michał napisał(a):
a to dwie z moich opini na ten temat--> 1) ci co graja w CS jakiś dłuższy czas napewno nie przejdą na BF to jest pewne. nie poto ćwiczyli zgranie co do sekundy, taktyki, dokładne strzelanie żeby zaczynać wszystko od początku w BF.
Właśnie zostawiłem CSa po 4 latach grania. Około 4, może więcej, może mniej, grałem od jednej z pierwszych bet. BF różni się w zasadzie pojazdami i koniecznością celowania z wyprzedzeniem, niczym więcej. Dokładne strzelanie jest podobne, płynność gry również. Nie widzę problemu z przesiadaniem się z CSa na BFa, bo właśnie to zrobiłem i czuję się dobrze. Przede wszystkim czuję, że odstawiłem bardzo przykry nałóg, wpadając jednocześnie w drugi

. I chyba o to chodziło

michał napisał(a):
2) CS to gra zawodowców, są turnieje gdzie główna wygrana może być 15000 euro i za kolejne 2 i 3 miejsce też odpowiednie pieniądze (różnie bywa główna wygrana może być większa lub mniejsza w zależności od rangi turnieju).
Kasa to inna sprawa zupełnie. Jeśli BF zyska popularność (a liczba grających stale się zwiększa), to znajdzie się i kasa. Na razie niestety Samsung olał BFa podczas WCG, ale podejrzewam, że w przyszłym roku znajdzie się miejsce dla Electronic Arts.