hitlerjugend napisał(a):
kozi!ol mnie także irytują te strzały z wyprzedzeniem ale najbardziej mam żal do EA w sprawie okrętów podwodnych - brak sonaru, zanurzenie powinno zmniejszyć jakoś skutki wybuchów bomb głębinowych, peryskop powinien być dłuższy, brak działa pokładowego .... może w Forgotten Hope pokażą "prawdziwy okręt podwodny". Dodatków nie zamierzam kupować dobrze się bawię na tym co mam - EOD, Desert Combat.
Tia strzelanie mnie troche denerwowalo. Ale to strzelanie i tak mega lepsze niz np w CS, gdzie wszyscy strzelajac kucaja i robia qpe
Prubowalem tez grac w BlackHawk Down ale tam z kolei kazdy kupuje snajperke no i gra wyglada tak, ze kazdy kampi

System z flagami to najlepszy system jaki do tej pory widzialem w zespolowych grach FPP.
Ludzie musza ruszyc swoje 4 litery i biegac po flagi a nie kampic. tzn i tak kampia

ale zespolowo to im duzo nie da. Za co chwala EA za to rozwiazanie. Co do okretu podwodnego to nie byl dla mnie taki zly. Fakt, ze mogli go rozbudowac ale to juz jakis gratis

Klimat byl w Niszycielu jak sonar pika gdy okret podwodny sie zbliza - daje bynajmniej mi mega klimatu

.
kriz napisał(a):
Koziol (welcome back) - dodatki nie sa potrzebne. w CB gra sie na mapach z podstawowej wersji gry + ewentualnie nowych, darmowych. na serwerach to samo - gramy w starego, jarego czysciutkiego bfka.
welcum

thx za info

w sprawie map i CB, ale na razie nie zamierzam znow grac... chodz moze
Z tego co wiem to kolejne ciekawe tytuly do multi moga ujzec swiatlo dzienne. CS pod HF2 ( ale fizyki CS nie lubie :/ ) i AoT pod engine UT2003 - bylo by grubo

Bo w AoT wedlug mnie byla najfajniejsza, najbardziej dynamiczna akcja.