Piotr3k napisał(a):
Hunter_pl napisał(a):
Dodoni napisał(a):
Kupuj śmiało, Są osoby ktorych nie stać na BF 2 i jak majom 1942 to grajom w niego.
Ale sa tez osoby ktore stac na kupno BF2 a mimo to beda nadal grac w BF1942.
Dokladnie posiadam bf42 i bf2 (puki co gieruje w 2) ale o classicu nie zapomnialem...
Bf'42 to inna gra niz bf2 inny klimat... itp...
mirobanan1 => komentarze w stylu ze koniec bf2 jest juz przewidziany sa lekko mowiac nie na miejscu

bo gra jest duzo lepsza od jedyneczki, chlopaki z dice wprowadzili wiele zmian na lepsze... nie pisz bzdur skoro pewnie w 2 nie grales... a jak grales to pewnie w demo ktore ni jak sie ma do pelnej wersji...
Co do tego..niej estem lamką która recenzuje gre, którje nie widział.
GRałem w BF2 oczywiscie pełną wersje, tak jak powiedziałem nie jest to najlepsza gra. Tyle że grafa nieco lepsza od DC i oczywiscie pare stuczek jak tryb comanndera i spirnt i odrazu wszyscy ją za jakieś Bóstwo uznali.
Nie wątpie, gra jest dobra, ale zobaczycie ze wiekszosc po jakims pół roku alboe wróci do 42 lub Vietnam (ew DC) albo wogle przestanie grać w BF'a.
Zresztą ja się tam nie użalam bo tak jak juz powiedzialem wszystkie się
"kiedyś" kończy. Koniec BF2 jest przewidziany równie dobrzejak to że ja np: umre - bo orzecie nie jestem niesmiertelny.Czytaj ze zrozumieniem, nie pdałem konkretnego dnia czy daty.