kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Najważniejsza rzecz to aby dogadali się CL klanów i ludzie którzy sterują ŁAJBĄ zwaną Team Poland i niech w KOŃCU coś ustalą
No wlasnie przecież była o tym mowa, że muszą się dogadać tyklo, że Couga nie ma a Aiv podobno nie pokazuje się. Poprostu ktoryś CL musi ustalić czas i miejsce spotkania.
Cytuj:
Znają JUŻ sugestie sceny BF w naszym kraju mam nadzieję że wyciągną wnioski i COŚ ciekawego i porządnego z tego wyjdzie
Nadal nie rozmawiali i ktoś musi to zorganizować
Cytuj:
AHA jeszcze jedno na ZŁOTO nie liczcie jest nas za mało i łącza w naszym "kochanym" kraju jak któś zauważył to kaszanka - twór polski

Całemu przedsięwzięciu będę sie bacznie i z zainteresoiwaniem przyglądał , kibicował a grac nie chce gdyż sądze że to nie moja liga.
( zazdrość przeze mnie nie przemawia

)
A któż liczy na złoto? Ja licze na wygrane(ą) z państwami(em) z naszej grupy. Pozatym ja też będę się przyglądał naszym.
A pozatym zgadzam się z opinią, że skład Polski nie był przemyślany i powinni liderzy reprezentacji dobrać ludzi (bo ci co są to są naprawde dobrzy, ale skład jest niepełny) z wszystkich klanów ( a nawet bezklanowca jeśli jest jakiś dobry). A mówiąc żartem to powinniśmy dać polski paszport jakiemuś "Olisadebe" który załatwiał by wroga w powietrzu, w trumnie i na ziemi.
Życze powodzenia w szlachetnej walce o europe

[/quote]