Teraz jest 18 kwi 2025, 14:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 20:12 

Z tego co widzialem w rules aberdeen nie jest mapa turniejowa. Wiec chyba nie mozemy jej wybrac. Tak sobie spojrzalem na liczbe ticketow jakie maja strony i Tobruk tez odpada. Co do BotB to Clone ma troche racji. Jesli Axis zdolaja sie przedrzec przez ktorykolwiek z mostow to moze byc goraco. A z pozostalych map najwiecej czolgow jest na Gazali ;-) Pytanie jakich Norwedzy maja lotnikow. Bo samolotow na tej mapce samolotow tez od groma ;)
A tak swoja droga na http://www.clanbase.com pokazal sie komentarz do ostatniego meczu. W sumie nawet zostalismy docenieni ;). Szczegolnie Pan Szmata ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 20:40 

Co do Tobruku to bezsensu calkowicie. Nie widzialem w CB zadnego meczu na tobruk poza jakims pojedynkiem ONZ. Powod jest prosty, poprostu granie na tej mapie sie nie oplaca.

Wlasnie sobie uswiadomilem ze wyjscie z grupy oznacza miejsce w pierwszej 4 Europy :o Chyba warto to pociagnac bo stac nas na drugie miejsce w grupie B.

Nasz kalendarz jest nastepujacy: Norwegia, Francja, Wlochy, Finladnia.

Mysle ze lepiej byc nie moze. Norwegia oraz Francja to zespoly wg. mnie slabsze od nas i na mecze z tymi druzynami proponowalbym wlasnie battleaxe. mapa skillowa, taktyka ma mniejsze znaczenie.

Wlochy oraz Finladnia maja po jednym bdb klanie, zdecydowanie lepszym od naszych jednak to turniej reprezentacji i maksymalnie moga wystawic 5 osob z klanu chyba. Tak wiec napewno do ogrania szegolnie ze oba kraje poza tym jednym klanem nie prezentuja nic specjalnego. Na mecze z tymi przeciwnikami wybralbym jednak Battle of The Bulge.

2 mecze Axe ze slabszymi i 2 mecze na bluge z lepszymi.

Wywiad:
Norwegia gra gazale
Francja cizko zgadnac, CDD gra co drugi mecz inna mape
Wlochy (wg. mnie) baxe lub stalingrad
Finladnia (wg. mnie najsilniejsza z tej 4) kharakov (opcjonalnie market/wake)

Kalendarz jest napewno naszym sprzymierzencem. Ew. wygrane nad norwegia i francja pozwola nam uwierzyc w siebie i w mozliwosc wyjscia z grupy.

Zakladamy ze Wszystkie zespoly przegraja ze Szwecja. 5 porazek przypisalbym Francji, 4 Norwegi. Zakladamy zwyciestwa nad Norwegia oraz Francja. Pamietajmy ze ktos z dwojki Wlochy Filnadnia straci punkty w bezposrednim pojedynku tazke bedzie mialo 2 porazki.

Warianty: (1000 punktow za wygrana, -1000 za przegrana)

Realistyczny 1:

Szwecja 5000
Finladnia 4000 (przegrana ze szwecja, wygrana z wlochami)
Wlochy 3000 (przegrana ze szwecja oraz finladnia)
Polska 2000 (wygrana z francja oraz norwegia)

Realistyczny 2:

Szwecja 5000
Wlochy 4000 (przegrana ze szwecja, wygrana z finami)
Finladnia 3000 (przegrana ze szwecja orazwlochami)
Polska 2000 (wygrana z francja oraz norwegia)

Optymistyczny (malo realistyczny ;) )1:

Szwecja 5000
Polska 4000 (przegrana ze szwecja, wygrana z finami oraz wlochami)
Finladnia 3000 (przegrana ze szwecja oraz polska)
Wlochy 2000 (wygrana z francja oraz norwegia, reszta porazki)

Optymistyczny (bardziej realistyczny ) 2:

Szwecja 5000
Finladnia 4000 (przegrana ze szwecja, wygrana z polska oraz wlochami)
Polska 3000 (przegrana ze szwecja oraz finladnia)
Wlochy 2000 (wygrana z francja oraz norwegia, reszta porazki)

Gdybym byl obserwatorem z-boku to obstawialbym ostatni wariant.
To jest oczywiscie tylko takie sluche gadanie. Skupcie sie na pierwszej czesci posta i powiedcie co o tym myslicie i jakie macie pomysly.

Duzo marzejsi bedziemy w poniedzialek kiedy wszystkie reprezentacje beda po pierwszym meczu przyp: finaldnia-norwegia (kibicujemy norwegi); wlochy-francja

Proponuje tez troche ograniczyc mecze CB INT i skupic sie przez te zalewdwie 3-4 tygodnie na reprezentacji. Postawic na treningi repry i granie map "pod" najblizszy mecz reprezentacji, szlifowac w nieskonczonosc bo mysle ze mecze ze Szwecja pokazal ze stac nas na duzo.

