Teraz jest 6 kwi 2025, 01:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 07:02 

Nie widziałem nie słyszałem nie wtrącam się, ale nie pasuje mi uwaga Pola, chociaż go lubię
POL napisał(a):
zazwyczaj nowi gracze maja ciezko na początku. Często dostaja kicka z servera za nic, np gdy jest pełny server "nieznajomy wylatuje 1szy bo trzeba zrobic miejsce lepszym" :wink:

Na serwerze Multimedia nie ma takich sytuacji, że ktoś chce grać i wywala się kogoś sam nieraz czekam długo na wejście najczęściej wciskam się jak jest zmiana mapy, bo wtedy sporo ludzi wylatuje i robi się miejsce jak również osoby, które mają dostęp do adminki też stosują te metody.A jeżeli taka sytuacja miałaby miejsce proszę o kontakt a osoba, która robi sobie miejsce nie będzie już miała okazji tego zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 10:08 
Moderator forum

Kick jak najbardziej słuszny (nie za wyskakiwanie lecz za zachowanie wobec "młodszego").

Co do skakania z uszkodzonego samolotu - chyba sobie zartujecie, że nie powinno się wyskakiwać.
Ludzie - pogłupieliście :?: Honorowe :?: :lol:

Pomyślcie sobie ... cały czas narzekacie na jakieś nierealistyczne rzeczy w BF'ie a tu nagle jesteście za nierealizmem.
Przecież naprawdę w rzeczywistym świecie, jeśli pilot ma spadochron (czy później katapultę) to z niej korzysta zeby uratować życie ... jeśli nie to jest poprostu debilem :D

I gadanie o tym, że nie powinno się wyskakiwać też traktuję podobnie (bez urazy) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 11:14 
Moderator forum

Ja tam zawsze skacze jak to ma sens (gdy mam szansę uratować się i kontynuowac walkę) i śmieszą mnie takie sztuczne ograniczenia. Zaś chamstwo na serwach powinno być tepione i SouD powinien się cieszyć, że dostał tylko ostrzeżenie w postaci kicka, a nie bana. Szczególnie w stosunku do nowicjuszy - taka chamska zagrywka jak ta opisana może niejednego nowego gracza odstraszyć od grania w BF-a (sam bezposrednio znam taki jeden przypadek) i na starcie ukształtować jego opinie o polskiej scenie BF-a.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 12:18 

To jest smieszne. Po pierwsze kto pierwszy ten lepszy. Ja nie patrze na jakies kolejki pierwszy wsiade a reszte mam w nosie ze ktos sobie czeka 3/4 mapy na czolg czy samolot. Nie widzialem jeszcze zeby ktos ustepowal 8) Wiele razy gralem i sam czekalem na czolg prawie cala mape :evil: A co do latania tym podniszczonym samolotem to roznie mozna to odbierac zaleznie od admina. Bynajmniej ja bym za takie cos nie kapnal (zalezy jaki mialbym humor :wink: ) Jakby bylby to Vegeta to by napewno kicka nie dostal hehhehe

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 12:56 

Byczek Fernando napisał(a):
Niektorzy niezrozumieli jaki byl przebieg zajscia wiec ja to postaram sie wyjasnic najlepiej jak umiem.

Soud uciekal przed Mustangiem i uciekl nad swoja baze gdzie Mustang odpuscil i polecial w inna strone. On bedac nad baza w uszkodzonym samolocie (nadajacym sie dalej do latania) wyskoczyl na swoja baza i zaczal przepychanki z kolesiem czekajacym juz jakis czas na samolot. Z tego co mi wiadomo to nawet napisal na chacie, ze ten samolot jest jego itp. Po czym udalo mu sie wsiasc w samolot przed tym kolesiem i odleciec.

A wiec teraz mozecie sobie debatowac za co dostal kicka i czy dostal go slusznie.

według tego to mu sie nalerzał kick

niewiem jak innych ale mnie takie sytuacjie denerwują, niechciałbym uogulniać i stawiać wszystkich bezklanowców/beztagowców w jednym szeregu ale uważam że duza cześć z nich ma chyba za duze mniemanie o sobie i jest bardzo egoistyczna w stosunku do innych a pisze to pod kątem sytuacji (jestem tankerem) gdy np: na BOB/Axis taki typek "podkrada" bez kolejki komuś tanka wyjeżdza z HQ, dostaje strzała z M10, ginie respawnuje się i "podkrada" nastepny czołg żeby zaraz znowu zginąć :(

