Teraz jest 27 lis 2024, 17:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 mar 2005, 16:52 

Juz kilkakrotnie mi sie to zdarzało, grając na niemieckim serwerze zostałem wyrzucony bez żadnego powodu " niewstydze sie zapisac w nicku skad pochodze (POL)".
Dla czesći niemców to wystarczający powód aby wyrzócić kogoś z serwera.
Inny przypadek dyskryminacji był: jak zajmowałem 1 miejsce podczas jakiejś bitwy, i jakiś cholerny szwab restartował serwer dosłownie na 5 sek przed zakończeniem gry i grać trzeba było od początku, przecierz jak bym zajął to 1 miejsce to by sie nic niestało (dla niemca by sie stało, niemiec niemoze przerzyc jak polak jest lepszy od niego, ale niech sie szwaby przyzwyczjają :wink: )
Teraz staram sie omijac nazistowskie serwery.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 16:55 

Nie wszyscy Niemcy tacy są, zwykły stereotyp :roll:

Aczkolwiek na nicku 4Fun.Zaalbar[PL] zdarzyło mi się kilka razy zauważyć bluzgi pod moim adresem ze względu na znaczek [PL]. Pomyśl sobie wtedy: "Hehe, pewnie lamka jakaś, skoro go zabiłem, to jestem lepszy, a skoro jestem lepszy, to on się wścieka - w takim razie pozabijam go jeszcze troszkę, a tak na złość" - wtedy Ci przejdzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 17:00 

wiem ze niewszyscy, bo jak by byli wszyscy tacy, to pewnie bym niewszedł na zaden niemiecki serwer :wink:
ale takie zachowanie to tylko u niemców jest na innych serwerach tego niema.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 17:13 

Mi na przykład, nigdy nie zdarzyły się bluzgi pod moim adresem z powody [PL] koło nicku... chociarz gdy czytam co robią moim forumowym kolegom, szkopy, to większą przyjemność mi sprawia fragowanie kolesi z dopiskiem [GER] :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 17:24 

ROTFL! Ehm... ale IMO my się swojego zachowania powinniśmy wstydzić ;/ niemcy są dobrymi playerami i ja takich problemów nie mam...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 17:31 
Oldboy Battlefield.pl

a ja dzis w nocy gralem sobie na serverze Arishe kampfer (czy jak to sie pisze tam) i bylo na nim 2 gosci z <AK> :twisted:
powiem tak - tak swietnej gry aliantow na buldge to ja dawno nie widzialem! spokojnie i stanowczo odpieralismy najbardziej zmasowane ataki wroga - zachowujac klimacik FH - odpowiednie komendy i rozmowy w konsoli... KT nie mial szans nawet z obstawa tygrysa i atakami 88 i brumbara... coprawda gosciu z AK przedarl sie puma 2x do glownej bazy.. ale po 3 texcie ze chyba jest nienormalny pchajac sie puma samemu do glownej bazy i to jak czolgi sa w niej obsadzone dal sobe spokoj!
ale naprade dawno tak dobrze sie nie czulem roznoszac w pyl goscia z <AK> siedzacego w tygrysku krolewskim i to z shermana 105mm :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 17:40 

jasne zawsze sie znajda typy ktore sie po chamsku zachowuja ale niestety polacy wcale lepsi nie sa tez sie niektorym zdarza obrazac niemcow (jak mowilem zawsze znajda sie takie typy..)
ps. a jesli chodzi o storsunki polsko-niemieckie to niemca ktory by cos mial przeciwko polakowi nie spotkalem a polaka ktory niemca bez podstaw wyzywa nieraz juz widzialem

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 20:02 

desertfox napisał(a):
jasne zawsze sie znajda typy ktore sie po chamsku zachowuja ale niestety polacy wcale lepsi nie sa tez sie niektorym zdarza obrazac niemcow (jak mowilem zawsze znajda sie takie typy..)
ps. a jesli chodzi o storsunki polsko-niemieckie to niemca ktory by cos mial przeciwko polakowi nie spotkalem a polaka ktory niemca bez podstaw wyzywa nieraz juz widzialem

Więc mało widziałeś, mimo że mieszkasz w Munchen.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 20:03 

zgadzam sie z tym ze z polacy nie sa swieci. przez wspolna historie polsko niemiecka /w korej to my bylismy czesciej ofiarami/ znienawidzilismy niemcow i wcale nie jestesmy lepsi od nich tak samo ich bluzgamy na serwach jak oni nas i zadne polsko niemieckie pojednanie nie pomoze

EDIT:
Cytuj:
Więc mało widziałeś, mimo że mieszkasz w Munchen.

widzialem napisy w sklepach "polaku nie kradnij" ale widzialem tez cale rodziny z polski ktore wchodzily do supermarketu i kradli wszystko co sie da

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 20:54 

Taa Desert nie raz mi tu na TSie opowiadal jak to sie w tym jego Munchen smieja sie z polakow...,np.

Dlaczego w niemieckich Leopardach zamontowali autoalarm?Bo Polacy weszli do Unii...

To juz tylko stereotyp i sie tego na dlugi czas nie zmieni :/

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 21:38 

Mnie niestety wywalono z serwera za to ze miałem [PL] w nicku!! :(

Nie mam nikomu za złe... ale poprostu nie rozumiem takich uprzedzen.. :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 22:48 

napisz do kasi....

a najlepiej zmien serwer!

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 22:50 

szczerze to chyba najlepiej grac na polskich serwerach bo tu sie w miare ludzie znaja,juz nieraz mi sie zdazylo byc wywalanym z serwera(nie tylko niemieckiego) za moje osiagi w boju jak i po zapytaniu sie z kad jestem,odpowiadam poland i widze ciachhh you are kicked from the server(czy jakos tak :P)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 00:41 

ps stereotyp to stereotyp i nawet jak niemcy trak gadaja to jeszcze zadnego nie spotkalem ktory by tym byl swiecie przekonany, o txym sie gada bo sie gada a nie dlatego ze tak jest

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 00:57 

Pamiętam jak kiedyś jeszcze grałem w CSa. Wlazłem na amerykański serwer to dopiero bluzgi poleciały. Byłem tak wkurwiony że myślałem że kompa przez okno wywale. To jest właśnie do dupy w internecie, normalnie można kolesiowi dac w morde jak walnie coś pod kierunkiem polaków a w internecie jest praktycznie bezkarny. Dlatego staram sie olewac takie akcje, szkoda mi nerwów. Wtedy trzeba ich jechac jak tylko się da, żeby byli źli :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2