Teraz jest 5 kwi 2025, 04:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 14:28 

Co wy tam wiecie o joystkickach :!: ja mam normalnie full opcja JoYa FiRmy Manta normalnie Model TURBO (przepustnica nie działa ale to tam szczegół ) MM602... ma nienormalnie skręcaną rączke (wykręciła się od latania 8) ) nie odbija czasem do góry ( bo i po co :?: ) nad drugim przyciskiem ma takie śmieszne kółeczko które tylko wkurwia bo działać to nigdy nie działało... ale ogolnie fajny jest i trzymam go na górnej obudowie bo jak położyłem go na biurku cały ekran mi zasłonił :lol:
:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 15:30 

mój chrzestny ma dzoja na optyce zajebista sprawa... szkoda ze nie dostepne w polsce :(

a wogole IMHO mysz + klawa rlz! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sie 2005, 18:13 

alyjen napisał(a):
na razie największe szanse ma ten apollo (cena, nie jestem aż taki pro żeby ładować kasę w joya za 200zł) ale on ma tragiczną po prostu przepustnice

Przepustnica nie jest tak strasznie wazna (najwazniejsze sa umiejetnosci). Mozna nawet grac bez niej ,no ale wiadomo lepiej z. Ja w moim joysticku mam przepustnice caly czas ustawiona na maksa 8) wiec mi nie przeszkadza jaka prepustnica ,nawet jakby byl jakis wystajacy penis :lol: :lol: :lol: (dzieci jesli nie wiecie co to penis, porozmawiajcie o tym z rodzicami :D ) do zmniejszania i zwiekszania predkosci bylbym zadowolony :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2