Teraz jest 9 wrz 2025, 19:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 11:41 

Kelt chyba nie bardzo rozumiesz co chlopaki do ciebie pisali :!: :!: :!:
Naprawde nie masz sie czym chwalic ze masz pirata.Pirata kazdy moze miec a oryginała nie :!: :!: czego jestes dowodem.
P.s nie wierze ze nie stac cie na oryginała poprostu masz w genach zlodziejowanie taki stary model polaka.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 11:46 
Moderator forum

Dwie sprawy:
#1. Ja gram z chłopakami z forum (ty raczej nie możesz) - i nie muszę się ograniczać do paru "scrackowanych" serwów - normalnych jest dużo więcej - ponad 1000. Ty tak nie możesz rzadziaku... Możesz grać jedynie z sobie podobnymi cieniaskami... A tak w ogóle to dziwne, że jeszcze cię nie wywalili z tego forum. Coś admini tu słabo pilnuja.....
#2. Jak podpowiadasz komuś użwaj funkcji wiadomość prywatna - nie wszyscy muszą (i chcą) czytać twoje wypociny... Nie wiesz co to jest - pomyśl - może na to sam wpadniesz....

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 11:54 

kelt napisał(a):
Gorefest napisał(a):
nie po to chłopaki z Dice i Digital Ilussions się męczyli by jakiś lolek grał na piracie razem z tymi co zapłacili te 129 złotych

nie gram z lolkami ktory wylozyli 120 zlotych na gre ktora mam za darmo, gram na scrackowanych serverach.

Exar napisał(a):
Kelt fajnie ze nam powiedziales ze masz pirata. Teraz wszyscy beda widziec w tobie lolka

bardzo ciekawe co mowisz, nie wydalem ani zlotowki na gre a ty za nia dales 120 zl. i sobie w nia gram po necie i kto tu jest lolkiem ? :lol: :lol: :lol:

Mozesz sobie grac ale napewno nie wejdziesz na piracie na polski szanowany server. Bo napewno zaden z nich nie jest scracowany. Chyba ze sam sobie zalozysz polski scracowany server :lol: :lol:. Ja moze zaplacilem te 120 zl ale napewno czerpie z tego wiecej zabawy niz Ty na swoim piracie, gdyz wiem ze nigdy z orginalna wersja nie bede mial problemow. Moge wejsc na kazdy server i nigdy mi nie wyskoczy zaden komunikat ze posiadam pirata. A Tobie jak nie trudno sie domyslec napewno wyskakiwaly komunikaty ze posiadasz pirata. Sam widziesz jak wszyscy cie traktuja na tym forum za piractwo. Tak wiec zastanowmy sie od poczatku kto tu jest lolkiem :?: :?: :lol:

Ps. Życze ci Kelt milej zabawy na scrakowanych serverach :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 12:15 

kelt napisał(a):
Gorefest napisał(a):
nie po to chłopaki z Dice i Digital Ilussions się męczyli by jakiś lolek grał na piracie razem z tymi co zapłacili te 129 złotych

nie gram z lolkami ktory wylozyli 120 zlotych na gre ktora mam za darmo, gram na scrackowanych serverach.

Exar napisał(a):
Kelt fajnie ze nam powiedziales ze masz pirata. Teraz wszyscy beda widziec w tobie lolka

bardzo ciekawe co mowisz, nie wydalem ani zlotowki na gre a ty za nia dales 120 zl. i sobie w nia gram po necie i kto tu jest lolkiem ? :lol: :lol: :lol:

Kradziona beemke tez masz...i dresik Adobasa ??

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 15:00 

Kelt na forum naturala pokazałeś że jesteś lolem a tutaj robisz to samo :D czyli można z tego wywnioskować że w prawdziwym życiu też jesteś idiotą oj jaka szkoda...ale spoko przecież jesteś wielkim programistą który potrafi łamać wszelkie zabezpieczenia to pewnie uda ci się włamać na niescrackowane serwery nie? Pewnie użyjesz do tego winampa? Podobnie było kiedy dostałeś bana na Huntersów - też wielki Kelt złamał zabezpieczenia i grał spokojnie na serwie...szkoda mi ciebie ...
Ale spoko jestem lolem bo zapłaciłem 120 złotych i mogę grać jedynie na wszystkich serwerach...ojejq

