CloneTrooper napisał(a):
Jurgens my nie szydzimy z barku skilla czolgowego w FH: celownik na czolg i trafiasz, wiec daj sobie spokoj. Sa zwolennicy klasycznego BFa i modow, kazdy gra w co mu sie podoba.
To są moje odczucia z obserwacji gry. Po prostu to śmiesznie wygląda jak się na to patrzy. W BF-a grałem zawsze dla klimatu, ale teraz po FH już nie jestem w stanie wczuć się w to co się dzieje na planszy...
Zresztą skil jest w każdej grze i w każdym modzie niezależnie od tego jakie są zasady. W FH w odróżnieniu od vanilla-BF celowanie też nie jest proste - jeden błąd i przeciwnik Cię zmiata. Jeśli zobaczysz że ktoś do ciebie strzela to naprawdę masz sekundę - albo gościa niszczysz, albo się chowasz, jeśli byłeś dobrze ustawiony. Zresztą celować trzeba na znacznie większe odległości zazwyczaj - wtedy też się bierze poprawkę jak w BF.
W BF-ie osoby skilowe zachowują się znacznie bardziej nienaturalnie w stosunku do realiów niż w osoby początkujące (skaczą, tańczą czołgami, rozwalają czołgi przy pomocy jeepów). W FH odwrotnie - im więcej skila, tym mniej wygłupów - im więcej doświadczonych graczy, tym więcej wojennego klimatu.
Sorki za zawracanie dupy, ale nie mam gdzie grać... po patchu 1.6.