Teraz jest 20 lut 2025, 06:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 14:13 

oszust!!!!!!!!!!!!!! fujjjjjj

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 14:17 

CloneTroper tez powiedzial ze urzywa tego buga ale wszyscy musza sie do mnie przyczepiac :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 14:29 

niech wreszcie wyjdzie ten pach 1.31 zeby usuneli tego buga to moze sie odczepiecie o demnie :x

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 15:14 

O boże żęby się zniżyć do takiego poziomu i urzywać kodów czy bugów podczas gry i tak idiotycznymi botami :roll:.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 15:20 

CloneTrooper powiedzial, ze takze uzywa takiego ulatwienia, ale w formie sluchawek na uszach i dobrego sluchu, jak sadze... Jak ktos ma przytepione zmysly, to niestety musi sie uciekac do cheatow i roznego rodzaju hackow...

jakim znowu kurde cziterem urzywam kodow czy modow NIE a ze mi sie wyswietla samo to kurde nie moja wina

Nie rozumiem, jak ci sie samo wyswietla? Mi, po zainstalowaniu patcha 1.3, nic sie samo nie zaczelo wyswietlac. Zniknela tylko polowa dzwiekow

pozatym nie sadze ze WY jego nie urzywacie jerzeli jest z pachem to znaczy ze urzywacie

To wcale nic nie znaczy :\ Ja gram w gry po to, zebym mogl kogostam pokonac, a nie po to, zeby go pokonaly moje cheaty...

a po zatym urzylem tylko 2 razy nie na serwie tylko na grze z botami po czlowiek nie jest az tak glupi wiedzac ze ktos siedzi w bunkrze odjechac

Jakos trudno mi w to uwierzyc po tym wszystkim, co napisales. No ale ok, jesli tak mowisz, to niech ci bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 15:31 

konrador napisał(a):
Fajnego "czlonka" zescie sobie zrekrutowali widze :[

mowisz o mnie ? jak tak co co w tym zlego ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 15:36 

--=Arcy=-- napisał(a):
konrador napisał(a):
Fajnego "czlonka" zescie sobie zrekrutowali widze :[

mowisz o mnie ? jak tak co co w tym zlego ?

Myśle że Konrador mówił to w takim znaczeniu że (chodzi o Greya): ONZ zwerbowało gracza czitera który używa Wall Hacka.

Patch 1.1 :):
Grey już dajmy spokój a ty złuż przysięge że nie bedziesz używał tego bugu i będzie jak to mówią na ulicy "git" :).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 16:49 

oo otoz to a tak wogloe to wy wszyscy pewnie go uzywacie

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 16:59 

konrador napisał(a):
[Nie rozumiem, jak ci sie samo wyswietla? Mi, po zainstalowaniu patcha 1.3, nic sie samo nie zaczelo wyswietlac. Zniknela tylko polowa dzwiekow

podobnie jak tobie mi tez zniknela polowa dzwiekow a co do buga to Ja NIC nie wpisywalem po prostu rzepa nacelowac na pozycje czolgu i wyswietla mi sie jego nick i teroretycznie gdzie jest ale nie mam czegos trakiego ze widze wszystkich na cala mape gdzie ca mysze na nich najpierw nalcelowac i dopiero w tedy

a co do przysiegi to skladam ja chociaz przedtem nie myaslalem ze to bug :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 17:08 

Ech Grey to zmienia podstawe rzeczy :) otóż w Wall Hack chodzi o to że ty widzisz wszyskich i nie musisz na nich kursorem myszki najeżdzać :). Zobacz screena w Newsach. Tam się wyświetlają takie literki w dwóch kolorach i pokazują one czy za ścianą jest wróg czy nie a ten twój przypadek to po prostu nic inneg jak indefikacja gracza :).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 17:25 

Myśle, że Grey sie ostro zamieszał i skojażył, że zwykłe wyświetlanie ksywek przeciwników to jest ten bug. Tak więc wątpie, że wogóle zna ta komendę bo jak sam stwierdził ma to uruchomione samoczynnie. Tak więc chyba dośc spekulacji na temat jego czitowania i wcale go nie bronie. Dyskusja oczywiście nadal trwa i zapraszam do kolejnych komentarzy.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 17:40 

Dowodca_Pawel napisał(a):
Ech Grey to zmienia podstawe rzeczy :) otóż w Wall Hack chodzi o to że ty widzisz wszyskich i nie musisz na nich kursorem myszki najeżdzać :). Zobacz screena w Newsach. Tam się wyświetlają takie literki w dwóch kolorach i pokazują one czy za ścianą jest wróg czy nie a ten twój przypadek to po prostu nic inneg jak indefikacja gracza :).

czyli ja zle skojarzylem :oops: myslalem ze chodzi o to zle ci co sie na tym screenie wyswietlaja stoja zaraz za sciana kolosiebie w rzadku a komendu zadnej nie znam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2003, 18:24 

hehe i wszystko jasne :D
ale tak wogule to mozna by sie klocic czy to cheat czy nie bo skoro gra na to pozwala to znaczy ze mozna, moze tak: w cs'sie mozna sobie zescriptowac ze po strzale ze snajperki nastepny strzal bedzie od razu z pisoletu, albo ze za kazdym ruchem myszki zmienia sie kolor kursora chyba nie musze tlumaczyc jaka to daje przewage a takich "trickow" jest sporo, ale nie jest to cheat. Jak dostaniesz od takiego kolesia to on ci powie ze to nie jego wina ze ty nie wykorzystujesz pelnych mozliwosci gry. W takim razie tak samo mozna nazwac cheatem moje 4 glosniki w stosunku do 2 innych kolesi, albo to ze mam max view distance i mnie nie widza a ja ich tak -cheat na niewidzialnosc!! LOL ale wiem wiem, taka gra naprawde nie ma sensu przynajmniej dla mnie ale poki jest taka mozliwosc to nie bluzgam kolesi ktorzy z tego korzystaja po prostu wychodze jak mi sie cos nie podoba. Sam nie korzystam z wallhacka bo nie lubie takich "ulatwien" ale jak ktomus staje bo widzi przez sciany to jego sprawa. Kiedys jak gralem z kumplami w q2 jeszcze to za kamperstwo uwazalismy stanie w miejscu przez czas dluzszy niz 5s wiec kazdy albo skakal albo po 5s ruszal sie w przod i w tyl i zowu do 5 liczyl :lol: wiec tak naprawde to kazy musi SAM ustalic SOBIE zasady wedlug ktorych gra. To tyle. (rzadko pisze ale jak juz.. :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 16:27 

czy ktoś wie jak ma sie to do łatki 1.31?

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 16:44 

anton napisał(a):
czy ktoś wie jak ma sie to do łatki 1.31?

jest usuniety

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2