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 15:10 

bardzo ciekawe co mowisz, nie wydalem ani zlotowki na gre a ty za nia dales 120 zl. i sobie w nia gram po necie i kto tu jest lolkiem - wypowiedź kelta

Mhm .... wychodzi na to że ty :!:
Aha jak ktoś ci coś ukradnie bo go nie stać na to co ty masz, to nawet jednego złego słowa nie wypowiedz :!:
Piractwo a złodziejstwo to są BARDZO bliskie słowa i oznaczają prawie to samo :!:
Nie mam pojęcia czym się szczycisz :!: to wszystko wyglada tak jak byś kupił loda za złocisza a potem poszedł do sklepu i powiedział że miał być czekoladowy ALGIDY za 10 PLN :!: i był zdziwiony że wszyscy biorą cię za głupka :!:
Rozwój intelektualny zakończył się u ciebie chyba na podwórku ( w słowa tego złym znaczeniu ) na etapie klasy 3-4, kiedy wszystko co złe imponuje :!:
TY TU pasujesz jak murzyn w spodniczce z trawy przy iglo eskimosa i mrozie 30 stopni :!:

Tytuł: Re
PostNapisane: 10 maja 2003, 15:45 

Hmm kelt wychodzi na to że jesteś idiotą :D
Ja ci dziękuje bardzo za propozyjce ale sam mam pirata i widze że to BIG szajs!!!

A i tak wogle to się tak nie jaraj tym że masz pirata bo będzie potrzebna GAŚNICA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A tak wogle to mi ktoś odpowie na pytanko czy nie?

Tu adres licytacji:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13036424
Tylko mnie nie przebijać! :D
Chcę mieć tego BF'a!

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 18:08 

NozyK ja na twoim miejscu nie kupywal bym w Allegro. Uzbieral bym sobie jeszcze troche kasy do 99 zl i Kupil bym normalnie w Sklepie, gdyz wtedy wiedzial bym ze mam na 100% gwarancje ze nic nie bedzie zrypane :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 18:26 

Niekoniecznie :!: :!: :!: mam paru kolegow ktorzy kupili z allegro i nic zlego sie nie stalo. Nie oznaczo to ze ja ci daje gwarancje 100% poprostu musisz sam zdecydowac.
Z durugiej zas strony moze lepiej uzbierac jeszcze te 40 pare zł i kupic oryginała ze sklepu. :D :D :D wybor nalezy do cienbie :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 19:22 
Moderator forum

ja i Rorciu mamy gry kupione na Allegro...
jak widac wszystko dziala i nigdy nie bylo problemow...

PostNapisane: 10 maja 2003, 20:40 

Eh to 29 mam urodziny i dlatego mama mi kupi BF z allegro bo więcej kasiory ni ma :///

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2003, 23:38 
Moderator forum

Wiesz jakie jest moje zdanie? Cena okazyjna, ale.... no właśnie gościu ma 11 pozytywnych komentarzy a to troche moim zdaniem mało. Może to byc uczciwy Allegrowicz, ale wcale nie musi - jest to interes ryzykowny. Nie masz zbyt dużej pewności, że cfaniak nie zrobił sobie kopi płytek i że nie bedzie z nich grał korzystając z oryginalnego CDKeya. Na pocieszenie moge jednak napisać, że jeżeliby tak zrobił to grac mógłby jedynie ten z was, który wszedłby jako pierwszy. Czyli jezeli ty byłbyś tym pierwszym - on nie mógółby grać. To nieco ogranicza sens skopiowania CD.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2003, 00:10 

Zobacz czy te komentarze dotyczą gier. Jeśli tak to bedziesz miał wiekszą gwarancję na dobrzy zakup

PostNapisane: 12 maja 2003, 19:42 

Ale zafajanie.
Gościu mi napisał że gra NIE była ani razu włączona do trybu multi.
Teraz kupuje na 100%
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł: Re: Re
PostNapisane: 12 maja 2003, 20:07 

NozyK napisał(a):
Ale zafajanie.
Gościu mi napisał że gra NIE była ani razu włączona do trybu multi.
Teraz kupuje na 100%
A jak ja bym Ci powiedzial ze do gry dostajesz ferrari gratis to tez bys uwierzyl. No troche przesadzilem ale wiesz o co chodzi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2