Teraz jest 20 lut 2025, 06:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2003, 13:25 

Smaug_PRAWDZIWY napisał(a):
Tak w sumie to jestem przeciwnikiem kodow. Zreszta juz sie bawilem komendami admina. Myslalem, ze to skakanie bedzie fajniejsze. Moze w kilka osob byloby to ciekawsze. Szkoda, ze ciezko jest to zastosowac w praktyce. Ale faktem jest to, ze nawet przy wlaczonych wszystkich ff mozna podkladac ladunki pod pojazdy, nastepnie wchodzic na nie i odpalac. "Odlot" gwarantowany. Ale duzo czasu trwa podlozenie pod jeepa 8 ladunkow, wiec w grze nie ma to sensu i wielkiego zastosowania, ale napewno fajnie wyglada jak sie ktos na to patrzy, bo sam skaczacy nie doznaje jakis wielkich emocji.

Nic dodac nic ujac. Jeszcze tego nie probowalem ale zeby bylo ciekawie moze sprobuj podlozyc ladunek na skrzydlo samolotu nastepnie wejdz na nie i popros zeby ktos posterowal tym samolotem. Potem niech pilot sprobuje przeleciec pod jakims mostem i w momencie gdy bedzie sie jush do niego zblizal odpal ladunek. Moze to calkiem efektownie wygladac gdy ty przelecish nad mostem a wrak samolotu pod. To jest tylko zarys wiec kombinujcie i wypisujcie tu swoje pomysly na efekciarskie triki:)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2003, 17:44 

Lepiej zrobic tak ;):
Leciec samolotem dwuosobowym. Pilot prowadzi, a ty siedzisz na skrzydle. Gdy jest blisko mostu odpalasz ladunek. Przelatujesz nad mostem. Samolot pod. A nastepnie po drugiej stronie mostu wskakujesz na miejsce strzelca. Z przeciwka leci drugi samolot. Pilot tego drugiego wyskakuje na spadochronie. Ty skaczesz ze swojego samolotu i wskakujesz do kabiny tamtego i lecisz dalej.

Wiem, ze to raczej niemozliwe, ale wszystko sie zdarzyc moze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2003, 23:16 

Ja znam inny sposob na latanie. Wsiada sie do samolotu leci najwyzej jak sie da i wyskakuje :D . Koniecznie NIE otwierac spadachronu. tez fajnie....
Ewentualnie loty kamikaze i wyskakiwaniem z samolotu w ostatniej chwili tez rzadza, ale trudno to przezyc.......

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2003, 18:49 

Smieszne jest, jak sie spada, jak kosc wrzeszczy i pierdzi. Kiedys mialem takiego laga, ze stalem na lotniskowcu, ale go nie widzialem i raz spadalem, a po chwili wisialem w powietrzu wtdy moj gosc pierdzial, a kumpel, ktory stal obok na pokladzie dziwil sie skad te dzwieki dochodza.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2003, 20:00 

To nie mój patent ale genialna sprawa jeśli umie się z niego korzystać - wsiadasz do jeepa (nieważne czy twój czy wroga) zaraz po tym jak na tylnie siedzenie rzuciłeś 4 ExpPacki - ruszasz gdzie tylko chcesz (np.na atakujący czołg). ExpPacki będą tak dziwnie za tobą lecieć w powietrzu ale nie martw się - nie powinny wylecieć. Podstawiasz jeepa pod bazę wroga i chowasz się - jest możliwośćże ktoś się o niego pokusi :). Jeśli to nie działa jedziesz do bazy wroga zostawiasz jeepa przy pojazdach i spieprzasz - po pierwsze wzbudzi to mniejsze podejżenia po drugie mocniej ********* no i po trzecie ładunki są gotowe i nie trzeba ich rzucać. Uciekasz , chowasz się i czekasz na frajera :P. Można tez najzwyczajniej rozpędzić jeepa na czołg wysiąść w trakcie jazdy , uciec na bok i jak się zbliży - JEB!
Całkiem miłe efekty :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2003, 13:50 

Ja tam wole na czolg bazooke. Mniej z nia zachodu. Wystarczy podkrasc sie do czolgu od tylu i mozna jednym celnym strzalem go rozwalic. A najlepsza metoda jest drugi czolg :)

PostNapisane: 4 lut 2003, 14:00 

ludzie ja juz naprawde to doświadczyłem latałem jak samolot Afganistański

Tytuł: Cheater
PostNapisane: 4 lut 2003, 14:01 

Grip napisał(a):
Albo jak grash na singleplayerze mozesh wpisac sobie kod na niesmiertelnosc :arrow: tylda otwierash konsole i wpisujesh w niej aiCheats.code Tobias.Karlsson nastepnie enter i gotowe.
cheater sie znalazł

Tytuł: Re: Cheater
PostNapisane: 4 lut 2003, 19:58 

Misiek_Blacha napisał(a):
Grip napisał(a):
Albo jak grash na singleplayerze mozesh wpisac sobie kod na niesmiertelnosc :arrow: tylda otwierash konsole i wpisujesh w niej aiCheats.code Tobias.Karlsson nastepnie enter i gotowe.
cheater sie znalazł

Gosciu zadal pytanie wiec mu probuje pomoc a jak cos ci nie pasuje to wal sie na ryj. Nie zamierzam sie tu z toba klocic na lamach forum wiec jak masz mi cos jeszcze do powiedzenia to zapodaj na PW! A swoja droga bardzo rozwinieta wypowiedz napisales... Ehh...Spamer sie znalazl

Ostatnio edytowano 5 lut 2003, 12:53 przez Grip, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2003, 12:07 

Racja, cholerni spamerzy :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2