Teraz jest 24 sie 2025, 22:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 22:08 

Sorki... ale ja tam cudow sie nie moge dopatrzec. Od samego poczatku, jak tylko sciagam kolejne wersje tego moda denerwowal mnie Abrams, to w koncu w 0.35 poprawili jego model. To samo z T-72, nawet w wersji 0.35 to byl wciaz model ... T-55(!). Teraz w 0.38 ktos sie skapnal, ze kadlub i lufa wygladaja "ciut" inaczej. Plus nalezy sie za poprawiony model Bradleya... jeszcze zeby w przyszlosci do czegos byla potrzebna ta opuszczana rampa.
Do tego Stingery... zabily one nieco rozgrywke, bo teraz co wejdziesz na serwer to 3/4 ludu biega jako anti-tank, bo procz strzelania z nich w helikoptery i czolgi, bawia sie w "rakietowych" snajperow (blast nie maly i nie trzeba brac poprawki z powodu luku).

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 11:09 

a to dwie z moich opini na ten temat--> 1) ci co graja w CS jakiś dłuższy czas napewno nie przejdą na BF to jest pewne. nie poto ćwiczyli zgranie co do sekundy, taktyki, dokładne strzelanie żeby zaczynać wszystko od początku w BF. 2) CS to gra zawodowców, są turnieje gdzie główna wygrana może być 15000 euro i za kolejne 2 i 3 miejsce też odpowiednie pieniądze (różnie bywa główna wygrana może być większa lub mniejsza w zależności od rangi turnieju).

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 11:43 

jestem ciekawy co wyjdzie z cs 1.6 :o , Condition Zero oraz HL-2

mam tylko 2 gry na kompie :BF i CS na wiecej nie mam czasu i checi :D i obie lubię ... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:00 

michał napisał(a):
a to dwie z moich opini na ten temat--> 1) ci co graja w CS jakiś dłuższy czas napewno nie przejdą na BF to jest pewne. nie poto ćwiczyli zgranie co do sekundy, taktyki, dokładne strzelanie żeby zaczynać wszystko od początku w BF.

Właśnie zostawiłem CSa po 4 latach grania. Około 4, może więcej, może mniej, grałem od jednej z pierwszych bet. BF różni się w zasadzie pojazdami i koniecznością celowania z wyprzedzeniem, niczym więcej. Dokładne strzelanie jest podobne, płynność gry również. Nie widzę problemu z przesiadaniem się z CSa na BFa, bo właśnie to zrobiłem i czuję się dobrze. Przede wszystkim czuję, że odstawiłem bardzo przykry nałóg, wpadając jednocześnie w drugi :). I chyba o to chodziło :)

michał napisał(a):
2) CS to gra zawodowców, są turnieje gdzie główna wygrana może być 15000 euro i za kolejne 2 i 3 miejsce też odpowiednie pieniądze (różnie bywa główna wygrana może być większa lub mniejsza w zależności od rangi turnieju).

Kasa to inna sprawa zupełnie. Jeśli BF zyska popularność (a liczba grających stale się zwiększa), to znajdzie się i kasa. Na razie niestety Samsung olał BFa podczas WCG, ale podejrzewam, że w przyszłym roku znajdzie się miejsce dla Electronic Arts.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:03 

.xXx. napisał(a):
jestem ciekawy co wyjdzie z cs 1.6 :o , Condition Zero oraz HL-2

Z CS 1.6 nie wyjdzie nic dobrego, co potwierdzają ludzie, którzy widzieli już betę tej wersji. Condition Zero jest robione od pewnego czasu od nowa - po tym jak Gearbox zawalił wszystkie terminy, grę do zrobienia dostał Ritual, znany z rozmaitych Startreków. Ritual pokazał kilka screenów, są one jednak niestety żenujące dosyć. Na razie cisza.

Cytuj:
mam tylko 2 gry na kompie :BF i CS na wiecej nie mam czasu i checi :D i obie lubię ... 8)

Ja ze względów zawodowych mam nonstop kilkanaście gier na dysku :). Ale rozumiem o co Ci chodzi :).

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:05 

Cubitus a w jakim klanie grałeś i pod jakim nikiem?

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:12 

michał --> najpierw w [PRGK], potem w alea.iacta.est albo [AIE]. Z tym ostatnim klanie byliśmy na 7 miejscu w polskim ladderze CB.

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:17 

cibituss . jeśli chodzi o nałogi to tak jabyś wpadł z marichuany w heroine, hehehe. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:17 

Cubi - hehehehe
nałogowcu, witaj na placu bitwy. czas zostawic smierdzace olejem platformy naftowe albo zakurzone arabskie zaułki i zaczac prawdziwa walke :))))

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 12:45 

cubitus "welcom to the real world, where the bad guys can win now!!"

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 14:36 

No tak hehe naług to Komputer ----> Internet --> Gry hehehe a inne uzaleznienie to tylko dla tych co maja slabe nerwy i musze sie podladowac hehe ja tam osobiscie gram na czysto bez zadnych speedow :? Widze ze jestescie nalogowi ;] gracze hehe ja tez ja tez tyle ze ja nic nie place za tobo siedze za free he he he ;] <---- Computer Net Cafe RulezZ !!!

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 14:43 

Soldier 20--> przykro mi, mam JESZCZE lepszy układ ;). Gram - i na dodatek za to mi płacą :) :) :).

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 14:45 

Michał -------> O hohohoh Yaazda :D niezle masz a to czemu tak ? ze ci placa ? hehehe.Ja tez tak chcem :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 15:42 

Cubituss napisał(a):
Soldier 20--> przykro mi, mam JESZCZE lepszy układ ;). Gram - i na dodatek za to mi płacą :) :) :).

Tez sobie tak kiedys zylem 8) . Teraz placi mi Adobe albo inne MS i koniec zaj... zycia :( .

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 15:46 

No wiesz heheeheh nie kazdy zarabia w ten sposob :evil: to tzw ukłądy ale wiesz hehehe ja inaczej tez moge kase dostac kwestia gadania :roll:
Co ci powiem to powiem ale moje kilmaty są :D Ok :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2