Teraz jest 30 lis 2024, 18:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 cze 2005, 18:25 

Dlatego też niech takimi tematami zajmą się "mądre głowy" a my wróćmy do gry ;)

temat do zamknięcia

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 00:54 

Witam was wszystkich po dość długiej nie obecności. Chyba już nie mogłem wytrzymać i w końcu jeszcze raz zainstalowałem żarłoka czasu :). Nom myślałem że scena poszła na przód, że zostali sami normalni ludzie a reszta poszła sobie grać w BF-a 2 :P. Ale to co ja widzę co się dzieje na serwerach to jakaś paranoja. Nie wiem zmieniły sie zasady ? Campowanie bazy stało się normą ? Zabieranie sprzętu podczas napraw również ? Ewentualne strzelanie do swoich graczy ? Nie wiem czy znacie gościa o jakimś nicku Polik*Stietin*PL czy jakoś tak. Może jest forumowiczem to jeszcze lepiej. Ten gość zachowuje się jak zwykły małolat. Nie gra najgorzej ale kradnie sprzęt a do campowania bazy jest pierwszy. A jak siemu zwraca uwage to mówi, że to wojna. Nom fajnie wojna wojną ale to też gra i ma jakieś chyba do jasnej ciasnej zasady. W końcu dostałem białej gorączki i zbluzgałem go. A gość skilowo nie był lama więc o co tu chodzi ?( Nie potrzebnie zbluzgałem go trochę bo było to nie potrzebne ale nie mogłem wytrzymać, że gość noszący PL odstawia takie szopki ) Nie wiem nie mówię tego żeby poskarżyć się jaki to świat jest nie dobry a ja mała biedna dziewczynka biedna. Ale może w trakcie tego pół roku zmieniły się zasady i po prostu to ja jestem lol i żyje w nie świadomości...? Ehhh pozdrawiam…

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:09 

No tak Janek wrócil to odrazu cos sie dzieje :) Nie ale tak powaznie to wiesz Janek przez te pól roku jeszcze wiecej lamek przyszlo i az odechciewa sie grac na .pl serwach bo ile mozna sie urzeraz z gowniarstwem i itp. trollami. Powiem jedno scena powoli schodzi na psy i jak narazie nie wiele osob sie tym przejmuje, bo w sumie to szkoda sobie nerwow psuc a i tak nie wiele mozna zdzialac poza rozdaniem kilku banów/kicków (pozdrawiam pana z GROM).

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 01:34 

Janek [PL] napisał(a):
Witam was wszystkich po dość długiej nie obecności. (…)

Boze! Janek ! Ty zyjesz ! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 03:24 

YouogY napisał(a):
Janek [PL] napisał(a):
Witam was wszystkich po dość długiej nie obecności. (…)

Boze! Janek ! Ty zyjesz ! :twisted:

jak widac zyje :wink: hehe coraz wiecej osob spowrotem sie pojawia na forum bf.pl :D czyzby jakas reaktywacja :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 11:45 
Moderator forum

Ole! I coraz wiecej spamy i OT :roll:
Co do zachowania ludzi na serverach (jest to przewaznie mlodziez w wieku 13 - 17 lat uwazajaca sie za ludzi doroslych i dojrzalych oraz o nieprzecietnym intelekcie) moge powiedziec jednego: ZGROZO O_O. Zebym nie mial adminki na Powerzone to wogole bym tam chyba nie gral bo by mi cierpliwosci nie starczylo :lol: A teraz wystarczy prosta komenda i ole! ;]
Jak to pisal moj Idol: O tempora! O mores!

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 12:12 

Strzelec napisał(a):
Ole! I coraz wiecej spamy i OT :roll:
Co do zachowania ludzi na serverach (jest to przewaznie mlodziez w wieku 13 - 17 lat uwazajaca sie za ludzi doroslych i dojrzalych oraz o nieprzecietnym intelekcie) moge powiedziec jednego: ZGROZO O_O. Zebym nie mial adminki na Powerzone to wogole bym tam chyba nie gral bo by mi cierpliwosci nie starczylo :lol: A teraz wystarczy prosta komenda i ole! ;]
Jak to pisal moj Idol: O tempora! O mores!

masz coś do 16latków? :D

@Janek: musze przyznać że opisany koleś to troll rzeczywiście... i co gorsza pośród mrowia idiotów polacy przodują w lamieniu i chamskich akcja! cóż wiadomo przed monitorem każdy jest kozak i każdy może uprzykrzyć życie innym ot tylko dlatego że są od tej osoby lepsi ... poprostu lać i patrzeć czy żyją...

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:13 

Cytuj:
Boze! Janek ! Ty zyjesz ! Twisted Evil

Jak kolega Mr luki słusznie zauważył żyje. Co chciałeś mojej śmierci ? 8)

Cytuj:
czyzby jakas reaktywacja Very Happy

raczej o tym mowy być nie może. Nie mam czasu na to żeby prowadzić klan. Na to potrzeba masę czasu a u mnie z nim jest cienko... może bym gdzieś pograł od tak, ale jeżeli miałbym cos sam reaktywować to musiało by to działać pełną parą a na to teraz nie mam aż tyle czasu.

