Byczek gdybyś wiedział 50% tego co wiesz to bym w mógł się z Tobą pokłucić...
1) Xander chciał was i PTS usunąć z turnieju wstawiłem się za wami
2)Pojechałem do Ojca bo leży ciężko chory w szpitalu i nie wiem jak Ty ale mój ojciec jest dla mnie ważniejszy niż wasz mecz...
3) Poprosiłem Mace Windu ażeby zrobił screeny (nie obwiniam grał tylko połowe)
4)TAK TO MOJA WINNA ŻE ICH NIE ZROBIŁEM.
5)Wystarczyło troche kumacji, że nie ma admina i trzeba zrobić screena.
6)Kłuciłem się z Xanderem ażeby uznał mecz i żebyście mogłi grać w dzień który wam pasuje a nie w który pasuje jemu.
7)Artih jest po ślubie Kamilos nie grał... jedyną osobą od której dostawałem jakie kolwiek informacjie był spadak i ja się chciałem dopasować do was. Bo graliście po terminie rozgrywek nie zapominaj o Tym.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
i jak chcesz się pluć o coś to zapraszam do Xandera.
9) Spoko nawaliłem ale hamskich uwagi zachowaj dla Siebie. Jak chciałeś wyjaśnić sutacje wystarczyło zagadać na GG.
Cytuj:
A tak na marginesie nie mow mi tu o anulowaniu meczu bo to Ty nawaliles gdyz byles wyznaczonym adminem na ten mecz lecz sobie wyszedles z serwera po 1 rundzie.
-
czyt. pkt. 2
ps wiem, że masz to głęboko w dupie i szczerze biore pełną odpowiedzialność za sprawy losowe nad którymi nie mam władzy
Jeżeli PTS będzie na tyle uczciwy (w co nie wątpie) to się z nimi dogadać i oba klany wystąpią do Xandera z propozycją akceptacji wyniku i nie powinno być problemu
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)