Teraz jest 18 kwi 2025, 15:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2003, 19:35 

moim skromnym zdaniem, kto pierwszy ten lepszy. kolejki nikt nie upilnuje.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2003, 19:56 

Massca moze wyslij prosbe zeby w nastepnym pathu dali wiecej sprzetu np na el alamein po 10 samolotow w bazie 2 spokojnie sie zmieszcza w hangarze;P

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2003, 20:01 

chochlik - no ja bym nie mial przeciwko nic zeby szybciej sie respwanowal B17 - ostatnio zakosztowalem w nalotach dywnowych :)

massca - kierowca bombowca :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2003, 22:49 

co do TK to na PRGK ostatnio częst sie zdarza że na złazi się ich pełno czasem jest po dwóch w druzynie wtedy to tylko pomaga Admin jak jest ( moze wiece tych uprawnień dajce kolegą z klanów bo czasem niema ich kto wyrzucić a o vote to mogę pomazyć potrzeba 10 a góra 4 głosy udaje się zebrać ) Niewim co kieruje takimi ludzmi co siedzą w czolgu na lotnisku i tłuką swoich :( przez pół godziny ..... albo z samolotami nie zdąrzył to seria w plecy albo w samolot takie ""Deamon pl " sietłumaczy że on musi latać i juzdługo czeka :) .........

a co do lamerów to wkorza mnie stasznie jak w jednej drużynie jest 15 gości a wdrugiej 5 i tłuką niemiłosiernie wjadą do głwnej bazy i nawet z domku nie mozna wyjśc :( i nic do nich nie dociera zeby wyrównać bo przecież wygrywaja :) .......

wkurza mnie też jak gośie walczą o punkty a nie dla drużyny byle do przodu żadej obrony od flagi do flagi aby zatłuc kogoś i cieszyć się na koniec GOLD MEDAL ... normalny klimat to raczej jest na Klanówkach ( niestety nie należe nigdzie więc moze się mylę :) ) ale czasami moza fajnie pograc sobie na zwykłej walce

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 02:36 

Xseler napisał(a):
albo z samolotami nie zdąrzył to seria w plecy albo w samolot takie ""Deamon pl " sietłumaczy że on musi latać i juzdługo czeka :) .........
[...]wkurza mnie też jak gośie walczą o punkty a nie dla drużyny byle do przodu żadej obrony od flagi do flagi aby zatłuc kogoś i cieszyć się na koniec GOLD MEDAL ...

właśnie. dzisiaj akcja - niejaki Shadow Vegeta z PRGK - czekam na Bocage na samolot, czekam czekam, w koncu sie pojawil. wskakuje a ten palant mi ładuje serie całą w maszyne. wyskakuje wku**ony i sie pytam jak ma problem a ten pieprzy coś ze przez takich jak ja tracimy flagi.
co to k***a jest ??? moj clan leader ??? gramy sobie na publicznym serwerze i kazdy gra jak chce. jestem pilotem i po to czekam na samolot zeby trenowac opcje samolotem a nie brac czolg i pchac sie "do flagi" jesli nie umiem dobrze tym czolgiem jezdzic... bez sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 02:58 

miałem z nim identyczny problem wywalił we mnie całą serię w ju87
no to ja mu z tylnego strzelca pociągłem (biedaczek) a potem to zaczął bluzgac mnie od idiotów Dla mnie to pierwszy taki przypadek na polskim servie ...eee szkoda gadac

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 07:56 

Heh.. czytam te Wasze posty i nasunela mi sie pewna mysl..
Moze zrobimy topic na forum Most Wanted? :D
..i moze dzieki temu paru osobom odechce sie robienia glupich jaj..
no i oczywiscie mozna by go przykleic hehe..

..a mnie to i tak nie dotyczy bo gram na zagranicznych serwach EoD
Weekendowy byl zarabczasty, prosimy o wiecej ! :)

Pozdro
\\'armaster

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 08:22 

bAd napisał(a):
Most Wanted? :D

konrador :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 08:32 
Moderator forum

kurde byłem na tej mapie w tym samym czasie - i muszę powiedzieć że massca się zdrowo wściekł :).

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 08:44 

Co do Shadow Vegety, to jest to klanowicz CSowy, ktory widocznie postanowil pgrac w BF'a. nigdy go nie widzialem na meczu/treningu. moge jedynie przeprosic za jego zachowanie.
Shadow Vegeta nie jest ta sama osoba, co Vegeta, grajacy z nami regularnie!

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:12 

A ja uwielbiam zachowanie Colara 8) gram w przeciwnej fruzynie,on ofkoz na pocatku gry bierze czolg jedzie do naszej bazy i kampuje po lamersku :evil: oczywiscie jego druzyna momentalnie traci falgi ale co tam, GOL najwaziejsze :evil: czemu ludzie nie rozumieja ze jak sie gra na publicu to dla przyjemnosci a nie dla spawn-smierc-spawn-smierc-spawn-smierc :evil:

Mialem tez kiedys przypadek zagraniocznego TK na PRGK :) zabijal all na lotnisku zapier**** samoloty :) a jak po kilku TKach sie wnerwilem 8) (nie bylo wtedy jeszcze takiego prostego kicka :) ) i zaczalem do niego strzelac i go zablem, on przy okazji polske kilka razy zwyzywal :lol: a pozniej "zadal" bana dla mnie bo Tkuje :lol::lol::lol:

szczegolnie tez lubie kradzieze 8) laduje dymiacym bf109 naprawiam i jakis (chyba) klanowiec mi go zabiera sprzed nosa :/

a co do pana Deamona to ja tez go znam ;] i to juz od kilku miesiecy ;] normalnie naprawiam samolot to on do mnie strzela a pozniej mowi ze mu samolot ukradlem :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:17 

powinniśmy stworzyć liste z frajerami, zawsze będą jakoś naznaczeni. i jeszcze mam pytanko... jak sie vołtuje na serverze? bo bym pomógł koleszkom wykopać pedała z servera. :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:17 
Moderator forum

kick (numer gracza)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:19 

Shadow Vegeta był w PRGK CSowym. Niedawno został wydalony właśnie z zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lip 2003, 09:26 

piasecznik i teraz gra w bf prgk, czy tylko plami wasze barwy? wydaje mi się (moge sie mylić) że czym wyzej klan w laderze to zobowiazuje żeby jego gracze zachowywaki sie jak profesjonaliści.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2