A co do zachowania na serwach naprawdę dostaje załamki. Gdzie są te wszystkie postanowienia honorowe? Wczoraj znowu zacząłem kłócić sie z szfabami. Razem chyba z jakimś Węgrem ( Polak Węgier dwa bratanki ) mówiliśmy tym lolą żeby wyszły z bazy czołgami na Stalinie to się kłócili że poezja. W końu jeden zaczął do mnie wrzeszczeć, że wyzywa mnie na pojedynek 1vs1. Nom a, że gram znowu od niedawna to prezentuje formę trolla i nie chciałem się zgodzić ale w końcu mnie wkurzył i mówię okey. To ten, że teraz to nie bo on nie ma czasu... :roll: a po za tym za późno się zgodziłem. Nom ludzie kochani naprawdę to są jakieś jaja. Wcześniej w BF-ie nie powiem były przejawy debilizmu. Ale jak się spotkało takiego lolka raz na dwa czy 3 dni to było i tak często. Zresztą odraz był kick z serwa. A teraz 2 czy 3 razy to się zdarza ale na 2 godziny grania. I tak jak Turek i Strzelec słusznie zauważyli wszystko to zmierza na psy, przez to żę banda 15 latków zamarzyła pobawić sie w wojne.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:15 

Janek [PL] napisał(a):
Cytuj:

Cytuj:

raczej o tym mowy być nie może. Nie mam czasu na to żeby prowadzić klan. Na to potrzeba masę czasu a u mnie z nim jest cienko... może bym gdzieś pograł od tak, ale jeżeli miałbym cos sam reaktywować to musiało by to działać pełną parą a na to teraz nie mam aż tyle czasu.
A co do zachowania na serwach naprawdę dostaje załamki. Gdzie są te wszystkie postanowienia honorowe? Wczoraj znowu zacząłem kłócić sie z szfabami. Razem chyba z jakimś Węgrem ( Polak Węgier dwa bratanki ) mówiliśmy tym lolą żeby wyszły z bazy czołgami na Stalinie to się kłócili że poezja. W końu jeden zaczął do mnie wrzeszczeć, że wyzywa mnie na pojedynek 1vs1. Nom a, że gram znowu od niedawna to prezentuje formę trolla i nie chciałem się zgodzić ale w końcu mnie wkurzył i mówię okey. To ten, że teraz to nie bo on nie ma czasu... :roll: a po za tym za późno się zgodziłem. Nom ludzie kochani naprawdę to są jakieś jaja. Wcześniej w BF-ie nie powiem były przejawy debilizmu. Ale jak się spotkało takiego lolka raz na dwa czy 3 dni to było i tak często. Zresztą odraz był kick z serwa. A teraz 2 czy 3 razy to się zdarza ale na 2 godziny grania. I tak jak Turek i Strzelec słusznie zauważyli wszystko to zmierza na psy, przez to żę banda 15 latków zamarzyła pobawić sie w wojne.

a szkoda szkoda bo moglo by byc ciekawie :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:34 

Janek [PL] napisał(a):
Cytuj:

Cytuj:

otoż ja pisałem już na ten temat co nie którzy nie rozumieją że to zabawa zachowują się jak byliby the beściakami i grali o zlote kalesony... lol
mnie też zdarzy się z Tkować kogoś napisze sory... zbluzgam tylko wtedy jak zasługuje (typ trolla) albo mnie zbluzga ktos ale nie wdaje sie w dystkusje bo po co... wole grac... kickuje/banuje w sytuacjach gdzei nie ma nie domowien i wina jest jasna... nikt nie jest nieomylny ale nie znaczy to że trzeba się zachowywać jak cham i bydlak psując zabawę innym i sobie w sumie bo to się mści vide bany :)[/code]

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 14:56 

[quote="Janek [PL]

. Co chciałeś mojej śmierci ? 8)
[/quote]

No co Ty! Jogurcika nie poznajesz ? :D Mad Wespe Operator ? ^^

Sorka za OT, juz nie bede :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 20:31 
Moderator forum

Niestety Janek ma rację, a lekarstwej jest działanie adminów - kicki bany. Jak ktoś przegina - kick i już. Ja mam zasadę - jak tylko ktoś ładuje sie sprzętem do nieprzejmowalnej bazy ma kicka bez względu pod jakim nickiem czy tagiem gra. Za kradzisz sprzętu jest kick a jak nie pomaga to ban i z głowy. Powerzon jest o tyle "dobry" żę często ga tam jakiś admin i może pomóc - tylko wystarczy "zawołać" i uzasadnić.

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 20:56 

kobra napisał(a):
Niestety Janek ma rację, a lekarstwej jest działanie adminów - kicki bany. Jak ktoś przegina - kick i już. Ja mam zasadę - jak tylko ktoś ładuje sie sprzętem do nieprzejmowalnej bazy ma kicka bez względu pod jakim nickiem czy tagiem gra. Za kradzisz sprzętu jest kick a jak nie pomaga to ban i z głowy. Powerzon jest o tyle "dobry" żę często ga tam jakiś admin i może pomóc - tylko wystarczy "zawołać" i uzasadnić.

True 8)

btw Kurcze ostatnio coś nockami sporo klanowej wiary wchodzi na małego Stalinka :lol:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2005, 23:50 

swieta - czas odpoczynku ludzie maja chwile wytchnienia i graja w BF'a :D ale rzeznia troche jest :P

PostNapisane: 28 gru 2005, 00:40 

Nie zgadzam się z tym co piszą niemal wszyscy, że scena schodzi na psy. Gra sporo dziaciarni, ale po paru- parunastu tygodniach niektórzy zaczynają jako-tako grać... Jeśli idzie o zachowanie to jeśli admini podadzą powód kicka lub bana to dzieciarnia zacznie wyciągać wnioski.. A propo Niemców?? Bez uwag. Pozdrawiam..

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2