Miałem nic nie pisać, ale cóż...
Po pierwsze POL.4F to nie POL1939, mam nadzieję, że przy następnej swojej wypowiedzi (Strzelec) będziesz miał to na uwadze. To, że jesteś bardzo zasłużonym graczem na scenie BF'a nie upoważnia Cię do tego typu wypowiedzi (jak byś chciał zauważyć ja nie przekręcam nazwy Team Poland I, a jak najbardziej by się dało, ale na forum publicznym wypada zachować poziom i tego typu komentarze trzymać dla siebie, ew wylewać na forach prywatnych). Powiem tylko, że w POL.4F grają również osoby z poza PTS'u (na stronie bf42 ligi nie podane są jeszcze nicki niektórych zawodników z naszego zespołu, ale z adminami ligi wszystko jest już ustalone). Co do poziomu poszczególnych reprezentacji myślę, że każdy powinien wstrzymać się z komentarzami. Warto spojrzeć na siebie i zastanowić się co można poprawić we własnej, zamiast zajmować się grą drugiego zespołu (grałem 2, czy 3 sparingi na Aberdeen w Team Poland i wiem tylko, że na tamtą chwilę bardzo wiele rzeczy wymagało ogromnej poprawy, mam jednak nadzieję, że udało Wam się wszystko poprawić i na dzień dzisiejszy jest już ok). Rozgrywki wszystko zweryfikują, liczę tylko, że każda reprezentacja Polski osiągnie zamierzony przez siebie cel, a udział w turnieju przyniesie wszystkim wiele frajdy.
[Sorki za poniższy offtop]
Co do sparingu z Team Poland II to chciałem w tym momencie pogratulować zasłużonego zwycięstwa naszemu wczorajszemu przeciwnikowi

Szkoda, że mieliśmy trochę problemów technicznych bo bez nich gra byłaby na pewno o wiele ciekawsza, nie mniej jednak uważam, że sparing był przydatny dla obu zespołów.
Powodzenia dla wszystkich Polskich reprezentacji w NC!