Miejmy nadzieje, że słowa- do wszystkiego, do niczego - się nie sprawdzą, gdyż podjąłem decyzje w sprawie sekcji w naszym klanie. Mam nadzieje, że nasz klan nigdy się nie rozpadnie, a kolejne sekcje i nowi ludzi powinni to utrwalić, więc po pierwsze: Od dziś istnieje oficjalna sekcja Lineage2 w naszym klanie, po drugie każdy chętny do poprowadzenia nowych sekcji do zwycięstwa niech zgłasza się do mnie. Ludzie od nas z klanu mogą być w dowolnej liczbie skecji, jednak wolał bym, aby nie byli więcej niż w dwóch, ponieważ, więcej może komplikować sekcje liderom. Po trzecie wyrażam zgode na utworzenie sekcji: Desert Combat, Battlefield Vietnam, Battlefield 1942 oraz Call of Duty, jedynym warunkiem do założenia sekcji w naszym klanie jest zebranie minimum 5 chętnych osób do gry. Sekcja taka będzie mogła bez ograniczeń korzystać z naszego forum, strony www oraz team speaka, jeśli chodzi o server to tylko skecje związane z
BF1942 i modami mogą liczyć na niego narazie

Inne gry też chętnie zaakceptujemy, ale trzeba to wcześniej przedystkutować.
Wraz z dniem dzisiejszym oznajmiam, że nasza kampaniia zostaje zamknięta z powodu rezygnacji naszych sojuszniczych klanów, kłopotów z server i zbyt małej liczby osób zapisanych do kampanii, a także nowych patchów FH, które burzą naszą chronologię bitew, jednak kampania powróci! Misumy tylko poszukać większej ludzi chętnych do wzięcia udziału lub pomocy w kwestii organizacyjno technicznej.
Wszystkie osoby zainteresowane jaką kolwiek częścią tego postu prosze o kontakt na moje GG: 9256406 albo na Skype ( pod nickiem GambitEF).