Teraz jest 7 kwi 2025, 01:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 08:04 

powiem tak, porywajaca opewiescia jest ten topic... a okota jush chce go zamknac :D to nie fair ;D

( dlaczego dusho osob z PTS ma nicki z liczbami typu 27, czyzybscie byli nie dowartosciowanymi ludzmi za czatow ...?? bo zakladam ze te liczby oznaczaja wiek rozmiar p... lub innego stuffu?;] )

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 08:09 

Albo liczbe spedzonych godzin przy BF'ie

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 12:08 

hatysz napisał(a):
yakub narazie to ty wygladasz na niedojrzalego gowniarza. Rzucasz oszczerstwami we wszystkich czlonkow PTS, ale to tylko jeden zawinil. A ze ktos rzucil nam ip servera TS to weszlismy tam. Nie wiedizelsimy ze to wasz server. Z reszta po 2 min go opuscilismy. Zastanow sie nad tym co piszesz

I.
Hatysz ... trzeba bylo moze sprawdzic jak ktos wam daje IP co to za serwer i czyj .
A kto to Byl Ten KTOS ? i dlaczego wam go rzucil ;] ... a jak rzucal to nic nie mowil ?
Zreszta wystarczylo sie rozejrzec na glownym kanale stoi jak wol:

Welcome Message:
[SPQR] Battlefield 1942 Clan Server -- ! Prosimy o Kulture na Serverze !

Co Do Wiest_PL

II. JA Jako Glowny ADMIN ,.... TEMPIE PRZEKLNANIE NA ts'ie nawet wlasnych kolegow :) mozesz ich zapytac .... chociazby dlatego ze czesto postronne osoby sluchaja jak gadamy na Ts'ie ;]] i sobie wyrabiaja zdanie (np. moja zona ) bo nie sposob nonstop siedziec w sluchawkach ;]]] ... Kara za przeklenstwa jest poterzny KOP .
Tak wiec jezeli Tirtek cie kopnol za nic ... bo poprostu przeszkadzales swoja obecnoscia to mial do tego prawo boto siedziales na prywatnym kanale ... A ze cie kopnol za ublizanie , czy przeklinanie to tym lepiej
to popieram go tym bardziej.

Wiest_PL TS' jest Klanowym Serwerem ... dlatego tez NAWET gdybys nie przeklnal I siedzial jak mysz na glownym kanale TO moglbys sie spodziewac KOPA i NAWET BANA bo to nasz serwer tak wiec NIEproszonych gosci mozemy z nie go usunac bez tlumaczenia sie
Tak jak pisalem wczesniej nie jest to nagminnie stosowane (przynajmniej do tej pory) bo staram sie zeby serwer byl goscinny dla innych ale za goscine przynajmniej kultura trzeba odplacic ...

von Roberto

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 13:45 

von Roberto wiem ze zostalem wyrzucony slusznie poniewaz siedzialem na waszym klanowym TS'ie ale nie wiem czemu wszyscy wmawiaja mi ze za przeklinanie(ktorego nie bylo).

A co do przeprosin to byly
Wiest_PL napisał(a):
przepraszam poszkodowanych

PS:Czy moze ktos mi powiedziec na jakich serverach Pancho i Yacub maja admina :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 14:18 

yakub odpowiedz powinien napisac sam west. z reszta nie obchodzi mnie juz to ja juz nie gram w zadnym klanie. btw. jezeli chodzi o ts rozumiem ze nas wywaliles. Ale skad ja mialem wiedziec ze to server SPQR ? CL daje mi ip to tam wchodze i po 5 sek kick i po bolu. Przepraszam ze tam wszedlem, bylo to nieswiadome. EOT

Tytuł:
PostNapisane: 1 wrz 2004, 15:30 
Moderator forum

Wiest_PL napisał(a):
nie wiem czemu wszyscy wmawiaja mi ze za przeklinanie(ktorego nie bylo).

Nikt Ci niczego nie wmawia. Skoro nie masz teraz tyle odwagi, aby się przyznać, to chociaż przemilcz i nie rób z siebie...
Wiest_PL napisał(a):
PS:Czy moze ktos mi powiedziec na jakich serverach Pancho i Yacub maja admina :)

Adminki mamy na prawie wszystkich serwerach, a przyjaciół wszędzie. You can't hide...

Wiest_PL napisał(a):
Przepraszam ze tam wszedlem, bylo to nieswiadome.

I tak trzeba było od razu, miast z bluzgami skakać ;)

Cóż, dalej CL nie udzielił mi odpowiedzi, od kogo dostał pozwolenie na korzystanie z serwera SPQR. Czyli samowola i wciskanie kitu w samoobronie? Świetny start na Scenie Panowie, zaprawdę świetny...

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2004, 00:36 
Oldboy Battlefield.pl

koniec topicu

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2