Byczek Fernando napisał(a):
Niektorzy niezrozumieli jaki byl przebieg zajscia wiec ja to postaram sie wyjasnic najlepiej jak umiem.
Soud uciekal przed Mustangiem i uciekl nad swoja baze gdzie Mustang odpuscil i polecial w inna strone. On bedac nad baza w uszkodzonym samolocie (nadajacym sie dalej do latania) wyskoczyl na swoja baza i zaczal przepychanki z kolesiem czekajacym juz jakis czas na samolot. Z tego co mi wiadomo to nawet napisal na chacie, ze ten samolot jest jego itp. Po czym udalo mu sie wsiasc w samolot przed tym kolesiem i odleciec.
A wiec teraz mozecie sobie debatowac za co dostal kicka i czy dostal go slusznie.
według tego to mu sie nalerzał kick
niewiem jak innych ale mnie takie sytuacjie denerwują, niechciałbym uogulniać i stawiać wszystkich bezklanowców/beztagowców w jednym szeregu ale uważam że duza cześć z nich ma chyba za duze mniemanie o sobie i jest bardzo egoistyczna w stosunku do innych a pisze to pod kątem sytuacji (jestem tankerem) gdy np: na BOB/Axis taki typek "podkrada" bez kolejki komuś tanka wyjeżdza z HQ, dostaje strzała z M10, ginie respawnuje się i "podkrada" nastepny czołg żeby zaraz znowu zginąć
co do skakania, to ogólnie mam gdzieś (prawie) zasadę wyskakiwania bo j.w. napisałem jestem tankerem i żaden to problem mnie zestrzelić w samolocie i jeżeli ktoś tak strzela ze nie niszczy mojego samolotu od razu to on jest kiepski i nienależy mu się muj frag, ponadto stwierdziłem że niektuży zwolennicy tej zasady to mają poprzestawiane coś, miałem taką sytuacjie - startuje, typek jakiś mnie zestrzeliwuje na końcu lotniska, ja skacze na spadochronie a on pisze/pyta dlaczego skacze (no comment) (niepamiętam kto, pamietam elalamein/allies)
ludzie robią takie rzeczy a później mają pretensjie że ŹLE SIĘ DZIEJE