A w ogóle Okota zachowuje się ostatnio jak jakis buc - trochę wyrozumiałosci chłopie...
A teraz pare słów w temacie:
Ja do niedawna grałem w BF-a na celku 1400, 512 Mb Ram (Pc 133) i GF 4 Ti4200 - miałem ustawienia prawie maksymalne dla 1024x768x32 (jedynie dynamicznie cienie wyłaczałm bo bardzo obciażały system). Ty procka mesz lepszego, tyle samo pamieci, ale jest ona szybsza i wyraźnie gorzszą karte graficzną. Na pewno 9jeżeli nie masz coś w systemoe zwalonego) bedzie ci chodziło w 800 x 600 x32 na średnich ustawieniach, ale jest duża szansa że pójdzie także na zbliżonych do moich. Jak będą kłopoty możesz ustawić suwaki detali i efektów na MEDIUM oraz ściagnąć jakość tekstur na 60-80%. No i odradzam włączanie dynamicznych cieni - niewiele one poprawiają jakośc grafiki, a wyraźnie spowalniają kompa. Także VISIBILITY DISTANCE musi być na 100% (kto dalej widzi ten dłużej zyje

), a Enviromental Mapping i Light Mapping niewiele zmieniaja w temacie wydajność, a mapy dyżo ładniej wygladaja. Nie polecam 16 bpp - dla nowoczesnej karty graficznej różnica wydajności pomiedzy 32bpp, a 16bpp bedzie żadna, a jakość obrazu za to wyraźnie gorsza.