Teraz jest 20 lut 2025, 05:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2003, 17:43 

Ludzie tak czytam i patrze i coś wam temat zjechał na inne tory. Może faktycznie zaczniecie pisać o podobno "upadającej" :lol: scenie BF a nie wyzywać się epitetami które pewnie jeszcze parę osób pamięta z zeszłego roku (Millio i resazta ekipy). Jeżeli chcecie pokazać kto lepszy to na serwerek i czadu :!:

Tytuł:
PostNapisane: 6 sty 2003, 22:02 

Co ty wiesz o hiphopie czlowieku, zaloze sie ze nawet nie qmasz o czym oni rymuja tylko jak 90% polskich nastolatkow sluchasz US bo maja fajne bity LOL jak ja w tym gownie siedzialem to ty jeszcze w pieluchy robiles... "specu"...

PLAYA HATER LOL

Ale nie schodzmy z tematu... chodzi o to ze nie ma co porownywac CS do BFa bo mi sie slabo robi, jedyne co laczy te dwie gry to to ze sa FPP nastawionymi na MP i nic wiecej - nie da sie ich porownac, to nie ta bajka... a to ze komus sie ona nie podoba to nie powod zeby go bluzgac... widzisz, ja bym napisal mojego posta delikatniej albo wogole bym go nie pisal gdyby nie to twoje miecho w grega... masz racje, wracaj na fforum CSa, tam macie takie jazdy w kazdym poscie wiec bedziesz sie czul jak ryba w wodzie.

Co do sceny to zgodze sie ze rozrasta sie zbyt wolno ze wzgledu na wymagania gry, po czesci takze cene (a granie na piracie wiadomo jak wyglada) oraz IMHO to ze niektorzy wola jak najdoklaadniejsze odwzrowoanie pola walki (Americas army, AoT, CS) a jak wiadomo BF ani nie jest ultra realistycznym FPP ani symulatorem, nadrabia jednak miodnoscia.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2003, 00:23 
Moderator forum

A ja proponuje zamknac topic zeby troche nerwy opadly i zeby ktos nie palnal tutaj kolejnych gloopstw...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2