Teraz jest 20 lut 2025, 05:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2003, 23:43 

dobre piro, dobre
(...jakis text... :D ...), ale przeciez to ty zbierasz sklad, druzyne, ekipe czy jak to tam sie nazywalo, wiec po co chcesz se tworzyc konkurencje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2003, 01:05 

Spoko,ja napisze ale czekam az engine doom3 ukoncza :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2003, 00:29 

heh.Mysle że i tak na s nikt nie pobije ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2003, 12:37 

musze przyznac ze troche sie zawiodlem po BF42, gralem wczesniej kilka lat w DODa(od 1.1) i musze przynac ze chociaz graficznie dod byl w tyle(rozmiar map,brak pojazdow) to jednak grywalnosc byla o wiele wieksza, a to za sprawa kilku niedociagniec BF ktore sprawiaja ze jest za malo strategii i realnosci i z BF robi sie bieganinko-strzelanina. Chodzi mi o np o akcje w stylu - wsiadam w samolot, lece za linie wroga, katapulta,zajmuje wrogi bunkier, wsiadam w czolg i rozpierniczam wszytkich..
druga sprawa- jak dla mnie to w BF jest niedopracowne strzlanie i sily ognia, w DODzie np gdy usadowilem sie z MG42(tzw 'pila hitlera'-polecam) to niebylo bata zeby jakis aliant sie przeslizna zywy, a tu w BF staje za MG napierniczam minute w kolesia 50m ode mnie a ten nic... w DODzie byly akcje jak w prawdziwej wojnie-na zasadzie jeden koles usadowiony z snajperka albo CKMem (karabinem, nie gazeta:) w strategicznym punkcie(np bunkier,okopy) moze zatrzymac wszytkich, i wtedy jest zajawa, bo trzeba kombinowac zeby jakos go wykuzyc...

tak wiec lista moich zyczen do tworcow BF
-poprawinie algorytmu trafien
-zroznicowanie sily ognia(ckm silniejszy,pistolet slabszy)
-miejscowki do obrony(np bunkry) zeby byly lepiej obronione
-pilot katapultujacy powinien miec 50-90% szans na uratowanie sie ze spadachronem - wtedy jesli chcemy zdobyc bazy za linia wroga trzeba zrobic desant z np B-17 ( to powoduje wymuszenie wiekszej kooperacji)
-czolg powinna prowadzic jedna osoba, a strzlac druga, zeby sie przesiasc z jednego miesca na drugie powinno to zajac kilka sek.( to powoduje wymuszenie wiekszej kooperacji)
-czolgi powinny sie niszczyc stopniowo-np pierwszy granat albo mina rozwalaja gasienice i nie moze np jechac, samolot moze np tracic paliwo albo sterownosc
-plansze powinny zawierac wiecej miejscowek strategicznych(np dla snajpera albo CKMu)

no dobra to chyba tyle....chyba sie tych poprawek nie doczekam, wiec moze jak bede mial chwiel to zrobie wlasnego moda...:)

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2003, 18:42 

ja chce Miniguna zamiast Browlinga

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 18:45 

hmm... ktos napisal (sorry nie pamietam) ze fajnie byloby czolgac sie pod czolgime. Wiec ja sie pytam, co za debil w rzeczywistosci czolgalby sie pod
paroma tonami zelastwa?!?!?
sorry, dla mnie troche debilny pomysl.
Po drugie:
denrwuje mnie ze nijak nie moge zabic kierowcy czolgu czy Apc
tzn. moge go zniszczyc, ale to troche trudne granatami...
wiec przydalaby sie mozliwosc wrzucenia tam granaty (ktos juz o tym wspominal)
I ostatnio sprawa:
mapa:
przydaloby sie wiecej wlasnie takich wojenych, w koncu z jakimis zadaniami, a nie tylko flagi i flagi. Wysadzanie strategicznych obiektow i te sprawy

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 20:52 

A na czym polega wojna?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 20:58 

PIRO[poland] napisał(a):
A na czym polega wojna?
na Zabijaniu

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2003, 21:00 

W ogóle bracie jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny nie grozi Ci głód nie jesteś turcjo ani huty i te sprawy to wystarczy że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: "Co lubię w życiu robić?" a potem zacznij to robić.

- A ty odpowiedziałeś sobie na to pytanie?

-JARAĆ BLANTY

Zabijaj bo nie wrócisz do domu

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2