Teraz jest 20 lut 2025, 07:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 18:51 

nie macie co sie ludzic, ludzie ktorzy tworzyli scene 42 przez ostatnie lata w 90% beda grac juz tylko w BF2 i nie chodzi tu nawet o to ze gra jest bardzo dobra, a raczej o to ze budzi duze zainteresowanie powaznych serwisow e-gamingowych ktore co chwile organizuja cupy w ktorych mozna zagrac o cos wiecej niz tylko przyslowiowa "pietruszke". Battlefield 2 ma szanse dolaczyc do grona gier takich jak CS, quake, painkiller, W3 czy starcraft, i kto wie moze pewnego dnia bedzie nam dane przeczytac ze startuja kwalifikacje BF2 do CPL czy moze nawet WCG(w to watpie :P )

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 09:32 

Zagrałem w BF2 ...... ( nie raz żeby nie było )

42 szybko nie zniknie bo ma swoich fanów. BF2 szybko nie ucichnie bo ludzie troche zaiwestowali żeby w to pograć i choćby dlatego będą próbowali się przekonac do gry . Napewno niektórym sie to uda, niektórzy beda się okłamywać , a niektórzy wrócą do 42 bądź będą poszukiwali innych gier ( lub poprostu wezma się do roboty a nie tylko strzelanie i strzelanie ;)

i chyba nie chodzi tu o porównywanie gier bo każda ma swój klimat. Rozbija się bardziej o to co jest na topie ( a teraz jest BF2 ) . Ciekawe jakby to było gdyby najpierw wyszedł BF2 a po nim BF1942 hmm....

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 11:48 

Hehe bo klimat 2 mnie nie wciaga ale Fh2 napewno :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 16:12 

Tin napisał(a):
Zagrałem w BF2 ...... ( nie raz żeby nie było )

42 szybko nie zniknie bo ma swoich fanów. BF2 szybko nie ucichnie bo ludzie troche zaiwestowali żeby w to pograć i choćby dlatego będą próbowali się przekonac do gry . Napewno niektórym sie to uda, niektórzy beda się okłamywać , a niektórzy wrócą do 42 bądź będą poszukiwali innych gier ( lub poprostu wezma się do roboty a nie tylko strzelanie i strzelanie ;)

i chyba nie chodzi tu o porównywanie gier bo każda ma swój klimat. Rozbija się bardziej o to co jest na topie ( a teraz jest BF2 ) . Ciekawe jakby to było gdyby najpierw wyszedł BF2 a po nim BF1942 hmm....

Powiem ci Tin ze BF2 przebil BF42 pod wzgledem możliwości taktycznych,
po prostu jest więcej opcji i twórcy przyspieszyli rozgrywke.
Zagrałem w BF2 i jego poprzednik wydaje mi sie lekko zabawkowy i archaiczny :)
Na początku tez sie bronilem przed BF2 rekami i nogami bo myślałem ze to bedzie taka kupa jak vietnam ale szybko zmienilem zdanie :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 18:36 

hmmm .. zapewne ma dużo możliwości taktycznych i w ogóle zamiata pod każdym względem.... ale ja tu o czym innym ..... nie porównuję ( bo musiałbym pograć z pół roku )..... raczej patrzę na to z boku i się zastanawiam.......według mnie : Co by gra w sobie nie miała o jej sukcesie na dłuższą metę decyduje jeden czynnik = grywalność . Punktem wejścia w ten tok myślenia było dla mnie porównanie BF1942 i Vietnama.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2005, 23:38 

Lailonn napisał(a):
nic nie powroci. Juz bf:v rozlamal scene. Bf2 zrobil to samo ale brutalniej. We wszystkich rankingach bf2 bije na leb na syzje bf'a. Tylko garstka lduzi ze slabymi kompami(no coz...) broni swej twierdzy. Ale kompy ludzie zmieniaja ;] W ostatecznosci wy bedziecie grac w bf1942 a my w bf2+fh2 ;>
Hm...w moim przypadku złożyłem nowego kompa pod BFD 2,wydałem 2.5 tysiaka i co.....i nie podoba mi sie.acz kolwiek gram w Vietnam, w 42 sporadycznie.,poczekam na FH 2 i zobacze 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2