Teraz jest 17 kwi 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2004, 00:31 
Moderator forum

Pancho - przecież w żadnym znanym mi klanie się nie czituje - jakby ktoś próbował to by mu się od kumpli i sceny dostało.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 14:29 

no offence chlopaki ;-)

pisze, co mowili mi znajomi, a nie sadze, zeby sami dorobili historie, jak to oni czituja....
tym pewnie cziterzy nie lubia sie chwialic....

ponadto pisalem, o klanach mohaa i cod. gry te maja nieco inna specyfike.... moze gracze bf1942, gry jakby nie bylo o nieco wyzszym stopniu komlikacji, wyrosli juz z takiej dziecinady? ;-)

a co moich osiagniec w grze ;-) na razie dzieki ciekakawym pomyslom niezler mi idzie jako snajperowi. spokojnie trzymam sie w polowie stawki na serwerach, mimo, ze gram w zasadzie od kilku godzin ;-)

ale ciagnie mnie do latania. jednakze na myszy lata sie fatalnie, a przy klawikordzie blokuja sie przyciki....
dzis chyba kupie saiteka cyborg evo.... warto????????????????

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 14:33 

kupuj kupuj

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 14:35 

w watku o tym joyu, nie wszyscy go sobie chwala.....

gram glownie w fpp i od czasu atari nie uzywalem joya.... szczerze mowiac troche sie boja, ze cos sie bedzie pieprzyc ;-)

mam dwa os. w bf gram pod xp. ale czy ten joy bedzie tez ladnie sie sprawowal pod 98 se?

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 14:54 

Po pierwsze to sciągnij sobie Patcha 1.6 i All Seeing Eye a jezeli chodzi o Joe to ja gram na Freedom Cordless 2.4 Logitecha i jestem z niego bardzo zadowolony.Na wiekszosci serverów gra sie w tradycyjne mapy tylko po wyjsciu jakiegos Mappacka jest szum o nim a pozniej wszystko wraca do normy :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 15:00 

tia..... jak ja lubie, jak ktos nie czyta calego watku, tylko 1st post ;-)

ase i 1,6 od dwana juz mam ;-)

Tytuł: Bez dodatków
PostNapisane: 28 mar 2004, 18:52 

A według mnie to w Battlefield można spokojnie grać na klawiaturze i myszcze przy oryginalnych ustawieniach. Trenuj przede wszystkim na Single Player z botami na HArd lub Impossible, bo nawet jak dasz na Normal to są pajace. Osobiście to mam pirata gram w singlu z botami na Hard bo zamiast walczyć na serio wole sie bawić samolotami :D. Trenuje zrzucanie torped bo właściwie to planuje kupić oryginała w sklepie chociaż jak na moje biedne finanse (ostatnio ktoś mi ze skarbonki zakosił stówkę, po prostu wyparowała :D) to nie jest tanie...

PS. Jak grałem w multi (własny server - Create Game --> Start Internet) na Midway bo chcialem zobaczyć łódź podwodną to nie było na morzy żadnego pojedynczego punktu na respawn - tylko na lotniskowiec i niszczyciel. Kiedy mogę sie spodziewać możliwości respawnu na łódź w Midway?

I jeszcze rada - na początku rundy zaczynaj z assaultem zmienieaj profesje na na przyklad Bazookmana jak ludki cie pierdykną z czołgu i sobie nie radzisz ]:->

<ganja> ]:-> - spróbujcie to napisać na rozmowie w gg :D

PostNapisane: 28 mar 2004, 19:51 
Moderator forum

Patiszon napisał(a):
Osobiście to mam pirata

Jak miło że kolega dzieli się tym z nami...
Cytuj:
Trenuje zrzucanie torped bo właściwie to planuje kupić oryginała w sklepie

>syntax error
Cytuj:
chociaż jak na moje biedne finanse (ostatnio ktoś mi ze skarbonki zakosił stówkę, po prostu wyparowała :D) to nie jest tanie...

Bo trzeba było BFa kupić zamiast kisić. A tanie jest.
Kup oryginała to ci znajdziemy ten okręcik :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 21:22 

Heh 8)
Kupie kupie jak mi sie zechce i jestem dumny z tego ze mam pirata :lol: (łolaboga - kiedyś złodzieje ze Lwowi też byli dumni z tego, że kradną... oni wymarli i taki los czeka Ciebie, człowieku dumny z tego, że kradniesz. Mam nadzieję, że kiedyś będą zmuszać do publicznych robót, np. zbieranie śmieci i psich gówien takich cwaniaczków, co się tak chwalą... [dopisał Scae] )
Tylko mi powiedzcie ile mniej więcej gracie w Battlefielda?
I na pewno pływaliście łodzią fajnie jest?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 21:39 
Oldboy Battlefield.pl

idz sobie juz ok?

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 14:59 

Patiszon napisał(a):
Heh 8) Kupie kupie jak mi sie zechce i jestem dumny z tego ze mam pirata

Moderator napisał(a):
kiedyś będą zmuszać do publicznych robót, np. zbieranie psich gówien takich cwaniaczków, co się tak chwalą...

Dokładnie i bedą ich zmuszac do lizania psom dup po oddaniu kału,tak aby ich własciciel miał pewność ze jak piesek usiądzie na dywanie...

Now I ask U Patiszon....Can You handle it ???

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 16:23 

wlasnie sobie zakupilem cybera evo saiteka.... joy zajebisty, chociaz mam dziwny efekt - mam dwa osy, jak joy jest podlaczony do usb to nie uruchamia mi sie xp. jak najpierw odpale sostem, a pozniej podlacze joya, to jest ok....

w zwiazku z zakupem mam jedno pytanko - teraz moge sie juz bez przszkod na pilota ;-) idzie mi juz calkiem znosnie, mam tylko diabelne klopoty z trafianiem bombami. wiem, ze pro gracze spokojnie trafiaja centralnie w ludzika ;-) a co dopiero w czolg.... cwicze na singlu, co by nie stresowac innych graczy ;-) jak najlepiej uczyc sie trafiania? czy jest jakis mod, ktory np. bedzie mi pokazywal na mapce gdzie trafilem? przydaloby mi sie cos takiego do treningu....

patiszon - nie osmieszaj sie.... po prostu kradniesz....

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 17:10 

A co tam ośmieszanie, zniose dużo rzeczy
Ale żeby już lizać psom tyłki to nie te czasy Stalin odszedł Hitler odszedł Miller odszedł........
Musicie wymyślić coś nowego......
Poza tym pewnie niedługo nie będę miał w co grać - tam gdzie mieszkam policja szturmuje mieszkania i rekwiruje piraty. Ale od czego jest sieć?
Mogę sobie oglądnąć wszystkie filmy przed polską premierą mam mnóstwo gier jedyną przeszkodą jest po prostu to, że żadna z 200-300 osób która jest w sieci nie ma pewnego porgramu/filmu/gry lub ma porąbany komp...

Możecie mnie zbesztać ile chcecie ma to w *****

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2004, 17:23 

Patiszon napisał(a):
Możecie mnie zbesztać ile chcecie ma to w *****

zachowujesz się jak złośliwy troll - i mam nadzieję, że nikt Cię nie będzie tu karmił. Jak masz trochę rozumu to daj sobie spokuj z takimi tekstami tutaj, zanim ktoś Cię wyprosi z tego forum.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2