A ja szczerzę powiedziawsz walę to całe cheatowanie... Zawsze się pojawi takie podejrzenie jak trafisz na dobrego gracza...."na pewno cheatuje", "jak on mnie trafił? " itp itd..... Mam to głęboko w torbie, bo to mógłby być fart. Pewnie wszyscy cheatują

Wojt, Blade, Panoram, Colar, Clone, Pepsee, Maniak, Pawel, Tin, Kriz - ty też cheatujesz....ba nawet Scaevola cheatuje

. Zresztą ja też cheatuje....
Zapomnijmy o tym bo to tylko doprowadzi do jakiejś gromadnej paranoi. Nie mogąc nic udowodnić po prostu nie grajmy z clanami które są podejrzewane o cheatowanie i tyle. Dopóki nie pojawią się programy anty- zawsze znajdą się lamerzy którzy dowartościowują się włączając kurna "god mode". "W życiu mi nie wychodzi bo jestem debilem i nie dochodzę do niczego sam a w dodaktu dupa bo nie jestem na tyle sprytny żeby w realnym świecie coś wykombinowac, to chociaż sobie załaduje jakiś programik i pokaże jaki jestem dobry w Battlefielda.... żenada. "
Dokładnie to co powiedział Clone... najciemniej pod latarnią
Jednak to co napisali na kanale i potem jeszcze na forach to jest kurna przesada. Wolność słowa? Jasne, ale może sobie gadać dowoli w domu a nie na publicznym kanale. Wolność nie upoważnia obrażania wszysktich szczególnie w tak drazliwym temacie jak II WW i okrucieństwa tamtych czasów. Ten idiota pewnie nigdy nie był w Oświęcimiu. Nie jestem sentymentalny, z wielu rzeczy się śmieję, ale to co on napisał po prostu mnie rozwaliło....
Muszę sobie przypomnieć kod do Clanbase i napiszę im małą rozprawkę...
Ja z nimi nie gram generalnie...
Ani z nikim kto będzie ich popierał...
Podro