Teraz jest 9 cze 2025, 03:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 sie 2003, 10:40 

http://pc.ign.com/articles/433/433432p1.html

Polecam uważną lekturę. Lubię gry, w których mam jakiś konkretny cel, czuję, że chętnie poatakuję Orle Gniazdo przez wąski tunel...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 11:51 

nie czytalem calosci , bo na razie nie planuje zakupu SW, ale widzac po tym co sie dzieje na BoB-ie, nie wroze takim mapom popularnosci...

to co mnie wlasnie irytuje w BoB to brak zgrania kiedy wchodzi sie na otwarty publiczny serwer. gralem kilkanascie razy, ale niestety - mimo nawolywań do zgranych atakow na kolejne cele, kazdy robil co mu sie podobało. po stronie niemcow - chaos, po stronie aliantow - zero inzynierow. nikomu nie zalezy na zwyciestwie teamu, kazdy tylko gra o fragi - bez sensu.

takie mapy sa ******* - ale na klanowki.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 11:57 

mass --> to przeczytaj, potem pisz :). Autor artykułu wyraźnie odnosi się do chaosu na BoBie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 15:14 

Cubituss napisał(a):
mass --> to przeczytaj, potem pisz :). Autor artykułu wyraźnie odnosi się do chaosu na BoBie.

taaak ? w ktorym miejscu ?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 15:17 

uprzedze fakty :

While we've seen this with the Battle of Britain map that was released a few weeks back, these objectives tend to be much more centralized making them quite a bit easier to defend.

no i ...?

myslisz ze na publicznym serwerze ktos sie bedzie przejmował obdżektivem? nie sadze. każdy bedzie biegał z maszinganem i kosił przeciwnika.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 16:26 

Jestem przekonany, że bieganie z meszinganem i koszenie przeciwnika ustąpi w momencie, gdy się zauważy, że można łatwo w ten sposób przegrać całą mapę :).

Nieważne, i tak ostatnio gram coraz więcej na Zachodzie, nawet na free serwerach niektórych klanów dochodzi do pięknych obron i zgranych ataków... brakuje mi wbudowanego w grę voicecomma, to od razu wymusza jakiś tam czynnik współpracy...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 16:36 

cUBI - zauwazyles kiedys zeby przypadkowi gracze komentowali przynajmniej wygrana czy przegrana swojego teamu?
nigdy. dlatego ja tez gram na zachodzie, bo mam coraz czesciej wrazenie ze polskie serwery sluza do "odreagowania" poklanówkowych stresow tudziez do towarzyskich pogawędek czy wygłupiania sie w stylu "kto bedzie mial wiecej TK na koledze z klanu".

jakos sie ostatnio gra rozłazli ... :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 16:39 

mass --> na obcych serwerach (Nvidii chociażby) gadki są non-stop, ale nie smęcenie, tylko konkretne wypowiedzi odnośnie taktyki czy też zachowania teamu. Ale - co ciekawe - zauważyłem to tylko na serwerach RtR, na zwykłych BFowych jest słabiej. Ale cóż - wszystkie dodatki kupują tylko Da Real Playerz, a właśnie z takimi chcę grać - i dlatego kupię SW i będę się cieszył taktycznym graniem na FFA :).

Strefa czasowa: UTC + 2