Teraz jest 11 kwi 2025, 06:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 22:26 

Ja jestem ciekaw w jaki sposob zostal wybrany sklad do reprezentacji?????

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 22:54 

doczytalem do postu Kaczego na 3ciej stronie i mam dosc, pozostake mi tylko zyczyc NC powodzenia :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2003, 22:59 

GOKU napisał(a):
Ja jestem ciekaw w jaki sposob zostal wybrany sklad do reprezentacji?????
Stary jestes juz nudny. Jets taki sklad i juz. Powiedz o co Ci chodzi a nie smucisz.

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 16:10 

Wrocilem z 8dniowych wakacji. Przeczytalem i kilka spraw do Wojta.

1) Arcy nie uwaza sie za lepsze od nikogo
2) Arcy nie wybieralo skladu
3) Kazdy CL przedstawil swoje typy ze swojego klanu a nastepnie wszyscy CL'ovie wybrali wspolnie sklad, padaly rozne propozycje i w ten sposob wybralismy (my) sklad
4) Arcy ma gorsze stosunki punktowe. Zgadza sie. Wez jednak pod uwage ze ciezko punktowac wiecej bedac nonstop tak wysoko. To ze inny klan ma np 80 punktow za wygrana nie znaczy ze gral z bogami tylko ze np dzien wczesniej przegral mecz za 50 pkt i zamiast 20 do zgarniecia ma 70. Proste. Nie wydaje mi sie tez zeby JeeR czy ONZ byly duzo slabszymi klanami tak samo jak reszta klanow z pierwszej 40 z ktorymi gralismy. Powtarzalem juz to X razy. Nie mielismy treningow zadnych wiec pierwsze 4 mecze zagralismy ze slabszymi klanami, potem juz tylko pierwsza 40 poza FMT. Wszystkie klany z ktorymi potem gralismy byly w czasie meczu w pierwszej 40. Nie wydaje mi sie tez obiektywnie mowiac zeby reszta klanow grala (i wygrala) z lepszymi klanami jakimis. Wg mnie zaden polski klan nie ma nasz now z nlb, saw czy chocby GNCrew. Ale zaczepka bezsensowna.
5) Nie mamy kapitana.
6) Chce wyjasnic ze mimo tego ze jestem w cb truste nie mam nic wspolnego z org w Reprze. Aivowi nie chcialo sie dodac skladu przez 2 miesiace co mnie strasznie wkurzalo wiec wkoncu poprosilem zeby mi dal truste tak abym mogl dodac sklad co zrobilem w 10 minut wiec nie wiazcie tej gwiazdki z niczym
7) Z WA i FS z tego co wiem nie bylo nikogo na poczatku poniewaz regulami mowil ze mozna dobierac jedynie osoby z klanow ktore zaczely grac w cb przed koncem stycznia czy jakos tak. Potem chyba sie okazalo ze mozna to nagiac i tak oto mamy WA i FS w skladzie.

Kolejna bezensowna sprzeczka.

W sklad mogl ingerowac kazdy CL z klanow ktore wtedy wg regulaminu byly dopuszcone! W TYM SCAEVOLA. Musialem to napisac bo widze ze wiele osob uwaza ze go tam nie bylo. Kazdy mial prawo wyboru i jak jest tak jest. To ze Arcy jest tam najwiecej? Miejscie pretensje (jakby bylo o co) do swoich CL.

Nie wiarzcie tej kady w zaden sposob z Arcy. Zastanowcie sie chwile :( Zreszta wiem ze wiekszosc z tych co tu sie drocza wiedza ze czepieja sie o jakas fikcje ale zawsze fajnie dowalic arcy nie?

Zrzucacie na nas wszystkie gromy, cala wine zupelnie jakbysm sami sie dodali do tej repry.

Zupelnie zapomijacie ze gnoju narobil Aiv...

Nie rozumiem tego. Jedno jest pewne. Drabinka PL ktora zalatwilem jest ostatnia rzecza ktora zrobilem dla sceny. Teraz robie tylko dla arcy.

