Teraz jest 11 kwi 2025, 03:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 00:37 

no spoko tylko do kogo ta gadka o piratach. nie wiem czy czytałeś w instrukcji o artyleri na 1/3 strony napisali to tak na opdierd.... i dlatego chciałem się coś dowiedzieć więcej od bardzej doswiadczonych graczy a tu zaraz akcja PIRACI :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 00:53 
Moderator forum

Okota napisał(a):
xena ty to jak sie rozpiszesz w 0-700 powinienes pracowac... :twisted:
poprawna odpowiedz - trzeba sie wstrzelac w cel, a podzialki sa po to abys wiedzial w ktora strone wlasnie przesynoles dzialo...
Masz

Pisałem:

Cytuj:
...tam pozycje celu wzgledem twojego działa, oraz potencjometry pomagające ci ustawić działo. Jednak nie pokazuje ci nic jak masz celować - musisz zrobić to sam - celujesz mniej więcej (na podstawie doświadczenia) i po chwili widzisz jak pocisk spadł, zmieniasz ustawienie działa (pomagają ci w tym podziałki) strelasz jeszcze raz i widzisz

Może rzeczywiście niezbyt wyraźnie to określiłem, ale znaczenie było dokładnie to samo...

Co do 0 - 700 - na razie nikt mi takiej fuchy nie zaproponował ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 00:59 
Moderator forum

Panowie - nie musicie się lubieć i możecie się kłucić do woli. Jednak nie możecie przy tym używać zwrotów powszechnie uważanych za niecenzuralne i obraźliwe bo jest to niezgodne z zasadami tego forum.

W temacie pomagania piratom - nie jestem na to tak uczulony jak inni - wyznaję zasadę, że jak ktos ma pirata i polubi BF-a to po pewnym czasie i tak będzie zmuszony kupić oryginał - na piracie tak na prawdę nie da się sensownie grać online (o uczestniczeniu w działalności jakiegoś klanu nie wspomnę).

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 01:18 

XENA mylisz sie piraty nie sa po to zeby ktos zobaczyl jak gra wyglada i ja sobie zponiej kupil po to sie demka ukazuja polowa z starszych graczy grala na demku na 1 polskim servie i dlatego sie zdecydowali kupic orginal bo im sie ta gra spodobala a piraty po co soa :?: bo zasrane nieroby nic innego nie potrafia robic tylko cos zwinac itp itd najlepiej jest cos przegrac nad czym ktos pracowal grube lata i niezle sie nad tym wypocil :/ ze sprzetem tak niestety nie jest sprobuj sobie go przegrac :/
pirat to kradziez nic tego nie zmieni a polskie prawo jest dupne bo idac na rynek mozesz sobie kupic 3 kilo ziemnaikow i i 2 kilo softu tak jest u mnie stoii ten sam handlarz 3 lat i nic narazie go z tamtad nie pogoni :twisted: a demka so do ogladania gry! END wiec nie placcie piratom :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 08:39 
Moderator forum

Kal-El napisał(a):
XENA mylisz sie piraty nie sa po to zeby ktos zobaczyl jak gra wyglada ...

Wiem po co są piraty, ale w przypadku BF-a IMO są one mniej grywalne od demka BF-a. BF to gra sieciowa, a na piracie ciężko po sieci pograć - istnieje jedynie kilka serwerów - zapewne serwerów z demkiem jest więcej i lepsze są ;) Czyli podsumowując - na piracie tak naprawde na poważnie pograć sie nie da...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 10:04 

Kal-El ----> http://nt.interia.pl/news?inf=385318

Podzielam zadanie Xeny, ja tez to przerabialem. Pogralem w warezowego BF'a i dopiera jak sie przekonalem do tej to kupilem oryginal. Jedyna gra (a raczej gry) jaka kupilem w ciemno to seria Championship Manager.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 10:46 

Heh smieszy mnie czasami te forum! Kolega poruszyl temat o artylerii a wszyscy zaczeli pisac o piratach :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: rolf

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 11:07 

eXar napisał(a):
Heh smieszy mnie czasami te forum! Kolega poruszyl temat o artylerii a wszyscy zaczeli pisac o piratach :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: rolf

Sorry, zapomnialem dopisac. Artyleria jest fajna i fajnie jest byc artylerzysta.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 12:28 

W moim przypadku to było tak
Demko --> pirat ---------> oryginał
roftl :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 12:31 

Kal-El napisał(a):
XENA mylisz sie piraty nie sa po to zeby ktos zobaczyl jak gra wyglada i ja sobie zponiej kupil po to sie demka ukazuja polowa z starszych graczy grala na demku na 1 polskim servie i dlatego sie zdecydowali kupic orginal bo im sie ta gra spodobala a piraty po co soa :?: bo zasrane nieroby nic innego nie potrafia robic tylko cos zwinac itp itd najlepiej jest cos przegrac nad czym ktos pracowal grube lata i niezle sie nad tym wypocil :/ ze sprzetem tak niestety nie jest sprobuj sobie go przegrac :/
pirat to kradziez nic tego nie zmieni a polskie prawo jest dupne bo idac na rynek mozesz sobie kupic 3 kilo ziemnaikow i i 2 kilo softu tak jest u mnie stoii ten sam handlarz 3 lat i nic narazie go z tamtad nie pogoni :twisted: a demka so do ogladania gry! END wiec nie placcie piratom :idea:

A ja jestem piratem (tylko ze muzycznym) i uwazam ze gdyby nie poczciwi piraci to bys gowno se pogral w najnowsze gierki. Nie mow mi ze gdy chciales se pograc np w fife to odrazu zes orginal kupil :lol: Bfa mam orginal a nawet 2 ale inne gry to piraty. I chwala wam za to piraci ze dzieki wam ludzie nie majacy full hajsu moga sobie pograc w najnowsze gierki :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 12:43 

Kamikazze napisał(a):
Kal-El napisał(a):

Takie myslenie doprowadzi do tego ze firmy zaczna bankrutowac i nie bedzie komu robic gier, a co za tym idzie nie bedzie i piratow. Wiem ze troche przesadzam z tym czarnowidztwem, ale jakby nie patrzec np kazda nastepna produkcja fify kosztuje duzo wiecej od poprzedniej. Chociaz EA nie padnie do puki amerykanie beda kupowac kolejne dodatki do Simsow, ale juz kilka firm musialo sie zlikwidowac. Oczywiscie zgodze sie, ze niektore gry moglby byc tansze (wytloczenie z nadrukiem jednej plyty to koszt okolo 0,75 euro) plus pudelko i manual co wiele nie zwieksza kosztow.

Wniosek jest taki kupujcie gry oryginalne.

A ja jestem piratem (tylko ze muzycznym) i uwazam ze gdyby nie poczciwi piraci to bys gowno se pogral w najnowsze gierki. Nie mow mi ze gdy chciales se pograc np w fife to odrazu zes orginal kupil :lol: Bfa mam orginal a nawet 2 ale inne gry to piraty. I chwala wam za to piraci ze dzieki wam ludzie nie majacy full hajsu moga sobie pograc w najnowsze gierki :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2003, 13:11 

ten topik był o artylerii a zrobił się o piractwie :|
Zamykamy.
========

A swoją drogą - co za czasy nadeszły, kiedy ludzie chwalą się, że kradną :|

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2