Overlord: jestem... ZDRUZGOTANY I KU*WA OBURZONY! Na swoją głowę wpieprzyłem WUCHTĘ w zasadzie zbędnych obowiązków, poświęciłem PEŁNO mojego wolnego czasu, okazało się że pilotów znalazło się 2x więcej niż miało być, ale mimo wszystko ZORGANIZOWAŁEM TEN PIEPRZONY TURNIEJ! PEŁNO jakichś danych, wszystko SAM sklejam, wsadzam na NEWS!, krzyczę na FORUM, NAPIEPRZAM JAK POYEBANY, ŻE START 1 WRZEŚNIA! 1 WRZEŚNIA USTALAM KTO CO W TABELI ROBI, WPISUJĘ DO NEWSÓW TERMINY NA 3 DNI, WSZYSCY, LOTNICY I ARBITRZY I WSZYSTKO SĄ PUMAWIANI I POUSTAWIANI... PIERWSZE KU*WA 2 DNI TURNIEJU PORZĄDNIE, SUMIENNIE WSZYSCY SĄ A NA 3 DZIEŃ 18:00 GODZINA, INFO LECIAŁO 2 GODZINY PRZEDTEM NA GG, TERAZ NA MAILU I NIC! CZEKAMY DO GODZINY 19:30! WSZYSTKIE 4 OSOBY NA WIELCE PANIĄ KSIĘŻNICZKĘ, ŚWIĘTĄ KROWĘ (nie obrażając COW). WSZYSCY WKU%WIENI NA MAXA A TA JAK PRZYCHODZI PISZE:
Cytuj:
Dobra jeszcze się spróbuje opanować od złości .
Odpowiadam. Wyszedłem dziś o 8 z domu, a wróciłem o 21:00. Wybaczcie ale jestem zajętym człowiekiem i nie zawsze mam czas na inne pierdoły. Jutro od 14:00 jestem całkowicie zajęty. Tak więc kiedy słysze, że oddałem walkę walkowerem już mi się robi nie dobrze. Spróbuj człowieku pogodzić szkołę, obowiązki, jeszcze członkowsko w Aeroklubie i dodatkowe lekcje gry na gitarze.
Walczyć mogę w innym terminie.
TO JAAAAA NIE MOGĘ OPANOWAĆ SIĘ OD ZŁOŚCI W TYM MOMENCIE! ABSTRACHUJĄC W TAKICH MOMENTACH MÓWI SIĘ: "PRZEPRASZAM WSZYSTKICH...", ale sprawę polubownie próbowałem załagodzić txtem, że "możesz przejść dalej, wystarczy wygrać kolejną walkę", "szkoda byłoby jak byś nie grał"... NA CO TY KU^WA:
Cytuj:
Tzn powiem tak, mogę powtórzyć tą walkę w innym terminie. W końcu to nie jest jakiś qrde konkurs wagi państwowej, tylko że tak powiem nasz między bf'wy turniej. Jeśli już nic nie da się cofnąć, choć wątpie, żeby się nie dało, to przepraszem ale nie będe kontynuował dalszej rozgrywki.
ZA KOGO TY SIĘ UWAŻASZ!? TRĄBIE 1002X, ŻE JAK TERMIN NIE PASUJE TO SIĘ NA GG UMÓWIĆ I NIE MA PROBLEMU! Wszystko robię TAK, aby WSZYSTKIM PILOTOM PASOWAŁO! Pozatym: JEŚLI NIE MASZ CZASU NA TURNIEJ TO PO CO SIĘ ZAPISUJESZ!? Ty nawet nie byłeś na stronie tego turnieju! Może, żeby wypełnić zgłoszenie! I TAK ŹLE WYPEŁNIŁEŚ, BO ZŁE GG WPISAŁEŚ CHYBA! JEŚLI SIĘ MYLE TO NIECH MNIE KTOŚ 3MA DO CHOLERY!!!!!!