Teraz jest 23 lis 2024, 19:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 23:52 

artih napisał(a):
Strzelec napisał(a):
Moze jedyny sposob to grac pod niemieckim nickami?:p

To nie pomaga - miałem niemiecki nick (deutche_pigs) i i tak dostałem bana :)

Co do serwera CC szkoda słów - dziś dostałem kicka od niejakiego [CC] Zep za to, że byłem szybszy na El Ala po Spita (kick za "lame game") :?

Spoko ten gość wbił się samolotem na gazali w mój jak startowałem. (Kampa mu nie wyszła). Gdy ja go zlookowałem "Red stop camping".

pawciu napisał(a):
jak to? dlaczego 3C miało by nie przyjezdzac

hmm może dlatego, że połowa graczy 3C gra teraz w SPQR a druga to freeplayowcy z tagiem arcy ?

Na ostatnim lanie i tak pojechała sekcja 42 + vietnam + przyjaciele.
:arrow: :wink: :arrow:

Ostatnio edytowano 5 sty 2007, 23:55 przez Gryniu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 01:19 

ojjj Panowie - nie ważne kto z jakim tagiem gra teraz! Ważne, zeby na lanie spotkała się grupa znajomych i dobrze sie bawiła!! :)

Ja rozumiem, ze każdy ma jakieś obowiązki i w ogole real life daje o sobie znac, ale moze wygrzebiecie jakies dwa weekendowe dni na małe spotkanko ze znajomymi?

no i miejsce juz jest wypróbowane - Malta ;) (bo gra w e24 to bedzie tylko dodatek - tak jak ostatnio ;) )

Ja bym chętnie przyjechala :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 04:27 
Moderator forum

Hihihihi. Teraz to na Nateosie jest kultura :). Właczony PB. Admini kickują za TK. Dozwolone jest wszystko poza tym. Na dodatek mam wrażenie że serwer działa lepiej niż BBoxy, a już na pewno nie ma tam dzieci w roli adminów. Więc jeżeli ktoś lubi 64 osoby na mapce i małą rzeź to polecam.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 09:18 

Na Nateosie grywam często i nie zdarzyło mi się nigdy aby były problemy z grą ( tylko trzeba ściągnąć ich własne mappaki). Świetny serwerek.

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 12:36 

COLS_[PL] napisał(a):
...( tylko trzeba ściągnąć ich własne mappaki). Świetny serwerek.

Z kąd te mapki?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 13:05 

http://www.nateos.com/

NEW: MATCH MAPPACK
NEW : EA winners MAPPACK

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 16:26 

Hm, sprawdziłem czy aby na pewno jest jeden Nateos. Bo po moich ostatnich grach w tym zacnym miejscu wirtualnym mam inne doświadczenia:

- na Kursku dwukrotnie od własnej APC w samolot podczas startu (TK)
- na Kursku raz bazooką w samolot podczas startu (TK)
- na Market Garden z No4 podczas wyścigu po samolot (TK)
- na Liberation of Caen do wespy wsiadła na miejsce strzelca jakaś jednostka ludzka o ograniczonej wydolności umysłowej i uparcie nie chciała wyjść. W końcu, gdy ustawiłem się celowo w kierunku odwrotnym do pola walki, strzeliła owa jednostka wybitna w pogórek obok, powodując niespodziewaną eksplozję pojazdum (TK)

Admini nie reagowali w ogóle lub z dużym opóźnieniem. Przykładów było więcej. Akurat serwer CC, choć może nie jest idealny i zdarzają się idiotyzmy, nie jest najgorszy pod względem zarządzania. Na Battleboksach jest bardzo różnie - wszystko zależy od tego, czy jest jakiś admin (używający zawartości swej czaszki). Czasami jest TK party i nikt nic nie robi. Natomiast największą ciekawostką ostatnich dni jest dla mnie serwer True Grit, gdzie na Battleaksie był zakaz (sic!) bombardowania aa w bazie wroga, nawet jeśli te ostrzeliwały wszystko dookoła. Wolno było tylk ostrzelać do nich z karabinów pokładowych ^__^.

Zakładam serwer. Można strzelać tylko w 2 i 13 sekundzie czasu rundy, granaty można rzucać maksymalnie pod kątem 15 stopni, a czołgi powinny jeździć tyłem. Czy wspominałem, że nie wolno korzystać z myszki?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2007, 20:18 
Moderator forum

Aoi napisał(a):
Zakładam serwer. Można strzelać tylko w 2 i 13 sekundzie czasu rundy, granaty można rzucać maksymalnie pod kątem 15 stopni, a czołgi powinny jeździć tyłem. Czy wspominałem, że nie wolno korzystać z myszki?

Zapomniales dodac ze nie mozna strzelac do przeciwnikow, jedynie do swoich, a i tak jedyna dozwolona bronia jest lornetka.

jA mialem inne doswiadczenia na nateosie. Wystarczylo napisac kick 13 i admin bez pytania kopal, nawet jesli gosc byl niewinny. pr0 ;]

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2