co do skakania, to ogólnie mam gdzieś (prawie) zasadę wyskakiwania bo j.w. napisałem jestem tankerem i żaden to problem mnie zestrzelić w samolocie i jeżeli ktoś tak strzela ze nie niszczy mojego samolotu od razu to on jest kiepski i nienależy mu się muj frag, ponadto stwierdziłem że niektuży zwolennicy tej zasady to mają poprzestawiane coś, miałem taką sytuacjie - startuje, typek jakiś mnie zestrzeliwuje na końcu lotniska, ja skacze na spadochronie a on pisze/pyta dlaczego skacze (no comment) (niepamiętam kto, pamietam elalamein/allies)

ludzie robią takie rzeczy a później mają pretensjie że ŹLE SIĘ DZIEJE

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:28 
Moderator forum

Nie czytałem całego topicu, bo już nie raz o podobnych pierdołach dyskutowano. Nie widzę niczego niehonorowego w wyskoczeniu z płonącego samolotu, czołgu czy nie krzyczeniu "strzelam!" kiedy chcę komuś sprzedać serię w plecy. Wam się gry nie popieprzyły, czy po prostu nie macie instynktu przetrwania? Przypomina mi się sytuacja, jak jakiś "zacny" klanowicz obstrugał mnie za to, że wyskoczyłem na jego Tigera z miną, a nie czekałem jak sobie nabije fraga na moim Shermanie. No paranoja jakaś... Skoro jesteś za cienki, żeby gościa sprzątnąć czy to z AA czy w dogfight'cie, to tylko i wyłącznie Twoja wina. A nie przeciwnika, który z jakichś idiotycznych przyczyn ma ginąć dlatego, żebyś mógł sobie zastatsić, skoro może stanowić większy pożytek dla drużyny kradnąc np. z wrogiej bazy czołg (przy akompaniamencie płaczu jakiegoś snajpera, którego wyjeżdżając zabije :P).

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:38 

.Gildean. napisał(a):
wbiłem się w shermana. chciałem sobie polatać a bliżej bylo do bazy aliedow to pdjechałem czołgiem na lotnisko

Za taxi tank powinien byc kick 8) Ale sie widzi tylko innych wady 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 13:47 

Za taxi tank powinien byc kick 8) Ale sie widzi tylko innych wady 8)[/quote]

A to rzadko sie niby widzi taxi lotnicze?
Co w takim razie moze spelniac role taxi? Swieta prawda: widzi sie tylko wady innych... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 14:27 

Od dzisiaj pytam sie pana admina na multimedii ktory jestem w kolejce po czolg. I czy musze zginac jak mi pozwoli przezyc to sobie podmienie czolg na nowy a jak nie to bede musial oddac honorowo fraga :wink: Buhehehe

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 14:42 
Moderator forum

.Gildean. napisał(a):
... wbiłem się w shermana. chciałem sobie polatać a bliżej bylo do bazy aliedow to pdjechałem czołgiem na lotnisko i nagle widze że idzie aliant to go rozwaliłem ...

:lol: Przecież to zakrawa na kamperstwo ... bardzo zasłużony kick/bluzgi :!:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 19:46 

Ziutek napisał(a):
Od dzisiaj pytam sie pana admina na multimedii ktory jestem w kolejce po czolg. I czy musze zginac jak mi pozwoli przezyc to sobie podmienie czolg na nowy a jak nie to bede musial oddac honorowo fraga :wink: Buhehehe

:lol: multimedia rulez :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 20:26 
Moderator forum

eeee tam kurde przesadzacie. Jak mam meda albo widze że jest naprawde dobry czołgista to oddam mu zazwyczaj czołg. Ale na maxa wk.... mnie jak biore na BotB enga - start na wiatraku, a tu medyk łaps za czołg. Nic nie mówie bo to nie ma sensu, ale troszke teamplaya PLS.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2004, 21:57 
Maskotka BF.pl

Hynol napisał(a):
eeee tam kurde przesadzacie. Jak mam meda albo widze że jest naprawde dobry czołgista to oddam mu zazwyczaj czołg.

Ja tak samo - jeśli widzę, że jakiś dobry czołgista stoi obok mnie, to mu zawsze oddam czołg - chodzi w końcu o to, żeby drużyna wygrała, a nie o to żebym miała dużo fragów (chociaż to też jest ważne :P:P)...
Jeśli chodzi o stanie w kolejce po sprzęt - to kiedyś tego przestrzegałam, ale znudziło mi się czekanie na sprzęt po kilkanaście minut, ponieważ oprócz mnie niewiele osób przestrzegało tej zasady... dlatego teraz stosuję zasadę kto pierwszy, ten lepszy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2