Zeby wszyscy byli swiadomi. Dzisiaj wrocilem i po 24 godzinach bez snu w autokarze gadam z jakims Szwedem, a Clone proboje wymyslic taktyke (dodam ze oba osobniki sa z Arcy, jak przegramy [a przegramy] to nas zjebiecie). I co? Znowu bedzie ze arcy sie pcha? Nie. Poprostu nie ma innych chetnych. Mozemy to olac wszystko jak chcecie nas gnebic za to ze cos robimy.

Aiv wspominal cos ze zrobi turniej w wawie. Oczywiscie znajac juz jego mozlwosci mozna przypuszaczac ze takowy sie nie odebedzie dlatego postanowailem wykorszystac kontakty z rtcw w ktorym organizowalem turniej w wawie i chcialem takie cos zorganizowac w czerwcu dla sceny bf.

Dupa, sami sobie robcie all juz teraz.

Scaevola: zamiast cytowac txty z forum repry mogles lepiej z Aivem pogadac a nie teraz tu grac. Chyba jako jedyny nie podales wizji skladu reprezentacji. Twoj wybor, nikt cie nie bedzie ciagnal za jezyk zebys napisal laskwie jak to widzisz. Zawiodlem sie. Najpierw praktycznie milczysz wtedy kiedy masz dzialac a teraz objezdzasz i podgrzewasz atmosfere na otwartym forum zamiast zrobic i napisac co ci sie nie podoba na forum do tego przeznaczonym czyli na forum reprezentacji. Tak jak zrobiles teraz potrafi kazdy. Ale latwiej umyc raczki i wytrzec w arcy. Zawsze staralismy sie razem gasic ogien z tego co pamietam ale teraz nie wiem co sie stalo z Toba. Moze to ze nie zaproponowales skladu to tez wina Arcy? Hmm A moze arcy przekupilo matiego i Piasecznika? Calkiem mozliwe. A wiedzieliscie ze Aiv to tak naprawde ja tylko sobie zalozylem drugie konto na forum i drugie gg? Potem poprostu zakeceptowalem sklad ktory wczesniej napisalem jako Coug i mamy to co mamy czyli wielka kupe.

poradnik dla konradorow, wojtow itp:

Nie podoba sie sklad?

Zazalenia:
Aiv 141295 (pewna odpowiedz... w ciagu miesiaca)
Coug 3376803
mati 2286336
Scaevola 2920600
Piasecznik 2616363

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 17:13 

Nie denerwuj się. Szkoda zdrowia.
Wyluzuj chłopie. Jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził.
BTW Chętnie wezmę udział w jakimś turnieju który zorganizujesz.

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 18:20 

Spokojnie Coug , wiemy ze sie napracowałes. Nikt normalny nie ma ci za złe , ze zorganizowałes to wszystko, i tym bardziej nikt nie ma ci za złe , ze w ostatniej chwili probujesz jeszcze ruszyc kwestie reprezentacji. Raczej powinnismy ci być wdzieczni.

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 20:50 

DZIĘKUJE :!::!::!::!::!:
Za promyczek światła rzucony na tę sprawe, sądze że wiele rzeczy to wyjaśni :!:
Mhm na ten turniej z miłą chęcią się zgłosze :!:

A reprezentacji życze powodzenia :!:

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 23:19 

O Wlasnie doczytalem posty WA. Ymmm miodzio. Coug ty monopolisto! Co mnie to obchodzi ze to Aiv jest akpitanem a ja tylko jedna z 4 osob ktore zaproponowaly sklad (tzn jedna z 3 bo Scaevola nie zaproponowal nic).

Dalej, rowniez za wine (bezsprzeczna) Couga nalezy uznac to ze w czasie ustalania skladu regulamin zabranial korzystania z graczy WA i FS poniewaz zarejestrowali sie po 23 stycznia.

Za wine Couga nalezy uznac rowniez to ze zaproponowal Aivowi Maniaca do kadry ale Aiv pewnie nie wiedzial kto to i olal. Nie wiem jak to sie skonczylo.

