Teraz jest 17 kwi 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 20:27 

Ale OT. Zgadzam sie z Mankiem, precz z tematami powitalnym.

Tytuł: Re: Zonk
PostNapisane: 14 mar 2004, 21:00 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Maniek A.

Forum praktycznie leci na pysk.
Podziękuj marketingowcom, którzy mieli wpływ na aktualną cenę gry.

Nie wiem co ma do tego marketing, jak przecierz od porzadku na forum sa admini i oni moga zrobic taki przeklejony topic powitania a reszte kasowac i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 21:14 

Na fakt ze na forum panuje wielki syf jest jedno lekarstwo, a mianowicie przeczyszczenie go. Usuniecie starych-nieaktualnych topicow, czy postow nie na temat.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 21:29 

Mayek napisał(a):
, brak tekstur i inne myki... Prawda Qubix? :)

Ehhh Mayek,miałem pecha co do Viet na lanie....
Podbiega Kaserek i mówi ze rozkminił kompy(podczas tej przerwy"teoretycznie"all było wył. no to biegiem , zasiedlismy....ehhh...connection problems....no i tyle pograłem... :(

Potem dosiadłem sie do jakiegos kompa...lekki test M60(ye!ye!ye!animowany pas z ammo i zajebiscie przeładowywuje i przy impecie wystrzałów cos tam przy koncówce lufy sie trzęsie ;)...ehhh miód:D),ale po minucie przyszli klanowcy i trza miejsce zwolnic było....:(

Na koniec dorwałem z Sieną 2 kompy,odpalam Vietnam lekki rucjh myszką i momentalnie all textury sie połamały,porozchodziły,pixeloza...no nic...800 na 600 detale min. zero efektów i z zacisniętymi pięsciami zasiadłem do testów :D

Pozatym ta mooza...komunikaty....no i niesamowity klimat!!!!!!!

Can't wait /frai-di/
Stand up & say...good morning...Vietnam !!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:01 

qubix co do tych komunikatów radiowych to fatalnie jest ich zamało i prawie 8 nieprzydatnych mogli zorbic tak jak w bf 1942

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:02 

qubix napisał(a):
Mayek napisał(a):
, brak tekstur i inne myki... Prawda Qubix? :)

Ehhh Mayek,miałem pecha co do Viet na lanie....
Podbiega Kaserek i mówi ze rozkminił kompy(podczas tej przerwy"teoretycznie"all było wył. no to biegiem , zasiedlismy....ehhh...connection problems....no i tyle pograłem... :(

Potem dosiadłem sie do jakiegos kompa...lekki test M60(ye!ye!ye!animowany pas z ammo i zajebiscie przeładowywuje i przy impecie wystrzałów cos tam przy koncówce lufy sie trzęsie ;)...ehhh miód:D),ale po minucie przyszli klanowcy i trza miejsce zwolnic było....:(

Na koniec dorwałem z Sieną 2 kompy,odpalam Vietnam lekki rucjh myszką i momentalnie all textury sie połamały,porozchodziły,pixeloza...no nic...800 na 600 detale min. zero efektów i z zacisniętymi pięsciami zasiadłem do testów :D

Pozatym ta mooza...komunikaty....no i niesamowity klimat!!!!!!!

Can't wait /frai-di/
Stand up & say...good morning...Vietnam !!!

Nastene qrde lamesrstwo, gadka troli/lamek na temat. Qrde czy wy umiecie przerzyc jeden teamt bezspamowania i offtopicow ? przecierz ja nie moge nawet czytac tego topicu bo nie chce mi sie czytac co jest na forum a co nie, przecierz nerwica czlowieka bierze, co sie dzieje z adminami spia ?

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:14 

Maniek A. napisał(a):

Nastene qrde lamesrstwo, gadka troli/lamek na temat.

Bez urazy ale weź człowieku wsadz sobie w tyłek tą swiętą wojne z trolami na forum BF 1942...cena tej gry all wyklarowała.Znudzenie graczy także.Czas też swoje robi.Sa trole,będą dziwne tematy.

Ale ok!
EOT

Co do Moderatoró to zapewne...leczą kaca :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:18 

Qubix jak ma byc dobrze na tym forum jak wszyscy klada lache czy pisza na topic czy nie, na tym topicu po 2 postach na teamt zaczal sie OT i juz mis sie nie chce tego czytac, to nie ma sensu, a admini sa odporzadku zacznol banowac za to, to bedzie spokoj, a pozniej zawsze bana mozna zdjac.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:20 

qubix napisał(a):
...Bez urazy ale weź człowieku wsadz sobie w tyłek tą swiętą wojne z trolami na forum BF 1942...

