CloneTrooper napisał(a):
Oceniajac obiktywnie, nie wiem czy Dukla Pass nadaje sie do laddera. Pokazal na to mecz z Certamenem (czyli 2 w miare dobrych teamow). Ani oni, ani my nie przeszliśmy przełeczy. Dobrze ustawiona obrona nie pozwala na to. Chociaz w sumie bylismy blisko z przejsciem, ale za duzo naszych czolgow zatrzymalo sie na przeleczy przy fladze. Przez co za chwile stracilismy inicjatywe, dojechali do nas i nas rozwalili, odbijajac flage. Chociaz w sumie w oficjalnych jest tez Omaha, wiec czemu nie Dukla. Glosujcie zgodnie z sumieniem

, sie podoba sie glosuje, nikt nic nie narzuca.
Wlasnie tak zrobilem i tak zaglosowalem, Clone mapa Dukla stoi u mnie bardzo wysoko bo jest inna i ma swoj klimat tak jak Operation Sylt, Mapa Alamo ktora zrobiles oceniam w tej "innosci" np nisko, chodzi mi o to te same, budynki poprostu podobna do innych (ale taka inna), ale za to bardzo wysoko za oddanie wygladu i klimatu jak z filmu:) I masz racje skoro jest Omaha, to czemu nie Dukla? Wedlug mnie Dukla jest o wiele lepsza mapa i bardziej grywalna niz ta Omaha. Czekamy na dalsze mapy! Nakladu czasu i pracy nie zazdroszcze, a ze mapy robisz dobre i fajne, rob je dalej:)) Pozdrawiam