Wiem tylko ze z mojej inicjatywy powstalo forum repry, ja dodalem sklad za Aiva do cb, ja zalatwialem wszystko z adminami cb, ja wrocilem po 24 godzinach w autokarze proste na irca zeby gadac z adminami i szwedami o dzisiejszym meczu bo mnie poprosili koledzy z kadry.

Drabinka cb to tez moja wina przeciez. Najgorsze zlo. Pomyslcie! Co za debil z tego couga. Przeciez klany nie sa po to zeby grac! Co za koles. Klany sa od pisania ********* o dupie maryni na forum. Tak! Czcijmy Allaha, smierc cougarom.

Wniosek: Zrob cos to cie spierdolą. Nie zrob czegos (wybierz sklad kadry) to tez cie spierdolą. Za drabinke - wpierdal, za turniej pewnie tez wpierdal ( bo wawa za daleko a w czwerwcu jesio za zimno troche).

Nie wiem z czego to wynika ze jedziecie po arcy zamiast po ludziach ktorzy nic nie robia lub ktorzy dali ciala delikatnie mowiac. Zazdosc? O co? To ze jestesmy na tym miejscu na ktorym jestesmy to nasza sprawa. Gramy dla siebie i dla wlasnej satysfakcji a nie po to zeby byc wyzej od kogos.

I nie myslscie ze ja sie denrwuje czy cos. Takiej satysfakcji wam nie dam 8) Piszac to mam banan na twarzy bo wiem ze wsrod rozsadnych ludzi na tej scenie mam jakis tam szacunek, i ze obdazaja mnie zaufaniem tj np dzisiaj, a wiem ze do tych co tu caly czas nazekaja nigdy by sie nie zwrocili o pomoc. I to cala moja satysfakcja.

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2003, 23:35 

Coug dzienkuje Ci ze ty pierwszy powiedziales mi jak sklad zostal wybrany. Kaczy o to mi wlasnie chodzilo!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 21:23 

.....
For this rule players are considered to still be members of any clan they've been a member of (no matter how briefly) after 31 January 2003, and any clan that was active after that date is still considered to be an active clan. National captains are expected to know the full clan history of any player they wish to field; not knowing it will not be an excuse to break this rule

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 01:09 

Cytuj:
a ja tylko jedna z 4 osob ktore zaproponowaly sklad (tzn jedna z 3 bo Scaevola nie zaproponowal nic).

A pamiętasz to:

(to moje słowa z tego "tajnego" forum)
Cytuj:
zgadzam się z przedmówcami w sprawie składu, więc nie będę pisał tego samego ;P

Jak widać mogłem się wysilić i zrobić kopiuj-wklej, i wstawić tam to samo co wy wcześniej. Niezłe.

Coug - nie odwracaj teraz kota ogonem - to ty ciśniesz na żeby był ladderPL i reprezentacja. Chce ci się tym bawić to chwała ci za to. Mnie się nie chce i tyle.

A teraz druga sprawa>>>
Napisałem tam wtedy tak:

Cytuj:
Przemyślałem sprawę i uważam, że niestosowne jest pominięcie klanów WA i FS w tutejszych działaniach - bez względu na to co o nich sądzą szanowni koledzy CL'owie. Na marginesie dodam, że klan FS rozegrał już 3 mecze w CB, jeśli ktoś chciałby uparcie powtarzać, że są za krótko w CB.

Z SPQR wybrano only 1 człowieka, ale nawet gdyby nie wybrano zadnego, to przynajmniej zaproszono nas do stołu. Wtedy popierałbym REPREZENTACJĘ. Skład, który został wybrany nie uważam za REPREZENTACJĘ Polski.

a po argumentach ze WA i FS są za krótko w CB, bo regulamin blabla napisałem tak:

Cytuj:
No ok, ale nie dostali szansy, żeby się wypowiedzieć kto ma reprezentować ich z tych clanów które mogą wystawić ludków. Przecież też są Polakami... (chyba )

Dobra, czepiam się Róbta co chceta.

