Teraz jest 5 kwi 2025, 19:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 16:03 
Moderator forum

Prosze o zabanowanie i odbanowanie a potem nastepnie o zabanowanie i usuniecie z forum Czlowieka znikad. Jest to sprawa najwyzszej wagi i jesli nie zostanie wykonana za 15 min reputacja kazdego klanu jak i calej sceny BF moze byc zagrozona. Jesli ta informacja dojdzie do Dice prawdopodobnie BF2 nie zostanie w ogole wydany a jesli juz zostanie wydany to za kare jego wymagania beda takie ze na pewno na gf4 ti4200 nie pojdzie nie mowiac juz o tym ze od tego momentu nie da sie otworzyc ani barki ani spadochronu i przestanie dzialac punkbuster.

Dziekuje za uwage :lol:

Get a life..

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 16:58 
Moderator forum

To żeś wymóżdżył :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:40 

Szanowni przedmówcy!

Mój post nie powstał bez przyczyny, gdyż Frenzel posługiwał się tagiem pełnoprawnego klanowicza niespełna dwa dni temu, a rekrutem króciutko był gdzieś na początku tego roku...

http://bf1942.gametrack.org/player.php?id=1417153

Jak każdy rekrut miał obowiązek zapoznania się z regulaminem Klanu, który wyraźnie określa kto jakim tagiem się posługuje. Skoro "przez pomyłkę" skasował w swoim BF jedynie znajdujące się w środku nicka "/r" no to nie zazdroszczę innym ofiarom jego pomyłek...

Mój post powstał tylko w jednym celu - ostrzeżenia innych graczy, że ta osoba nie jest członkiem klanu PTS1939, a podszywając się pod takowego mogła naszemu klanowi "sprezentować" więcej szkody niż pożytku. Czytałem już wiele postów na tym forum obrzucających bluzgami i inwektywami cały klan za niepoprawne zachowanie jednej osoby i wolałem oszczędzić sobie kolejnych brazylijskich seriali... Już wolę spisy komputerów na forum BF2 :lol:

P.S.
Sądziłem, że moją prośbę o likwidowanie go potraktujecie dosłownie :D przy pierwszej lepszej okazji strzelając do niego, dźgając nożem, rzucając na niego bomby, torpedując itp. :) Nie zmienia to jednak faktu, że chłopak gra z naszym tagiem już dawno po zniknięciu z PTS...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 21:41 

IMHO bany to raczej dawane są zbyt rzadko, niż zbyt pochopnie. Burdel na serwerach i forum jest straszliwy i możnaby się trochę rozpędzić dla przykładu...

Posty "ej zdejmijcie mi bana prosze" są bardzo pożytecznym miejscem w którym mogą się wyżyć forumowi objeżdżacze. Dodatkowo mogą zmniejszyć spam pt. "jak otworzyć barkę".

Leim

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 23:09 

a cała ta dyskusja że grałem 8 min ze źle napisanym tagiem (a błąd w środku był ponieważ miałem kompa po formacie )

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2005, 09:58 
Moderator forum

Sytuacja wyjasniona - prosze o zamknięcie tematu :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2005, 13:32 
Oldboy Battlefield.pl

no i o odbanowanie :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2