Teraz jest 11 kwi 2025, 06:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 19:47 

Może mnie zganią albo co ale powiem/napisze iż zaczyna mnie to wszystko śmieszyć :!::!::!::!:
I co z tego że WY/MY sobie tutaj popiszemy :!::?:
Najważniejsza rzecz to aby dogadali się CL klanów i ludzie którzy sterują ŁAJBĄ zwaną Team Poland i niech w KOŃCU coś ustalą :!:
Znają JUŻ sugestie sceny BF w naszym kraju mam nadzieję że wyciągną wnioski i COŚ ciekawego i porządnego z tego wyjdzie :!:
AHA jeszcze jedno na ZŁOTO nie liczcie jest nas za mało i łącza w naszym "kochanym" kraju jak któś zauważył to kaszanka - twór polski :!: Całemu przedsięwzięciu będę sie bacznie i z zainteresoiwaniem przyglądał , kibicował a grac nie chce gdyż sądze że to nie moja liga.
( zazdrość przeze mnie nie przemawia :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2003, 21:40 

kamikaze_boski_wiatr napisał(a):
Najważniejsza rzecz to aby dogadali się CL klanów i ludzie którzy sterują ŁAJBĄ zwaną Team Poland i niech w KOŃCU coś ustalą

No wlasnie przecież była o tym mowa, że muszą się dogadać tyklo, że Couga nie ma a Aiv podobno nie pokazuje się. Poprostu ktoryś CL musi ustalić czas i miejsce spotkania.

Cytuj:
Znają JUŻ sugestie sceny BF w naszym kraju mam nadzieję że wyciągną wnioski i COŚ ciekawego i porządnego z tego wyjdzie

Nadal nie rozmawiali i ktoś musi to zorganizować
Cytuj:
AHA jeszcze jedno na ZŁOTO nie liczcie jest nas za mało i łącza w naszym "kochanym" kraju jak któś zauważył to kaszanka - twór polski :!: Całemu przedsięwzięciu będę sie bacznie i z zainteresoiwaniem przyglądał , kibicował a grac nie chce gdyż sądze że to nie moja liga.
( zazdrość przeze mnie nie przemawia :wink: )

A któż liczy na złoto? Ja licze na wygrane(ą) z państwami(em) z naszej grupy. Pozatym ja też będę się przyglądał naszym.

A pozatym zgadzam się z opinią, że skład Polski nie był przemyślany i powinni liderzy reprezentacji dobrać ludzi (bo ci co są to są naprawde dobrzy, ale skład jest niepełny) z wszystkich klanów ( a nawet bezklanowca jeśli jest jakiś dobry). A mówiąc żartem to powinniśmy dać polski paszport jakiemuś "Olisadebe" który załatwiał by wroga w powietrzu, w trumnie i na ziemi. :D

Życze powodzenia w szlachetnej walce o europe :) [/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 01:30 

Hi :!:
Postanowilem zglosic ponownie chec gry w reprezentacji, moze jestem swiezo oderwany od pluga, ale w zwiazku z tym dobrze rzucam broną . Nie bedzie jeden niezadowolony wplywal na moja decyzje podczas gdy 30 jest za. Jak bede potrzebny zagram. I do tego samego zachecam Matiego. Parowkowym skrytożercom mowimy nie :!:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 01:45 

Brawo Clone:)

Mati potrzebujemy cie!
Każdy moze powiedzieć ze nie bedzie grał i ze odstapi swoje miejsce ale nie każdy weźmie na swoje barki odpowiedzialnosc zeby zagrac wlasnie.

:)

Słuchajcie. Oprocz poszerzenia składu o chłopaków z WA na przykład, forum reprezentacji i treningu wspolnego, musimy sobie zdac sprawe , ze gramy o honor raczej a nie o zwyciestwo w NC. Wszyscy wiemy jaki poziom mają szwedzkie i wogole skandynawskie klany na przyklad i ze bardzo trudno bedzie z nimi wygrac, nawet gdybysmy juz od miesiaca trenowali w Teamie. Dlatego przestancie walic tekstami typu :" i tak przegramy..." bo to niczego nie wnosi i do niczego nie prowadzi tylko wesprzyjcie reprezentacje jaka by ona nie była, bo na sejmiki, kłotnie i demokracje jest juz za pozno. A było nie było reprezentacja bedzie reprezetowac Was.

Cmon!

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 02:19 

Postanowilem zglosic ponownie chec gry w reprezentacji, moze jestem swiezo oderwany od pluga, ale w zwiazku z tym dobrze rzucam broną .

Akurat nie o tobie mowilem, ale jesli koniecznie czyms chcesz rzucac, to moze siebie pod kola jakiegos pojazdu? Warto sprobowac...

