Teraz jest 11 kwi 2025, 06:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 17:47 

COLAR napisał(a):
Ja *********.........
GG Colar nice komentarz, slyszalem ze szukaja komentatorow do TV ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2003, 09:36 

Coug >>> jeśli chodzi o polski ladder, to napisałem to po komentarzach pewnego młodzieńca, który napisał mi coś w tym stylu: "my będziemy najlepsi w polsce" - na co mu odparłem, że być pierwszy w lidze w której gra 6 drużyn to żadna frajda. Ja traktuję polski ladder wyłącznie jako rozkręcenie polskiej sceny - jeśli będzie w nim ze 20 (może nawet 15) klanów, to wtedy jakoś to będzie wyglądać. Do tej pory jako primary będziemy traktować grę w INT - być w czołówce wśród 160 aktywnych klanów to jest coś :lol:
Jak pisałem - połowie się nie chce grać w plLadder, ale będziemy grać niezobowiązująco ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 00:33 

A niech se tam grają...

Poświęciłem godzinę na dokładne przeczytanie tych wszystkich postów i takie są moje refleksje....

1. Sposób wybóru graczy był co najmniej dyskusyjny
2. Może nie reprezentują śmietanki polskich graczy
3. Ale coś mi się zdaje że wszyscy zapominają o jednej najważniejszej sprawie :
TO MA BYĆ ZABAWA !!!!
A tu widzę że wybór składu narodowego to jakieś miejsce dla kompliacji książki skarg i zażaleń każdego z każdym....

Że mnie nie wybrali? Mam to szczerze powiedziawszy gdzieś... Ja gram dla zabawy, dla siebie i dla mojego klanu a nie dla bycia uznanym przez jakieś tajemnicze gremium.

jedno mam do zarzucenia....
Fakt pominięcia niektórych klanów (których globalna pozycja może nie odzwierciedlać umiejętności poszczególnych członków) stwarza niezdrową sytuację segregacji na
grupęgorszych i lepszych. To nie jest fair i może niektórych urazić.

4. Posługiwanie się statystykami przy doborze graczy mając świadomość łatwości ich manipulacji zdecydowanie nie jest dobrym pomysłem

5. Team Poland rzeczywiście powinien reprezentować śmietankę najlepszych polskich graczy. Chylę czoło Clone'owi czy innym bo są to niewątpliwie dobrzy gracze ale zasadnicze pytanie jest czy rzeczywiście WSZYSCY Z NICH powinni być traktowani jako WYBRAŃCY

6 Najpoważniejszy zarzut: Jakoś widzę że podczas wyboru skupiono się na assaultach, pilotach i czołgistach. Oczywiście że są to najbardziej popularne profesje (jeśli można mówić tak o czołgistach) ale zupełnie pominięto inne, które tak naprawdę mogą mieć na niektórych mapach decydujące znaczenie.

Moje zdanie.
Niech se tam grają. Życzę im powodzenia. Może uda się im dojść gdzieś wysoko, ale tak czy siak na polu bitew ciągle będzie prowadzona weryfikacja.
I tym optymistycznym akcentem .... LONG LIVE ALL BAZOOKAS

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 09:15 

sorry ale prawda jest taka ze z dobranych osob meczami interesuje sie garstka (ze 2).. do takiego wniosku doszlismy wczoraj (a reczej Coug doeszedl)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2003, 19:16 

kangur i reszta. Chcialbym wyjasnic wasz glowny blad. Przy wyborze reprezentacji nie mozna powiedziec ze jakis klan zostal pominiety!!! Reprezentacja to nie miejsce na zaspokojanie klanowych poczeb itp. Paczy sie na graczy indywidualnie niewazne czy gra w klanie takim czy takim

Zrobila sie wieeeelka burza o to ze sklad jest kontrowersyjny itp, zostalem zjechany itp, arcy tysz ale ogolnie wyszlo na moje bo z osob dobranych po wielkiej burzy wokole mojej osoby repra interesuja sie 2 osoby w porywach reszta to ci co byli wybrani wczesniej :)

Albo ktos woli trening klanu zamiast meczu repry (Ethan np) albo mecz klanu (titus, kibol). Swoja droga genialny dobor godziny meczu.

Reszta poprostu sie nie interesuje wiec o co ta burza byla?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 2