Umyłem rączki od interesu. Co prawda teraz to się zmieniło i są gracze z innych klanów, to fakt.
Więc nie gadaj Coug, ze to ja podgrzewam atmosferę - a to co teraz tu zacytowałem, to tylko po to, bo mnie ludzie pytają dlaczego SCAEVOLA olał inne klany (WA i FS) przy podziale tortu reprezentacyjnego.

[apdejt mały:]
Aha i jeszcze jedno: nie kapuję o co ci chodzi z "wycieraniem rączek w arcy" - mnie to kompletnie wisi co wy tam sobie gracie i gdzie jesteście, jak się nazywacie itd. - niech wam jak najlepiej będzie. Mówię w swoim imieniu wyłącznie.
Ale kapuję Coug, ze jesteś rozczarowany i ok, zapominam to, po prostu miałeś zły dzień.

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 06:08 

Sca chodzi o to ze nie wazne co tam napisales, ze chcesz wa fs itp. Wazne ze ja jestem traktowany jako winowajca tego ze ich tam nie bylo 8) A przeciez to do Aiva nalezala organiazaja, a jak nie on to mogl ich zaprosic kazdy z CL, tak samo ja, tak samo ty

Zawiodlem sie, tak. Zarzut ze arcy wybieralo sklad byl poprostu smieszny o czym sam wiesz i zreszta potwierdziles to przed chwila, dlatego liczylem na wsparcie troche, bo dowiedzialem sie roznych rzeczy o sobie i arcy na 9 stronach forum na szczescie od obojetnych mi ludzi. Napisales ze nie podobal ci sie sposob wybierania reprezentacji a teraz piszesz (cytujesz) ze podpisujesz sie pod skladem. Kibol zostal wybrany odrazu, tyle ze nie byl w moich propozycjach. I wlasnie na tym to polegalo. Wg Ciebie sklad to ten ktory zaproponowalem ja bo akurat pierwszy odpisalem na pytanie tam jaki sklad dac. A mialo to polegac na tym ze kazdy CL napisze swoje propozycje i w ten sposob skleimy jedno. Mialem bezblednie podac kadre marzen wszystkich 4 CL? Wypisalem poprostu ludzi ktorzy (wg mnie!) powinni grac tam. Wystarczylo napisac swoja propozycje zawierajaca np graczy SPQR i zapewniam cie ze tez by sie w tej kadrze znalezli. Nie podales jednak swojej propozycji tylko z gory uznales ze moja propozcja to jakies pominiecie SPQR a jak pisze wyzej to byla tylko moja propozycja ktora nalezalo uzupelnic lub skorektowac. I to mati z Piasecznikiem zrobili.

No nie wiem, spodziewalem sie czegos innego po Tobie akurat :cry:
Tekst o zazdrosci nie byl skierowany do Ciebie, z Tego co cie poznalem wiem ze takie tematy cie nie dotycza.

eot

Ostatnio edytowano 3 maja 2003, 11:14 przez cougar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 09:58 

Co do glosow ze polski ladder jest bez sensu poniewaz nie ma sie czym ekscytowac to nie rozumiem tego.

Scena moze sie rozrosnac i podbudowac tylko czyms takim.

Poki co nasza scena to tylko klutnie. Bo po co naszym klanom scena do gry w cb int? Przeciez tam kazdy gra sam dla siebie i scena mu do niczego nie poczebna.

I chyba lepiej odbierac sobie punkty w pl niz int ale to juz bylo walkowane.

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 10:37 

Właśnie doczytałem posty ;) i sie zastanawiam oco ta kłutnia ?? :) skład został wybrany FS i WA w nim niebyło ale juz jest i koniec co się stało to się nie odstanie tylko proponuje więcej treningów repry i tak zeby kazdy zapoznał się z każdym stanowiskiem bojowym bo nigdy niewiadomo kogo moze zabraknąc :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 17:36 

Ja *********.........

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2