

Bardzo proszę takich delikwentow zglaszac mi albo jeszcze lepiej Piasecznikowi (albo adminom innych serwerów oczywiscie) wraz ze screenshotami ich "dokonan" i adresem ip, z ktorego sie laczyli (chyba listowanie playerow z IPkiem to z konsoli wpisac lp albo game.listplayers).
Chamstwo trzeba zwalczac. Wydalem wojne chamom po tym, jak na jednym z serwerow zachodnich bieglem sobie do samolotu i widze ze koles (z mojego teamu oczywiscie) za mna tez biegnie ale nie zdazylby, wiec coz - oczywiscie mnie postrzelil, udalo mi sie dopasc samolot, jednak ten rozlozyl expacki i kiedy startowalem stracilem zycie i samolot.
Na pewno Wam też się zdarzylo nieraz i coz... lagodnie rzecz ujmujac - nie jest to mile.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 08:35 

No i po dość dlugim czasie znalazlem winnego :] jako iz nie zapominam ludzi przez ktorych wita mnie jedna osoba na pelnym serwerze :evil: to moj drogi klanowicz z FS i WH,pan Tom Miller gdy gral w FS i jako Orc w WH...Niezle sie wywijal i zwalal na swego braciszka ktorego przy okazji przeprosze ze zoastal wciagniety w tą sprawe...Orc bana niedostanie pewno,bo byloby to bardzo niesprawiedliwe w stosunku do jego porzadnego brata Leszcza.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 10:11 

Veln moze powiedz kogo masz na mysli z klan WA.
Jak goscia ujawnisz to bedzie mu wstyd i pewnie zobaczy ze takie podszywanie nie ma sensu.
Aha jeszcze aporops bana nie zawsze jest tak ze goscia sie zbanuje
dlatego ze ktos moze miec do dyspozycji kilka nr ip (sam mam pare)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:30 

Pawel SS napisał(a):
Veln moze powiedz kogo masz na mysli z klan WA.

Nie rozumiem o co ci chodzi,powiedzialem ze Orc zwalal wszystko na swojego porzadnego brata Leszcza,chodzilo ci o to zebym napisal ze Leszcz jest z WA? Heh reklama juz nawet tutaj musi byc :D
Pawel SS napisał(a):
Jak goscia ujawnisz to bedzie mu wstyd i pewnie zobaczy ze takie podszywanie nie ma sensu.

Chyba mowilem ze facio sam sie przyznal, no ale po dość dlugim czasie...

Pawel SS napisał(a):
Aha jeszcze aporops bana nie zawsze jest tak ze goscia sie zbanuje
dlatego ze ktos moze miec do dyspozycji kilka nr ip (sam mam pare)

W Neverwinter Nights jest tak ze bany są dawane na CD-keya, nie na IP,w BF1942 chyba tez tak jest bo na IP to byloby latwe do obejscia, zreszta mowilem ze bana nie zadam bo to by bylo krzywdzace dla Leszcza.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:34 

Veln napisał(a):
W Neverwinter Nights jest tak ze bany są dawane na CD-keya, nie na IP,w BF1942 chyba tez tak jest bo na IP to byloby latwe do obejscia

Nie ma banow na cd-keye w BFie. Jak latwo obejsc bana na IP powiedz mi? to ciekawe :).

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:37 

kriz napisał(a):
Nie ma banow na cd-keye w BFie. Jak latwo obejsc bana na IP powiedz mi? to ciekawe :).

Mieć modem :D tak jest wlasnie u Orca i Leszcza :D dokladnie ISDN :D albo mozna grac z kawiarenki :D to tylko takie logiczne sposoby,innych sam szukaj ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:38 

Veln nie robie tu zadnej reklamy :!: :!: :!:
poprostu z twpich wypowiedzi malo mozna zrozumiec
jeszcze jedno jak pisalem to zebys powiedzial kogo masz na mysli to jeszcze nie wiedzialem kto to bo pisalem to w chwili jak jeszcze nie ukazal sie twoj post jak wyslalem to zobavczylem ze napisales juz na ten temat. :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:41 

Pawel SS napisał(a):
Veln nie robie tu zadnej reklamy :!: :!: :!:
poprostu z twpich wypowiedzi malo mozna zrozumiec
jeszcze jedno jak pisalem to zebys powiedzial kogo masz na mysli to jeszcze nie wiedzialem kto to bo pisalem to w chwili jak jeszcze nie ukazal sie twoj post jak wyslalem to zobavczylem ze napisales juz na ten temat. :!: :!: :!:

no wiesz pisac post zanim sie nie zobaczy wszystkiego to troche takie dziwne :D chyba sie uderzyles panzerschrekiem,poczekaj,jak cie nim uderze to chyba wszystko wroci do normy :twisted:

P.S.:to twoje wypowiedzi sa niezrozumiale :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:45 

no super
to ciekawe skad mam wiedziec kiedy jasnie szanowny pan veln (co bedzie od dzis latal z bazooka i walil ludzi bo łbach) skonczyl pisac :!: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:48 

Pawel SS napisał(a):
no super
to ciekawe skad mam wiedziec kiedy jasnie szanowny pan veln (co bedzie od dzis latal z bazooka i walil ludzi bo łbach) skonczyl pisac :!: :twisted:

Chlopie :D ja z bazooka latam od kilku miesiecy,nie od dzis to raz ;) dwa to ze ja naopisalem moj postgdzie mowilem coskolo 7:30 a ty kolo 9:30 a wiiec wedlug ciebie to moja wina ze tobie sie nie chcialo czekac na wyswietlenie calego postu :P dziwny jestes :P

P.S.:juz bez spamu bo nic sie ciekawego nie odczyta z tego topicu :/

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 11:55 

po 1 biegasz z bazooka ale cos slabo ci idzie chyba tylko mozesz nia walic ludzi po łbach
po 2 przylaczylem sie do rozmowy 2 godz po tym jak napisales o swoim problemie (to chyba wystarczajaco dlugo czekałem) wybacz forum jest po to zeby ludzie brali udzial w dyskusji a nie czekali az ktos skończy
dziwny jest ten swiat.

P.s koniec na ten temat wieczej nie czytam i nie pisze do tego postu

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 12:15 

Pawel SS napisał(a):
po 1 biegasz z bazooka ale cos slabo ci idzie chyba tylko mozesz nia walic ludzi po łbach
po 2 przylaczylem sie do rozmowy 2 godz po tym jak napisales o swoim problemie (to chyba wystarczajaco dlugo czekałem) wybacz forum jest po to zeby ludzie brali udzial w dyskusji a nie czekali az ktos skończy
dziwny jest ten swiat.

P.s koniec na ten temat wieczej nie czytam i nie pisze do tego postu

ROTFLOLOL facet po 1. skad ty wiesz jak ja gram,po 2. facet ja odswiezylem ten topic po 20 dniach,i ty czekales az napisze post pod postem?? ja juz cie naprawde nie rozumiem co ty gadasz facet?? FORUM to nie CZAT !!! I NA CO TY CZEKALES??? a pozniej mowisz kompletne zaprzeczenie facet ty jakis dziwny jestes,napisac nic nie ptorafisz nawet????????????

P.S.:wykasujcie te psoty bo watpie azby ktokolwiek go zrzoumial a przez to i moje odpowiedz(odpoweidza na belkot jest....belkot)...

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2003, 12:44 

ehh darujcie sobie.. z 1 klanu jestescie to sie kluccie (najlepiej sie wogole nie kluccie) na swoim forum.

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2