I jeszcze jedna mysle wazna rzecz. Grajmy 12 na 12 caly czas. Wg mnie im wiecej graczy takie wlochy czy finladnia musza dobrac tym slabsza maja reprezentacje. Im mniej ludzi gra tym bardziej te reprezentacje beda przypominac Namesles Brigade i Z-Patrio a o to nam chyba nie chodzi 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 20:50 

Kolega dobrze proponuje.
Wybrac Battle Axe (tez podejrzewam Gazale u Norwegii - co da nam duza ilosc czolgow :wink: ) i potwierdzic mecz.

Ulozyc sklad - zapytac wybranych czy beda mogi grac, zrobic ewentualna korekte i cwiczyc w tym skladzie Batte Axe, mape Norwegii i Battle Of The Bulge, kontra nie wybrani do pierwszego skladu.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2003, 21:32 

BOLS i wszystko jasne i gramy :) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 05:39 

Po dzisiejszej zarwanej nocce na serwerze Battlefield.no #1 Conquest zauważyłem cztery osoby z klanu 99nb jak wiadomo jest to klan norweski przeważnie wszyscy dobrze latali najlepszym pilotem był według mnie [99nb]Ltn.Cutuk(gość dobry ale uważam że Coralgol sobie z nim poradzi :P [ja go zestrzeliłem z parę razy on mnie też]), [99nb]Corb. Sćgrov(jeden ze słabszych pilotów) ,[99nb]Lt. Frorath(również dobry pilot) [99nb]pvt.Mad(pilot o gorszych umiejętnościach odemnie czyli od naszych pilotów również gorszy :lol:

W związku z dużo ilością dobrych pilotów proponowałbym mimo wszystko mapkę bez samolotów BoB a może Stalingrad?

Ps. Na ziemi nie wyróżniali się specjalnymi umjejętnościami mogą mieć oczywiście innych dobrych assaultów i czołgistów a więc wybór pozostawiam wam. Uffffffffffff

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 06:30 

GG Titus.

Na gazali bedziemy grac przeciwko 4 pilotom.

Co do naszej mapy to na ten mecz proponowalbym axe jednak. Glownie mam na uwadze to ze PRGK wygralo z trzonem kadry Norwegi GPS-C na tym. Mysle ze jestesmy silniejsi i axe bedzie w sam raz.

Proponuje aniete moze szybka. GLosuja tylko czlonkowie kadry!

1. Dzien czwartek-piatek-niedziela
2. Mapa

moye

1. Czwartek
2. Battleaxe

Vote

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 09:00 

jestem za czwartkiem, battleaxe

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 11:18 

kazdy termin
mapa ..... Bx

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 11:30 

mapa obojetna ;) dzien moze byc czwartek ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 11:42 

Czwartek
Battle Axe
A gazale pewnie dostaniemy w prezencie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 11:49 

Moge grac bo juz bede po pisemnych i trzeba sie troszke odstresowac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 11:58 

Odpowiada czwartek mapa Battle Axe.
Chyba widzieliscie ze w meczu Nor- Fin mapy to: Gazala i Kharkov ?

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 12:04 

Match: Team Norway Obrazek versus Team Poland Obrazek
Status: Challenge accepted by Team Poland
Date: Thursday 8 May 21:00 (21:00 , 21:00 )
Levels: Gazala/Operation Battleaxe

Proponuje 10x10. Na Gazale 4 najlepszych pilotow + najlepsi czolgisci, jezeli mozna robic zmiany (nie wiem czy mozna) na baxe w miejsce 2 pilotow i 2 czolgistow wprowadzic 4 ass wyborowych siakis.

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 12:14 

Coug napisał(a):
<ciacho>Proponuje 10x10. Na Gazale 4 najlepszych pilotow + najlepsi czolgisci, jezeli mozna robic zmiany (nie wiem czy mozna) na baxe w miejsce 2 pilotow i 2 czolgistow wprowadzic 4 ass wyborowych siakis.

Wg mnie lepiej 12x12. Z resztą się zgadzam.

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2003, 12:25 

W pierwszej wiadmosci na temat zasad napisano:

Rules have been posted to the main admin, and should be up any day. Some juicy details that you'll like to know until then are that matches are played 12vs12 and that teams will be allowed to select their own map, at least in the group stage.

Niestety teraz jest w zasadach 10 vs 10 i moze to robic zamieszanie. Trzeba by o tym wspomniec adminom. Ja jestem za gra 12 vs 12, mamy dlugi sklad, chyab nie bedzie problemu zebrac 12, a o to niech sie martwia przeciwnicy :wink: . Jesli nie mozna zmieniac (chociaz chyab lepiej bez zmian) wybrac uniwersalny sklad i na Gazale chyba styknie 3 pilotow. Np nasz ostatni byl uniwersalny i podobny trzeba wybrac na najblizszy mecz (nie mowie ze ten sam).

Najwazniejsze taktyka na Gazale! Kto napisze? reszta pozniej moze dodac uwagi na IRC, albo forum.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2