Jaka swieta wojna? Przeczytaj tytul tego tematu, a te gadki o bf:v przeniescie sobie do odpowiedniego tematu. Na forum jest kilka takich tematow.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:23 
Moderator forum

Maniek A. napisał(a):

Nastene qrde lamesrstwo, gadka troli/lamek na temat. Qrde czy wy umiecie przerzyc jeden teamt bezspamowania i offtopicow ? przecierz ja nie moge nawet czytac tego topicu bo nie chce mi sie czytac co jest na forum a co nie, przecierz nerwica czlowieka bierze, co sie dzieje z adminami spia ?

hej a tobie sie wydaje ze kim ty jestes ze wszystkich wyzywasz od troli i lamek ? moze troche pokory? jak ci sie nie podoba to nie czytaj, a ja juz rzygam juz takimi swietoszkami z przerosnietym ego ktorzy non stop placza jak to jest zle i niedobrze a oni sa wspaniali i bez skazy

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:27 

Holman napisał(a):
Maniek A. napisał(a):

hej a tobie sie wydaje ze kim ty jestes ze wszystkich wyzywasz od troli i lamek ? moze troche pokory? jak ci sie nie podoba to nie czytaj, a ja juz rzygam juz takimi swietoszkami z przerosnietym ego ktorzy non stop placza jak to jest zle i niedobrze

Ale jak to forum jest czatem to wezcie nazwijcie to czat.battlefield1942.pl a nie qrde forum troche myli czlowieka. Ja tego wogule nie czytam bo jak jest jakis topic co mnie interesuje to po 2 postach na temat zaczyna sie offtopic. Nie wyzywam wszystkich troli i od lamek tylko tych co zasluzyli, dla mnie troll=lama. Myslalem ze w BFie sa bardziej dojrzali i madrzejsi ludzie ehhh. Zreszta niech admina zamyka ten topic bo nie chce mi sie juz odpisaywac na jakies prombane texty typu "wiecej pokory nie wyzywaj lam od lam bo..."

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:32 

Musze wam opowiedziec o czym bo ze smiechu niemoge. Grałem na jakims serwerku i połozyłem sie w nocnej misji w trawie moze nawet małych krzakach i tak sobie leze jestem anti-tank i nagle czyje ze cos mnie posuwa ( pcha w bok) rozgladam sie a tu patrze jakis ryj amerykanca i mnie niewidzi ( niewiedziałem co zorobic ) poczekałem chwile i patrze zaraz przyleciał do tego goscia nastepny i nastepny az 5 nademną stało i mnie niewdzieli ( teraz wpadałem jak ich załatwic za jednym razem ) wziołem rpg :D (mocna siła ) i bum w jednego gostka tyko 2 niezyło. a ci 3 jeszcze stało i niewiedzieli co sie dzieje to jednego z noza drugiego z pistoletu a trzeci z rpg :D . Lałem sie z gosci . A ci sie pytali co sie stało czy jakies lagi na serwerze a potem mnie od cheatera wyzywali

NIEPISAŁEM POLSKICH ZNAKÓW BO MI SIĘ NIECHCIAŁO :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:33 
Moderator forum

Maniek A. napisał(a):

Ale jak to forum jest czatem to wezcie nazwijcie to czat.battlefield1942.pl a nie qrde forum troche myli czlowieka. Ja tego wogule nie czytam bo jak jest jakis topic co mnie interesuje to po 2 postach na temat zaczyna sie offtopic. Nie wyzywam wszystkich troli i od lamek tylko tych co zasluzyli, dla mnie troll=lama. Myslalem ze w BFie sa bardziej dojrzali i madrzejsi ludzie ehhh. Zreszta niech admina zamyka ten topic bo nie chce mi sie juz odpisaywac na jakies prombane texty typu "wiecej pokory nie wyzywaj lam od lam bo..."

ale o co ci biega? szkoda ze juz konczysz bo ciagle nie rozumiem jaki jest twoj problem, czyzby typowa dla polakow cecha ponarzekac i obrazic sie? czy jestes pewien ze nie ma zadnego topiku w ktorym nie zoftopowales? jestes pewien? mam przejrzec twoje posty? nie chce mi sie ale na pewno takie sa

tak jestem niemadra lama i trolem, jestem takze niedojrzaly, ehh

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:38 

Holman pieprzysz, poczytaj swoje posty ilu juz kolesi wyzwales od troli i lamek, pozniej przypieprzaj sie do innych. Kazdy nowy to trol i lamka, tak przynajmniej ja odczytuje Twoje i Tomiego posty, dwie wyrocznie na tym forum. To wlasnie typowe polskie zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:42 
Moderator forum

marcinek napisał(a):
Holman pieprzysz, poczytaj swoje posty ilu juz kolesi wyzwales od troli i lamek, pozniej przypieprzaj sie do innych. Kazdy nowy to trol i lamka, tak przynajmniej ja odczytuje Twoje i Tomiego posty, dwie wyrocznie na tym forum. To wlasnie typowe polskie zachowanie.

nie mowimy o wyzywaniu od troli i lamek ale o narzekaniu na oftopy, tak to juz jest ze jak sie rozmawia to w rozmowach pojawiaja sie dygresje, chyba ze jest to jakas bardzo monotematyczna wymiana, i zadne placze tego nie zmienia

i zaznaczam: kazdy nowy PIEPRZACY NIESPRAWDZONE GLUPOTY O SPRZECIE to trol i lamka

nie chce mi sie z wami klocic tylko nie lubie jak sie smeci niepotrzebnie, dobra jesli chodzi o nas EOT

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2