Teraz jest 17 cze 2025, 20:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Battlefield TV
PostNapisane: 6 wrz 2003, 12:38 

Nie wiem czy bylo to juz walkowane ale znalazlem cos takiego:

· What is BFTV?
BFTV is a new tool to show battlefield-games live. His big brother is known as HLTV and was created for the game “Half-Life”. Now we´re trying to develop it for Battlefield 1942. Unfortunately we´re not supported by EA/Dice, so the tool won´t show ingame graphics, but use a kind of 2D general map which shows the battlefield from above with some delay.

· How BFTV works?
You have to run a "BFTV Proxy" on the Gameserver who collects all kinds of important data during the game. Those stats are evaluated and send deferred to possible Clients, which connected themselves with the Proxy. The Clients will then show the action on the battlefield on a 2D map.

· Why is it delayed?
It´s important for us, that the tool will only be used for entertainment and information, so nobody can use it to take advantage. That´s why we decided, to send it delayed, just like in HLTV.

· Which OS does the Proxy need?
At the moment we plan a proxy for linux and windows.

· Which OS does the Client need?
It´s only planned for windows, but we might consider a webclient for homepages.

· What´s the release-date for BFTV?
It´s done,when its done .. So far we can´t tell you how long we need and we propably will have a closed betatest to guarantee an error free version before we release it.

· Can BFTV record demos?
Yes of course.

· How many players does BFTV show?
Unlimited players can be shown, but so far we couldn´t test it with 32 players or more.

· How many players can watch games with BFTV?
We don´t have exact numbers yet, and we try to use ideas of the HLTV so that the clients mutually exchange the data. That would save servertraffic and pave the way for a relative big network. For updated news regularly check bftools.de!

Strona projektu: http://www.bftools.de

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2003, 16:13 
Moderator forum

Tesz o czyms podobnymk myslałem niedawno (przy okazji kiedy zobaczyłem screeny z maphackiem. Niestety nie jestem programistą wiec na domysłach sie skończyło. Ale widze, że ktoś pomyslał podobnie i nie jest taka lamką jak ja...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2003, 02:58 

PRGK gralo z jakimś klanem i transmitowała to TV. Ja napewno nie chciał bym grać przy czymś takim. są patenty których nie można pokazywać. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2003, 15:46 
Moderator forum

Był to klan Mouz i rzeczywiście mecz był transmitowany jako wmv - w grze był 11 zawodnik który był tylko obserwerem, a to co on widział było transmitowane w świat (było jeszcze 2 komentatorów komentujących wydarzenia). Rzeczywiscie stwarza to kilka niedogodności - poza podgladaniem naszych taktyk można dodatkowo wystawić "obserwatora" który na bierząco opowiadałby na TS-ie co widzi - nie musze mówić jak bardzo zmianiłoby to rozgrywkę. Jednak warto pamiętać, że nie gramy o jakies niesamowite nagrody tylko dla zabawy więc ewentualna strata nie jest duża. Dodatkowo tego typu transmisje na pewno przyczyniaja się do zwiekszenia popularnosci BF-a poprzez jego umiedialnienie. Czyli (moim zdaniem) ewentualne zyski wyraźnie przewyższaja straty. Pomyśl, że ida tropem twojego rozumowania mecze piłkarskie powinny byc rozgrywane bez publiczności i transmisji telewizyjnych aby teamy mogły zachowac w tajemnicy swoja taktykę na przyszłość. Bzdura, co nie?

Strefa czasowa: UTC + 2