Teraz jest 14 kwi 2025, 14:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 23:27 

Nie czytajcie i nie komentujcie moich postow mam problemy z zyciem miedzy ludzmi... dyrektor zoo zwolnil mnie za zabieranie zabawek i zarcia orangutanom.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 23:46 

Coz, dziekuje za slowa otuchy :D Niestety nie wiem jak wykonac czynnosc ktora ty nazwales strzelaniem palcowy. Moglbys mnie poinstruowac? Masz moze jakies doswiadczenia??

Obawiam sie ze mulisz sie co do mojej przynaleznosci gatunkowej. Otoz naleze do homo sapien sapiens, a nie do lam. Mam nadizeje ze zwroczisz uwage na ta dyskretna roznice.

A juz na koniec: patrzac na poziom twojego posta pisal go pieciolatek. Problemy z masturbacja w tym wieku sa zupelnie naturalne, medycyna nie zna wielu przypadkow gdy takowa mogla przebiec prawidlowo. Pozostaje ci wiec czekac az troche dorosniesz i zmadrzejesz (aczkolwiek co do tego drugiego nie mozna niczego gwarantowac...).

Zaczynam znecac sie psychicznie nad trollami. Holman - przekonales mnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 00:02 

Jak zwykle. Wszyscy chętni do kręcenia, ale jak trzeba się o określonej godzinie pojawić to i tak nikt nie będzie miał czasu. Skąd ja to znam. Phaeton nie jesteśmy pesymistami jeżeli chodzi o twoją inicjatywę, ale po prostu realistami. Lepiej byś pomógł dokończyć jeden film, ten o EOD, to byśmy mieli chociaż o jedną osobę więcej :) Co do tych 60 osób to jest to jedna wielka mrzonka.

"A na potwierdzenie moich słów niech siłacz uderzy ręką w stół...bałwan!" :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 00:46 

Rozumiem twoje obawy, masz wieksze doswiadczenie w kreceniu filmow. Mimo wsyztsko rpzy odpowiedniej organizacji powinno sie jednak udac zebrac co najmniej 35-40 osob, ale dopiero przy 60 byloby super.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 00:48 

Phaeton napisał(a):
Rozumiem twoje obawy, masz wieksze doswiadczenie w kreceniu filmow. Mimo wsyztsko rpzy odpowiedniej organizacji powinno sie jednak udac zebrac co najmniej 35-40 osob, ale dopiero przy 60 byloby super.

IMO phaeton to mało realne takie coś mogło by nakręcić FOP mają tyle osób że spoko wystarczy, znają sie dobrze nikt samowolki by nie robił. Ale patrząc na nasze polskie warunki jest to nierealne.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2