Teraz jest 15 kwi 2025, 22:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:42 

Tzeentch napisał(a):
Maciejek napisał(a):
Sam se gin. Kazdy chlopak wie co to jest pepesza. Co on 4 pancernych nigdy nie widzial ? Ja pisze z pamieci> Nie jestem takim idiotom, ze szukam zaraz tego na jakiejs stronie i cynie pozniej, ze niby sie znam. Ja juz tyle rzeczy przeczytalem, ze po prostu wiele modeli znam na pamiec. A skoro ty masz jakies klopty z pamiecia, to nie znaczy, ze ja musze miec i robic tak, jak ty to opisales. stfu you!
Poza tym. To ty zgapiles widolcznie z jakiejs strony, chyba zagraniczenj, bo napisales Degtyarev :lol: :lol: To nie jest DPM. DPM bedzie BF:V, a to jest Rkm Diegtarjewa -po rusku dp 27, po naszemu DP wz. 28.

kur**, jaki z ciebie pociot! "poprawić chłopaka", to jest kur** to?!? "zamknij mordę debilu z kłopotami z pamięcią" to jest poprawianie? powiem tak: trochę ***** kultury!

wyrobiłeś sobie taką opinię na samym początku, że każdy tak do ciebie podchodzi, a jeśli będziesz im pisał tego typu riposty no to sorry, lecisz stąd

WYSTARCZAJĄCO JASNE?

Moja rada-czytaj uwaznie. To o klopotach z pamiecia bylo do Helmuta, a nie do Michala, ktorego chcialem poprawic.POza tym chyba cie oczy bola, bo ja nie napisalem ze Helmut jest debilem i zeby zamknal morde :x

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 16:12 
Moderator forum

Pepsee napisał(a):
Maciejek napisał(a):
NO dobra soryy. Ja sie nie wysmiewam, tylko chcialem chlopaka poprawic. Wybacz Michal jesli cie urazilem. Ale Helmut przesadzil w druga strone :evil:

Myśle , że Michał ci nie musi wybaczać Maciejku. On pewnie anwet nie wie , że istniejesz ;-]

Cholera, już wiem czego brakuje mi na forach a co jest na news-grupach - tzw. KillFile :twisted: Troll wpada, robi *plonk* i po kłopocie :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2