A mnie "olsnilo" jak ktos powiedzial ze nie chodzi tylko o skilla w czitach ale tez o znajomosc gdzie znajduje sie przeciwnik .
Przyjzyjcie sie dokladnie screenowi...... a wtedy sytuacja na servie byla taka:
Axis mieli wszystkie flagi , u alied zylo 3 loodzi : jeden "wyszarzal" flage na pierwszej linii od strony jeziora ale byl tam juz nasz szerman , drugi wszyszarzal tez flage na pierwszej lini ale od strony gor , a trzeci byl niewiadomo gdzie . Ja bylem na srodkowej fladze i skoro na jednej byl juz nasz czolg pojechalem na ta druga i jakiez bylo moje zdziwienie ze nie zastalem tam nikogo a flaga byla caly czas biala i przejolem ja bez problemu

. Ale.... zyl jeszcze Koalas i Maciu z CPs i pomyslalem sobie ze to Maciu jezdzi jeeepkiem i pojechal w strone naszej bazy - byl to jedyny "logiczny" kierunek" jesli chcial przezyc ( w poprzedniej rundzie gral tak samo - zginol ostatni w drodze do naszej bazy) . Ja ustawilem sie tak zeby miec widok na "mozliwa" droge ucieczki goscia i w tym momecie PB kicknol Koalas'a . Pare sekund pozniej ktos wyszarzal nasza baze i byl to Maciu ktory tam "polegl"

.
Wnioski :
Koalas wiedzial ze jedzie na niego czolg i dlatego nie przejol flagi do konca tylko uciekl .
Uciekl tez w takim kierunku w ktorym byl bezpieczny .
Ergo: mial czita .
I bezsensu jest gadanie ze jest sie po formacie i PB jeszcze sie nie updatowal : ja robilem format na poczatku grudnia , od nowa instalowalem BF'a i nie kickal mnie za "GAMEHACK'a" , dopiero dzien przed zajsciem z Koalasiem gdy gralismy spara z FS - gdy wyszla nowa wersja PB podczas updat'u mnie i kilku naszych graczy kickalo z servera z kimunikatem: "loosing packiet looss" . Czyli ze podczas updatu PB gubil jakies packiety i nie mogl sie do konca uaktualnic - wtedy pomagala "reczna" aktualizacja i bylo ok.
Jak dla mnie to wyglada tak: dzien wczesniej wyszla aktualizacja PB , Koalas dnia nastepnego gdy wszedl na server "nadzial" sie na ta nowa wersje i jego GAMEHACK juz byl wykrywany przez PB. OVER