Wrocilem z 8dniowych wakacji. Przeczytalem i kilka spraw do Wojta.
1) Arcy nie uwaza sie za lepsze od nikogo
2) Arcy nie wybieralo skladu
3) Kazdy CL przedstawil swoje typy ze swojego klanu a nastepnie wszyscy CL'ovie wybrali wspolnie sklad, padaly rozne propozycje i w ten sposob wybralismy (my) sklad
4) Arcy ma gorsze stosunki punktowe. Zgadza sie. Wez jednak pod uwage ze ciezko punktowac wiecej bedac nonstop tak wysoko. To ze inny klan ma np 80 punktow za wygrana nie znaczy ze gral z bogami tylko ze np dzien wczesniej przegral mecz za 50 pkt i zamiast 20 do zgarniecia ma 70. Proste. Nie wydaje mi sie tez zeby JeeR czy ONZ byly duzo slabszymi klanami tak samo jak reszta klanow z pierwszej 40 z ktorymi gralismy. Powtarzalem juz to X razy. Nie mielismy treningow zadnych wiec pierwsze 4 mecze zagralismy ze slabszymi klanami, potem juz tylko pierwsza 40 poza FMT. Wszystkie klany z ktorymi potem gralismy byly w czasie meczu w pierwszej 40. Nie wydaje mi sie tez obiektywnie mowiac zeby reszta klanow grala (i wygrala) z lepszymi klanami jakimis. Wg mnie zaden polski klan nie ma nasz now z nlb, saw czy chocby GNCrew. Ale zaczepka bezsensowna.
5) Nie mamy kapitana.
6) Chce wyjasnic ze mimo tego ze jestem w cb truste nie mam nic wspolnego z org w Reprze. Aivowi nie chcialo sie dodac skladu przez 2 miesiace co mnie strasznie wkurzalo wiec wkoncu poprosilem zeby mi dal truste tak abym mogl dodac sklad co zrobilem w 10 minut wiec nie wiazcie tej gwiazdki z niczym
7) Z WA i FS z tego co wiem nie bylo nikogo na poczatku poniewaz regulami mowil ze mozna dobierac jedynie osoby z klanow ktore zaczely grac w cb przed koncem stycznia czy jakos tak. Potem chyba sie okazalo ze mozna to nagiac i tak oto mamy WA i FS w skladzie.
Kolejna bezensowna sprzeczka.
W sklad mogl ingerowac kazdy CL z klanow ktore wtedy wg regulaminu byly dopuszcone! W TYM SCAEVOLA. Musialem to napisac bo widze ze wiele osob uwaza ze go tam nie bylo. Kazdy mial prawo wyboru i jak jest tak jest. To ze Arcy jest tam najwiecej? Miejscie pretensje (jakby bylo o co) do swoich CL.
Nie wiarzcie tej kady w zaden sposob z Arcy. Zastanowcie sie chwile

Zreszta wiem ze wiekszosc z tych co tu sie drocza wiedza ze czepieja sie o jakas fikcje ale zawsze fajnie dowalic arcy nie?
Zrzucacie na nas wszystkie gromy, cala wine zupelnie jakbysm sami sie dodali do tej repry.
Zupelnie zapomijacie ze gnoju narobil Aiv...
Nie rozumiem tego. Jedno jest pewne. Drabinka PL ktora zalatwilem jest ostatnia rzecza ktora zrobilem dla sceny. Teraz robie tylko dla arcy.
Zeby wszyscy byli swiadomi. Dzisiaj wrocilem i po 24 godzinach bez snu w autokarze gadam z jakims Szwedem, a Clone proboje wymyslic taktyke (dodam ze oba osobniki sa z Arcy, jak przegramy [a przegramy] to nas zjebiecie). I co? Znowu bedzie ze arcy sie pcha? Nie. Poprostu nie ma innych chetnych. Mozemy to olac wszystko jak chcecie nas gnebic za to ze cos robimy.
Aiv wspominal cos ze zrobi turniej w wawie. Oczywiscie znajac juz jego mozlwosci mozna przypuszaczac ze takowy sie nie odebedzie dlatego postanowailem wykorszystac kontakty z rtcw w ktorym organizowalem turniej w wawie i chcialem takie cos zorganizowac w czerwcu dla sceny bf.
Dupa, sami sobie robcie all juz teraz.
Scaevola: zamiast cytowac txty z forum repry mogles lepiej z Aivem pogadac a nie teraz tu grac. Chyba jako jedyny nie podales wizji skladu reprezentacji. Twoj wybor, nikt cie nie bedzie ciagnal za jezyk zebys napisal laskwie jak to widzisz. Zawiodlem sie. Najpierw praktycznie milczysz wtedy kiedy masz dzialac a teraz objezdzasz i podgrzewasz atmosfere na otwartym forum zamiast zrobic i napisac co ci sie nie podoba na forum do tego przeznaczonym czyli na forum reprezentacji. Tak jak zrobiles teraz potrafi kazdy. Ale latwiej umyc raczki i wytrzec w arcy. Zawsze staralismy sie razem gasic ogien z tego co pamietam ale teraz nie wiem co sie stalo z Toba. Moze to ze nie zaproponowales skladu to tez wina Arcy? Hmm A moze arcy przekupilo matiego i Piasecznika? Calkiem mozliwe. A wiedzieliscie ze Aiv to tak naprawde ja tylko sobie zalozylem drugie konto na forum i drugie gg? Potem poprostu zakeceptowalem sklad ktory wczesniej napisalem jako Coug i mamy to co mamy czyli wielka kupe.
poradnik dla konradorow, wojtow itp:
Nie podoba sie sklad?
Zazalenia:
Aiv 141295 (pewna odpowiedz... w ciagu miesiaca)
Coug 3376803
mati 2286336
Scaevola 2920600
Piasecznik 2616363