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 02:32 

konrador napisał(a):
Akurat nie o tobie mowilem, ale jesli koniecznie czyms chcesz rzucac, to moze siebie pod kola jakiegos pojazdu? Warto sprobowac...

A ja akurat nie odnosilem sie do Twojego tekstu, tylko Ty jestes przeczulony na moje. Ale juz koncze z odpowiedziami presonalnymi, bo znowu temat pojdzie nie tam gdzie powinien.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 08:09 

A ci dalej bla bla i ja w ciebie gównem a ty we mnie.
To nazywacie konstruktywnym działaniem ???

Sprawa jest poważna. Ktoś "bardzo demokratycznie" wybrał ludzi do Team Poland of BF i na tym poprzestał. A teraz słyszę głosy, że ci ludzie będą mnie reprezentować. A ja mówię NIE i jeszcze raz NIE. Będą oni reprezentować Polskę (niestety) ale nie mnie. Dlaczego ?? To proste ja nie miałem udziału w wyborze ich. Zazwyczaj na świecie jest coś takiego jak selekcjojer lub selekcjonerzy. I ta funkcja nie zawsze idzie w parze z byciem CL. CL zazwyczaj stawia na swoich ludzi a nie na obcych. Jak już pisałem wcześniej "kolesie" wybrali skład i nie wmawiajcie mi, że ten skład mnie reprezentuje.
Skoro zależało wam na opini pobliki, bo przecież pojawił się ten temat na forum, to zróbcie coś aby ta publika mogła powiedzić że Polskę reprezentyją ich ludzie a nie kolesie kolesi. Demokracja w tym przypadku już poszła się *mama zabroniła mi przeklinać* więc zróbcie chociaż coś w kierunku poszerzenia składu aby TP miał możliwość pokazanie się chociaż w NC.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 10:06 

O ile ja wiem skład NC jest podany i zostanie uzupelniony przez osoby podane powyzej prze Clone'a. Czekamy wiec na ukazanie sie lidera polskiej druzyny i zobaczymy co dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 11:40 

Sklad jak sadze zostanie powiekszony przez propozycje "komitetu graczu" - nie tylko moja -, a Zbooy chyba nie czyta wszystkich watkow na forum, bo teraz juz w 3 jest rozmowa na ten temat. Luki nie mamy czasu czekac na liderow, odniescie sie do propozycji wpisanych w "jaki sklad", bo Coug ich pozniej doda, ale to zrobi najwczesniej w czwartek w dniu meczu ze Szwecja. SPQR tez moze napisze czy jeszcze ktos od nich powinien byc w skladzie?

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 14:58 

Ja z nowego klanu Anarchy chcialem polecic Toraka jest to bardzo dobry gracz i zasluguje na gre w RP a co do klanu SPQR to polecam Titusa ktory bardzo dobrze wymiata zwlaszcza w powietrzu i Warnera ktory jest bardzo dobrym assaultem a na innych pozycjach tez dobrze sie sprawdza. Decyzje pozostawiam wam.

P.S
To jest jedynie moje zdanie ja tych osob nie wystawiam nie jest to konsultowane z CL SPQR wiec to sa tylko moje typy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 15:57 

dobra jakby co... wpadne na powrot i zobacze co slychac w reprezentacji (Polski, czy tam ligi polskiej ;) ) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 16:22 

CloneTrooper napisał(a):
... a Zbooy chyba nie czyta wszystkich watkow na forum, bo teraz juz w 3 jest rozmowa na ten temat...

Czyta, czyta ale jak na razie to widzi samo teoretyzowanie a nie trenowanie. Bez przyzwoitego treningu to TP nawet i o chwałę nie zagra. Moim skromnym zdaniem osoby wytypowane powinny raczej nastawić się na sprawy NC niż klanowe. Skoro reprezentują Polskę to nie reprezentują klanu X czy Y. A jak narazie to widzę posty w stylu "ja dzisiaj nie mogą bo gramy to czy tamto ..." to chyba nie o to chodzi. Skoro ktoś wybrał kogoś do TP to niech poświęci trochę czasu dla TP.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 16:34 

Zb0y napisał(a):
Skoro reprezentują Polskę to nie reprezentują klanu X czy Y. .

myśle, ze reprezentacja będzie sie starala pogodzić jedno z drugim...

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 16:49 

Jeżeli można to też chciałbym zgłosić do reprerzentacji ludzi z FS. Najlepszym assaultem w FS jest Escob i on powinien być w reprezentacji. Przynajmniej w squadzie. To tyle. Teraz już do was panowie należy decyzja czy go przyjąć do squadu czy nie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 20:05 

no wiesz janicq, podejzewam ze kazdy z nas chcialby zagrac w NC, ja na przyklad tez bym bardzo chcial zagrac jako bazooka np. z pawlem SS :) no ale nie wszyscy moga grac :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2