Teraz jest 16 kwi 2025, 14:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wybitny Pilot
PostNapisane: 13 lip 2003, 23:33 

Od jakiegos czasu zauwazylem bardzo dobrego pilota na serverach EAUK. Jego ksywka NiLV. Uwazam ze kazdy kto sie uwaza za dobrego pilota powinien sie z nim zmierzyc. Najlepiej w The All-Seeing Eye wrzucic go do buddy list i potem przejsc do przeciwnego teamu. Zanim zaczelem z nim walczyc przez pol godziny ogladalem go jak lata (przycisk c do zmiany widoku zawodnika ) Fakt ze bilans moich walk z nim niebyl za imponujacy 8:3 ale jak bedziecie z nim latac to sami stwierdzicie ile warte jest jedno stacenie tego goscia. Ja w kazdym razie bardzo duzo sie od niego nauczylem i zycze wam tego samego. Powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 02:25 
Moderator forum

Eee ja tam wole team Coralgol, Titus, FIREk, ZooltaR i Vegeta. Z nimi często ostatnio gram i mam bilans wybitnie ujemny...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 10:06 

hehe Yuri gralem kiedys z tym nilvem, gosc jest naprawde zajebisty, kazdy jego nalot rowna sie conajmniej 1 ofiara u przeciwnika, hehe az smiesznie wygladalo jak wszystkie samoloty staly na lotnisku i nikt nie chcial latac bo ten nilv szalal w powietrzu :)
co do tych ktorych wymienila xena czasami udaje mi sie zabic, przed nilvem jest 1 dobra obrona - NOGI ZA PAS I DO BUNKRA :P ale pewnie i tam was dosiegnie jego bomba
tak wiec jest to najlepzy pilot jakiego widzialem dotychczas w bf'ie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 12:11 

Nie gram na Polskich serverach. Dalibyscie mi tu adresy jakis dobrych uczęsczanych Polskich serverów??Nudzi mi sie tylko po angielsku i po angielsku! Czas pogadac z kims w ojczystym jezyku! :D

...::: Anarchy 69 KLan BF'42:::...

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 13:30 

Kelt masz calkowia racje NiLV to naprawde najlepszy pilot na scenie BF ale nie jest tez bezbledny. Pisalem wczesniej ze studiowalem go ogladajac jego technike lotu. Lata bardzo wysoko i tylko podczas ataku zniza polap aby po przeprowadzonym ataku majac wystarczajacego speeda zniknac w chmurach, do tego jest jeszcze cholernie precyzyjny.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 12:47 

nurkuje , właśnie tego chce sie nauczyć lekkimi bombowcami. dziś lub jutro kupuje sobie joy'a. ale bede latał po innym nikiek żebyście sie ze mnie nie śmiali. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 13:00 

Salvatorn napisał(a):
Nie gram na Polskich serverach. Dalibyscie mi tu adresy jakis dobrych uczęsczanych Polskich serverów??Nudzi mi sie tylko po angielsku i po angielsku! Czas pogadac z kims w ojczystym jezyku! :D

sciagnij All Seeing Eye - przegladarka serverow do gier itp i zapraszamy na HQ i PRGK 2 najlpesze polskie servy :twisted:

http://www.battlefield1942.pl/pliki/

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 13:36 

NiLV, otoz slyszalem o nim i walczylem z nim i ku mojemu zdziwieniu widzialem lepszego pilota od coralgola az trudno bylo mi uwierzyc :shock: . Celnosc 99% (chyba raz spudlowal jak gralem). A co do walk w powietrzu to go nie zapamietalem, skoro mowicie ze taki dobry tzn. ze w tym tez jest wyjebisty :wink: Gralem z nim okolo miesiac temu, nawet sie z nim dogadalem :P Ale wynik nie byl taki szokujacy gdzies okolo 10 do 7 (choc w ciagu miesiaca mogl sie znacznie polepszyc).

A co do polskich pilotow to tak: rzadzi coralgol. Potem jest grupka pilotow z PRGK, nL, arcy, a nawet WA :!:

PS. czemu zapomnieliscie o mnie :?: ..................chlip :cry:

Ostatnio edytowano 16 lip 2003, 13:46 przez DarthPrivate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 13:44 

ja wogole nie rozumiem tego calego udawadniania i tych wszystkich konkursow... na co to komu? ja tam gram dla przyjemnosci i znam jako tako swoje mozliwosci (sorry za ryma :P) i nic sobie udowadniac nie musze... a wy tylko co chwile.. chodz 1 na 1... no chodz wtluke cie.. itd.. sorry ale ja leje na takie wyzwania.. bo co to ma byc? :) to teamplay i prawda jest taka ze team zlozony z mega wymiataczy... ale niezbyt zgrany duzo nie zdziala. nie wiem czemu to pisze:D naszlo mie jakos hehehe

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 13:51 

Yuri napisał(a):
Kelt masz calkowia racje NiLV to naprawde najlepszy pilot na scenie BF ale nie jest tez bezbledny. Pisalem wczesniej ze studiowalem go ogladajac jego technike lotu. Lata bardzo wysoko i tylko podczas ataku zniza polap aby po przeprowadzonym ataku majac wystarczajacego speeda zniknac w chmurach, do tego jest jeszcze cholernie precyzyjny.

ciiiiiiiiiiiicho ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 21:24 

A wyobrazcie sobie takiego NiLV Colargolow Titus Raila Kaczego w jednym, taki MEGA wymiatacz X4. Odpowiedz jest prosta = LCD :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2003, 22:11 
Moderator forum

Kamikazze napisał(a):
A wyobrazcie sobie takiego NiLV Colargolow Titus Raila Kaczego w jednym, taki MEGA wymiatacz X4. Odpowiedz jest prosta = LCD :D

zgadza sie, to sa prawdziwi zabojcy

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2003, 07:25 

hehehe, co to konkurs :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2003, 10:07 

mati.pl napisał(a):
hehehe, co to konkurs :?:

nie zgaduj zgadula :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2003, 10:36 

oho, zaraz się zacznie kto jest najlepszy w polsce :lol:

a ja ostatnio nawet dwóch botów dogoniłem spitfajerkiem :lol: O! hihihi...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2