Strzelec napisał(a):
Widzialem Cie ostatnio na serverze i uwierz mi: jestes poczatkujacym
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A najlepszym asfaltem byl RakLeZ aka lamka!
Daj spokój, bo jeszcze ktoś w to uwierzy...
Lamka też, ale prawdziwy "top secret codename" zna tylko 3 torreadorów czyli: Misiek_Blacha, Warsaw Kamikazze i Mlody
+ parę dziadków
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Za 2zł mogę wysłać PM.
Silver napisał(a):
Szturmowiec czy medyk? Oto jest pytanie..
Wiele razy znajdujemy się w sytuacji, gdzie mamy do wyboru między szturmowcem a medykiem. Karabin szturmowca jest mocniejszy lecz wolniej strzela i ma większy odrzut. Natomiast pistolet maszynowy medyka ma mniejszą celność, ale za to jest szybszy. Z większej odległości często łatwiej zabić kogoś z karabinu maszynowego, niż z pistoletu maszynowego, którego używa medyk. Także w bardzo bliskich starciach z przeciwnikami lepiej sprawdza się pistolet maszynowy.
A więc; szturmowiec czy medyk? Kiedy wybrać daną klasę żołnierza spośród tych dwóch i dlaczego? Jak (naj)lepiej strzelać? Odpowiedzi oczekuję od Was, drodzy gracze Battlefield 1942
Jeżeli nie umiesz strefować (tak jak ja np) to polecam asfalta... Poza tym i tak najważniejsze jest odpowiednie ciśnienie atmosferyczne, wilgotność i temperatura powietrza, do tego zsynchronizowana praca obu półkul mózgowych - połączone z nastawieniem "wychodzę i zabijam wszystkich"... i wtedy zazwyczaj wyskakuje Pepsee, albo inna lamka...
... Jako posiadacz "Purpurowego Serca" za 10 śmieci z rzędu rekomenduję w takim przypadku zmianę serwera, albo zaprzyjaźnienie się, wtedy jest szansa, że dany osobnik da Ci fory...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Niedostosowanie się do wyżej wymienionych zaleceń grozi trwałym uszczerbkiem na zdrowiu... klawiatury i myszki, a także niebezpieczeństwem porzucenia bf-a na rzecz boulder dash-a...